Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    08. Studeni 2023. 20:15

Bubamaza🐞

Rose.

Akane

Pozdrav!
    Rose ja sam tatami u decathlonu uzela. https://www.decathlon.hr/p/301412-14780_podloga-za-vjezbanje-za-djecu-tamnosiva.html?objectID=2491831&queryID=694cc7b4c98bc9aacd446bac99c9c4e4
    Doduše ove su baš za bebe, ja imam neke veće koje sam koristila za vježbanje. Mi koristimo i onu harmo-sklopivu podlogu iz ikee, super nam je za vježbice jer se dio može podignuti. https://www.ikea.com/hr/hr/p/plufsig-sklopiva-podloga-za-vjezbanje-plava-90552266/
    Moj se natukao batata, i odspavao skoro 2h u komadu, čak sam nešto i od posla obavila, al stalno sam išla gledat jel diše 😅 i noć nam se fino popravila 💪💪💪
    Samo mu je stolica tvrđa. Koliko vode vaši piju?
    Regica super za urin 🥳

Hvala na linkovima! 😘
    Bravo za noć i spavanje 👌🏻
    Cca 2,5 dcl tekucine uglavnom čaja.
    Od kad smo krenuli na dohranu stolica mu je tvrda, onako bas govance bude. Al ne muci ga koliko vidim, cca 2x dnevno kaka.
    Još smo sad uveli željezo, mislila sam da će ga skroz zatvoriti, ali je za sada ok.

Koje zeljezo ste uzeli? Jel djeluje? Mom je hemoglobin oko 90,a kako je stalno vaden pod virozom/upalom ped nas salje u hematologa prije bilo kakve terapije. Jesi uzimala sta na svoju ruku?

Ped nam je napisala ferro sanol kapi, po narudžbi dolaze izvana, tek smo ih krenuli piti u sub tako da ne znam još jel djeluju.  Mom je 110, na donjoj granici, malo je blijed pa nas je neurologica uputila zbog toga na vađenje krvi. 
    Nama je naša ped rekla da te ferro sanol kapi koriste djeca i preventivno, pa eto, vidi malo, pitaj svog ped za njih jer idu na priv.recept dal ti može prepisati. 

MiniGirl
    10. Studeni 2023. 20:52

Žene trebam savjet iz iskustva. Malena mi je sad povraćala (3-4x), izbacila je cijelu bočicu mlijeka i ručak (jela je mrkvu, meso, juhicu). Je li moguće da se prejela ili da joj je loše sjelo? Želim vjerovati da ne ulazimo u novi krug viroza

MiniGirl
    11. Studeni 2023. 00:17

Marija_94

MiniGirl

Žene trebam savjet iz iskustva. Malena mi je sad povraćala (3-4x), izbacila je cijelu bočicu mlijeka i ručak (jela je mrkvu, meso, juhicu). Je li moguće da se prejela ili da joj je loše sjelo? Želim vjerovati da ne ulazimo u novi krug viroza

Moguce da se i prejela, ne mora biti viroza. Moja je jednom povracala bas obilno i onda mi je sinulo da sam joj taj dan malo previse napravila za rucak.
    Nadam se da nije viroza u pitanju 🤞

I prilikom sljedeceg hranjenja je sve bilo ok?

Rose.
    11. Studeni 2023. 11:51

Mini, jel bolje cura?

• regica123
    12. Studeni 2023. 21:17

MiniGirl jel se ponovilo? Ako se bas prejela, moguce je!
    Mi obavili pregled fizijatra. Zadovoljna je, kaze da je puzanje malo asimetricno, ali da je dobro sta se podize na koljena i tu i tamo u cetveronozni pa da ona tu ne vidi asimetriju nego vise naviku da desnom hvata, a lijevom se poteze pa da vise nudim igracke u lijevu ruku. Iii napokon se pocela okretat na ledja hahahaha, konacno! 
    Jedino, pocela je 2 dana bas cisto govorit "pa pa pa" i onda prestala, otad ne prica bas, vise ono standardno "aaah" i to. Jesu vase bebe pocele slogove govorit i kada?

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    13. Studeni 2023. 09:56

regica123

MiniGirljel se ponovilo? Ako se bas prejela, moguce je!
    Mi obavili pregled fizijatra. Zadovoljna je, kaze da je puzanje malo asimetricno, ali da je dobro sta se podize na koljena i tu i tamo u cetveronozni pa da ona tu ne vidi asimetriju nego vise naviku da desnom hvata, a lijevom se poteze pa da vise nudim igracke u lijevu ruku. Iii napokon se pocela okretat na ledja hahahaha, konacno!
    Jedino, pocela je 2 dana bas cisto govorit "pa pa pa" i onda prestala, otad ne prica bas, vise ono standardno "aaah" i to. Jesu vase bebe pocele slogove govorit i kada?

Bravo 😘
    Moj samo kaže ta-taaa, drugo ništa, i dere se u zadnje vrijeme, škici 😂 

MiniGirl
    13. Studeni 2023. 10:30

Evo me! Hvala bogu nije se ponovilo. Tu večer je cijelu bocu ispovraćala u više navrata. Čak je i zaspala i onda jos povratila. Uspjela sam nagovorit muža da joj ne damo bočicu nego da ju stavi spavat i pusti malo na miru i kad se probudi po noći da joj ond probamo dat i sve je bilo ok. Baš me ovo prepalo. Valjda smo ju prejeli. 
    Regica odlično! Bas mi je drago to cuti. 
    Sto se pričanja tiče mi isto ugl govorimo ta ta, ali znamo reći i ja ja, da da, ponekaaad ma ma i par puta ne. Zna nekad tiho govorit p i b kao da vježba . Ali ima dana kad prica sto na sat, a nekad samo mmmmm, prdi s ustima i viče ko svraka

Rose.
    13. Studeni 2023. 15:18

MiniGirl

Evo me! Hvala bogu nije se ponovilo. Tu večer je cijelu bocu ispovraćala u više navrata. Čak je i zaspala i onda jos povratila. Uspjela sam nagovorit muža da joj ne damo bočicu nego da ju stavi spavat i pusti malo na miru i kad se probudi po noći da joj ond probamo dat i sve je bilo ok. Baš me ovo prepalo. Valjda smo ju prejeli.
    Regica odlično! Bas mi je drago to cuti.
    Sto se pričanja tiče mi isto ugl govorimo ta ta, ali znamo reći i ja ja, da da, ponekaaad ma ma i par puta ne. Zna nekad tiho govorit p i b kao da vježba. Ali ima dana kad prica sto na sat, a nekad samo mmmmm, prdi s ustima i viče ko svraka.

👏🏻 😘😘

Akane
    13. Studeni 2023. 15:55

Mini super da se nije ponovilo. Vjerojatno joj bilo previše.
    Moj je ful glasan od samog starta, od mumljanja kad je na cici, gunđanja i svačega. Iako je već dosta puta "izgovorio" ma-ma još uvijek to nije svjesno dozivanje, tako da čekamo. Ali sam danas dobila prve tri slinave puse 🥰🥰🥰 
    Imali smo skokić ovih dana, ali ovu noć je spavao. Primijetila sam puno aktivnije okretanje, na trbuhu je zapravo stalno, i kad ga ostavim na leđa, okrene se, jer tako ima bolji pogled, i počeo je sam raditi visoke dohvate. Počeo je konačno konkretnije  spavat po danu, tako da uspijevam držati korak s poslom 💪💪💪

• regica123
    13. Studeni 2023. 22:10

MiniGirl super da se nije ponovilo, prejedanje sigurno!
    Nama je malena dosla ogromna, vise nije malena, cak je i fizijatrica komentirala da izgleda ko beba od 9mj. Sutra idemo bas u pedijatra pa ce je mjeriti, ali bas je velika i teska. Pocela  se dizat u cetveronozni dok puzi, a sto se tice "pricanja" slabo skroz, tj stalno govori "aaah aaah", a ono cisto "pa pa pa" sta je pricala nekidan cili dan nikako ponovit. Prdi s ustima noon stop, to joj je hit vec par mj.
    Vidim da je u nekom skoku jer je narasla doslovno preko noci sta se kaze i motoricki je bas naglo krenila radit neke stvari odjednom koje dosad nije, ali 'govor' kao da je odjednom stao, mislim napedovat.
    Negdje sam cula kad krenu naglo ravijat motoriku stanu da psihickim (govor itd) i obrnuto, nadam se da je to u pitanju i da ce uskoro opet pocet sa "pa pa pa pa", bas je bilo preslatko.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.