MiniGirljel se ponovilo? Ako se bas prejela, moguce je!
Mi obavili pregled fizijatra. Zadovoljna je, kaze da je puzanje malo asimetricno, ali da je dobro sta se podize na koljena i tu i tamo u cetveronozni pa da ona tu ne vidi asimetriju nego vise naviku da desnom hvata, a lijevom se poteze pa da vise nudim igracke u lijevu ruku. Iii napokon se pocela okretat na ledja hahahaha, konacno!
Jedino, pocela je 2 dana bas cisto govorit "pa pa pa" i onda prestala, otad ne prica bas, vise ono standardno "aaah" i to. Jesu vase bebe pocele slogove govorit i kada?
Bravo 😘
Moj samo kaže ta-taaa, drugo ništa, i dere se u zadnje vrijeme, škici 😂
Evo me! Hvala bogu nije se ponovilo. Tu večer je cijelu bocu ispovraćala u više navrata. Čak je i zaspala i onda jos povratila. Uspjela sam nagovorit muža da joj ne damo bočicu nego da ju stavi spavat i pusti malo na miru i kad se probudi po noći da joj ond probamo dat i sve je bilo ok. Baš me ovo prepalo. Valjda smo ju prejeli.
Regica odlično! Bas mi je drago to cuti.
Sto se pričanja tiče mi isto ugl govorimo ta ta, ali znamo reći i ja ja, da da, ponekaaad ma ma i par puta ne. Zna nekad tiho govorit p i b kao da vježba . Ali ima dana kad prica sto na sat, a nekad samo mmmmm, prdi s ustima i viče ko svraka
.
Evo me! Hvala bogu nije se ponovilo. Tu večer je cijelu bocu ispovraćala u više navrata. Čak je i zaspala i onda jos povratila. Uspjela sam nagovorit muža da joj ne damo bočicu nego da ju stavi spavat i pusti malo na miru i kad se probudi po noći da joj ond probamo dat i sve je bilo ok. Baš me ovo prepalo. Valjda smo ju prejeli.
Regica odlično! Bas mi je drago to cuti.
Sto se pričanja tiče mi isto ugl govorimo ta ta, ali znamo reći i ja ja, da da, ponekaaad ma ma i par puta ne. Zna nekad tiho govorit p i b kao da vježba. Ali ima dana kad prica sto na sat, a nekad samo mmmmm, prdi s ustima i viče ko svraka
.
👏🏻 😘😘
Mini super da se nije ponovilo. Vjerojatno joj bilo previše.
Moj je ful glasan od samog starta, od mumljanja kad je na cici, gunđanja i svačega. Iako je već dosta puta "izgovorio" ma-ma još uvijek to nije svjesno dozivanje, tako da čekamo. Ali sam danas dobila prve tri slinave puse 🥰🥰🥰
Imali smo skokić ovih dana, ali ovu noć je spavao. Primijetila sam puno aktivnije okretanje, na trbuhu je zapravo stalno, i kad ga ostavim na leđa, okrene se, jer tako ima bolji pogled, i počeo je sam raditi visoke dohvate. Počeo je konačno konkretnije spavat po danu, tako da uspijevam držati korak s poslom 💪💪💪
MiniGirl super da se nije ponovilo, prejedanje sigurno!
Nama je malena dosla ogromna, vise nije malena, cak je i fizijatrica komentirala da izgleda ko beba od 9mj. Sutra idemo bas u pedijatra pa ce je mjeriti, ali bas je velika i teska. Pocela se dizat u cetveronozni dok puzi, a sto se tice "pricanja" slabo skroz, tj stalno govori "aaah aaah", a ono cisto "pa pa pa" sta je pricala nekidan cili dan nikako ponovit. Prdi s ustima noon stop, to joj je hit vec par mj.
Vidim da je u nekom skoku jer je narasla doslovno preko noci sta se kaze i motoricki je bas naglo krenila radit neke stvari odjednom koje dosad nije, ali 'govor' kao da je odjednom stao, mislim napedovat.
Negdje sam cula kad krenu naglo ravijat motoriku stanu da psihickim (govor itd) i obrnuto, nadam se da je to u pitanju i da ce uskoro opet pocet sa "pa pa pa pa", bas je bilo preslatko.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
MiniGirl super da se nije ponovilo, prejedanje sigurno!
Nama je malena dosla ogromna, vise nije malena, cak je i fizijatrica komentirala da izgleda ko beba od 9mj. Sutra idemo bas u pedijatra pa ce je mjeriti, ali bas je velika i teska. Pocela se dizat u cetveronozni dok puzi, a sto se tice "pricanja" slabo skroz, tj stalno govori "aaah aaah", a ono cisto "pa pa pa" sta je pricala nekidan cili dan nikako ponovit. Prdi s ustima noon stop, to joj je hit vec par mj.
Vidim da je u nekom skoku jer je narasla doslovno preko noci sta se kaze i motoricki je bas naglo krenila radit neke stvari odjednom koje dosad nije, ali 'govor' kao da je odjednom stao, mislim napedovat.
Negdje sam cula kad krenu naglo ravijat motoriku stanu da psihickim (govor itd) i obrnuto, nadam se da je to u pitanju i da ce uskoro opet pocet sa "pa pa pa pa", bas je bilo preslatko.
Da, negdje sam i ja davno pročitala kad brzo napreduju motorički da je govor na čekanju i obratno tako da mislim da kad odradi svoje s motorikom da će počet odjednom i pričat svašta.
Meni je smijesno kad prdi i navikla sam već, ali sad se baš dere i to toliko da mi bude neugodno u dućanu. (Ne mislim na plač, nego doslovno kao svraka)
Jakoo je znatiželjna i sve ona mora vidjet, kad čuje da netko prolazi mora vidjeti tko je to. Kad je nosim izvija se u sve strane da dohvati sve, ali kad se mora okrenut na trbuh da nesto dohvati eeeee to joj se ne sviđa bas.
MiniGirl hahah, smijesna je.. doc ce uskoro da voli i na trbuhu bit. Mojoj je to prdenje ustima najveci hit, najjace mi je kad je pitam da kaze 'mama' ona ne zbunjeno pogleda i samo krene prdit ustima, kao, 'moze li ovo' hahahah i cijela se uzbudi kad joj uzvratim pa ponovi. Isto je sve zanima, kupili smo ogradicu veliku bas jer je krenila po cijelom stanu istrazivat, a imamo 2 psa i nije nam bas dok jos stavlja ruke u usta jer taman zubi izbijaju da stavlja dlake i to, nek je jos neko vrijeme samo na podlozi.
I da, bili u pedijatra, 72cm i 8.5kg 🤯 a korigirano 6mj. Kaze pedijatrica da je ogromna.
👩🏻28❤🧔🏻32
Vratio se 'pa pa', a dosao i 'bla bla' i 'ba ba' 😅😂
👩🏻28❤🧔🏻32
Vratio se 'pa pa', a dosao i 'bla bla' i 'ba ba' 😅😂
Jeeej! Bravo! :)
Znaci kaj je to danas bilo uzas.. uspavljujem ju prvi spavanac krika i nikako zaspati, onda ju uspavam na cici 10 min i tako drugi spavanac pola sata, to mi se sad prvi puta desilo. Evo sad se igra na podlozi, dobre volje. Sve me strah da ne bude tako za vecernje uspavljivanje. Jel se kojoj od vas slicno desilo?
Mojem je ovo do pred dva tjedna bila tvornička postavka 😂
Popravit će se ajd, faza je 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji