![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
A joj, iscrpljujuće vjerujem. Do kad planirate dojiti? Jel ti Papa sve?
Moj je i dalje stvarno dobra beba, ne mogu se na ništa požaliti vezano za njega. Više problema sa spavanjem po noći imam sa starijim nego s njim. 👀
Generalno sam dobro, navečer me sastave leđa boliti, ne tako rijetko popijem brufen prije spavanja. 😵💫
Sto se tiče psihe, kako koji dan, jedan dan sam ko zmaj jer napravim sve što sam si zacrtala i više od toga, drugi dan kad ispadnem iz centra i kad sve krene nizbrdo se osjećam ko da sam fulala profesiju 🤣 i tako u krug. Ali ide.
Ne jede apsolutno nista, ne prihvaca dohranu i trazit cemo pomoc za to. Planiram dojit do 1. godine, ali vidjet cu kako ce ici s prihvacanjem krute hrane.
Meni bude nekad tesko i na rubu sam s njom 1, a ne mogu zamislit kako je to s 3.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Mi smo na 2 ili 3 spavanca. Odspava 45min do najvise sat i pol. Trenutno je bolesna, ima proljev vec 4. dan. Koliko to moze trajati kod ovako malih beba?
Dama jeste li probali razlicite konziatencije?
Mi smo na 2 ili 3 spavanca. Odspava 45min do najvise sat i pol. Trenutno je bolesna, ima proljev vec 4. dan. Koliko to moze trajati kod ovako malih beba?
Nama je dr rekla da moze trajat do 10 dana.
Probali smo sve moguce konzistencije i nacine. Ne zeli uopce staviti hranu u usta, place cim vidi hranu tako da nije niti do okusa.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Pozdrav mame!
Dama, vjeruj mi, nekako je teže s 1 nego s 3 😅 ili barem tu negdje. Barem meni. Ja sam s prvim bila sva izbezumljena oko svega, sad je sve opuštenije. Doduše stariji su već dosta veći i samostalni. Ja ih trenutno imam 4, došla nam je rodica na prespavanac
Moj je lijepo počeo papat, jabuka mu se ipak sviđa, i čak je par dana fino spavao i po noći. Mi imamo ritam od 19-7 (iako je ovih 7 češće 5:30 😅) po danu isto teško i nikako bude 3-4 spavanja po 15min, bez obzira u kojoj kombinaciji. Ne spava duže ako ga stavim u kinderbet u mračnu sobu. Dosta dugo može biti budan, nespavalica na mene 🥴 po noći je super kad odradimo jedno buđenje, no noćas ih je bilo 3 😮💨 i isto sam satrana, jer ne mogu nazad zaspat ako me probudi tipa oko 3-4, pa se spustim dolje za radni stol i krenem radit 🤷
Al sad mi je nekako to i za očekivat da je nered s tim spavanjem jer smo na pragu 6.mj i sad ima dosta tih novih stvari.
Marija hvala za upute za HZZO 🤗 produžit ću si malo do 9mj. jer nema tko bit kući preko ljeta dok ne krene škola i jaslice.
Bubanci neka brzo ozdrave.
Probali smo sve moguce konzistencije i nacine. Ne zeli uopce staviti hranu u usta, place cim vidi hranu tako da nije niti do okusa.
A vjerujem da je onda i vama vec muka. Koliko sad ima? A ne želi hranu dohvatiti ni kad vi jedete? Npr bananu?
Ah onda nismo jos ni do pola dosli s tim proljevima. :(
A vjerujem da je onda i vama vec muka. Koliko sad ima? A ne želi hranu dohvatiti ni kad vi jedete? Npr bananu?
Ah onda nismo jos ni do pola dosli s tim proljevima. :(
7,5mj. Ne zeli ni nama iz ruke uzeti, ne pokazuje nikakav interes za hranu
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Vidim da smo mi jedini koji imaju kasan ritam, od 21:30 do 9:30 i to sam jedva i to postigla, znala je tek u 23h zaspati. Fizijatrica kaze da ce ocito bit nocna ptica i kad naraste, da su to takve bebe i da se skupi ritam od roditelja jednkstavno (a mi nikako nismo jutarnji tipovi).
Sto se tice spavanjaca, Marija i nasi i dalje traju najduze 45min, a bude budna 2ipo sata. Bas iscrpljujuce jer u 45min ne stignes nista, a pocela je puzat i svugdi je ima po stanu pa je moram micat od pasa jer se bas ljnjaju i onda bude puuna dlaka, a kako izbijaju tek zubici stalno su joj ruke u ustima..
Akane nasa nije odusevljena jabukom hahaha..valjda joj je prekisela, ali banana i tikva su joj super.
I dalje odbija vodu, caj i sve sto nije mlijeko sto se tice tekucine, za poludit, ali uspijem bar guc dva da popije.
Za mame cije su bebe pocele se dizat na noge, reklamira se super stvar..kao neki polu ruksakic koji se stavi na ledja i stiti bebinu glavu, bas se mislim da to kupim, ali cu prvo pitat fizijatricu.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Dama, sto kažu ped na to? Mislim jel treba unositi kakve vitamine ili nešto koje bi dobivala kroz hranu ili ne treba s obzirom da dojis i dosta dobije preko mm?
Ovo sto kaže Akane, potpisujem😄
Jel bolje malecka? Jel joj daješ probiotike?
Sortiraj odgovore
Najstariji