Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    14. Studeni 2023. 10:15

regica123

MiniGirl super da se nije ponovilo, prejedanje sigurno!
    Nama je malena dosla ogromna, vise nije malena, cak je i fizijatrica komentirala da izgleda ko beba od 9mj. Sutra idemo bas u pedijatra pa ce je mjeriti, ali bas je velika i teska. Pocela se dizat u cetveronozni dok puzi, a sto se tice "pricanja" slabo skroz, tj stalno govori "aaah aaah", a ono cisto "pa pa pa" sta je pricala nekidan cili dan nikako ponovit. Prdi s ustima noon stop, to joj je hit vec par mj.
    Vidim da je u nekom skoku jer je narasla doslovno preko noci sta se kaze i motoricki je bas naglo krenila radit neke stvari odjednom koje dosad nije, ali 'govor' kao da je odjednom stao, mislim napedovat.
    Negdje sam cula kad krenu naglo ravijat motoriku stanu da psihickim (govor itd) i obrnuto, nadam se da je to u pitanju i da ce uskoro opet pocet sa "pa pa pa pa", bas je bilo preslatko.

Da, negdje sam i ja davno pročitala kad brzo napreduju motorički da je govor na čekanju i obratno tako da mislim da kad odradi svoje s motorikom da će počet odjednom i pričat svašta. 
    Meni je smijesno kad prdi i navikla sam već, ali sad se baš dere i to toliko da mi bude neugodno u dućanu. (Ne mislim na plač, nego doslovno kao svraka)
    Jakoo je znatiželjna i sve ona mora vidjet, kad čuje da netko prolazi mora vidjeti tko je to. Kad je nosim izvija se u sve strane da dohvati sve, ali kad se mora okrenut na trbuh da nesto dohvati eeeee to joj se ne sviđa bas.

• regica123
    14. Studeni 2023. 16:43

MiniGirl hahah, smijesna je.. doc ce uskoro da voli i na trbuhu bit. Mojoj je to prdenje ustima najveci hit, najjace mi je kad je pitam da kaze 'mama' ona ne zbunjeno pogleda i samo krene prdit ustima, kao, 'moze li ovo' hahahah i cijela se uzbudi kad joj uzvratim pa ponovi. Isto je sve zanima, kupili smo ogradicu veliku bas jer je krenila po cijelom stanu istrazivat, a imamo 2 psa i nije nam bas dok jos stavlja ruke u usta jer taman zubi izbijaju da stavlja dlake i to, nek je jos neko vrijeme samo na podlozi.
    I da, bili u pedijatra, 72cm i 8.5kg 🤯 a korigirano 6mj. Kaze pedijatrica da je ogromna. 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    15. Studeni 2023. 11:36

Vratio se 'pa pa', a dosao i 'bla bla' i 'ba ba' 😅😂

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

MiniGirl
    15. Studeni 2023. 17:40

regica123

Vratio se 'pa pa', a dosao i 'bla bla' i 'ba ba' 😅😂

Jeeej! Bravo! :) 

Akane
    16. Studeni 2023. 18:19

Marija_94

Znaci kaj je to danas bilo uzas.. uspavljujem ju prvi spavanac krika i nikako zaspati, onda ju uspavam na cici 10 min i tako drugi spavanac pola sata, to mi se sad prvi puta desilo. Evo sad se igra na podlozi, dobre volje. Sve me strah da ne bude tako za vecernje uspavljivanje. Jel se kojoj od vas slicno desilo?

Mojem je ovo do pred dva tjedna bila tvornička postavka 😂
    Popravit će se ajd, faza je 😉

Akane
    20. Studeni 2023. 15:24

Pozdrav, di ste? Di nam je Rose nestala? Nadam se da niste bubani 🤗
    Kod mene niš posebno za prijaviti. Malo spavamo, malo ne i tako 😄 dečko uredno papa, sve je življi i okretniji. 🤸
    Djeca me nagovaraju da rodim još jednu bebu 😂 
    Mame koje dojite, jel vam se vratio ciklus? Kod mene još ništa

Rose.
    20. Studeni 2023. 16:15

Akane

Pozdrav, di ste? Di nam je Rose nestala? Nadam se da niste bubani 🤗
    Kod mene niš posebno za prijaviti. Malo spavamo, malo ne i tako 😄 dečko uredno papa, sve je življi i okretniji. 🤸
    Djeca me nagovaraju da rodim još jednu bebu 😂
    Mame koje dojite, jel vam se vratio ciklus? Kod mene još ništa

Tu sam 👋🏻 malo u gužvi ovih dana… bili smo prošli tj na vježbama, ne smijem ga puštati da se diže na koljena nego vraćati u sjedeci preko boka i ispravljati noge prilikom puzanja jer mu jos dosta idu na unutra. Trebala bih dva puta po sat vremena barem tokom dana, ali iskreno ne mogu toliko. Sto od ostalih obaveza, sto od toga da postane nervozan, pa se borimo. 
    Noć i dalje uredno prespava cijelu. Vesel, živahan, voli da mu se priča, zabavlja i tako. Preko dana smo na 2 obavezna spavanca po sat i pol - 2. Pa se ne mogu požaliti. Dobili smo još jedan zub, uveli smo svasta nešto od dohrane i veliki je gurman.😂  Protegnuo se pošteno, bas je dugačka beba. 
    Ja sam u nekoj fazi da sam preumorna i skroz bez volje za ista, al valjda će proc brzo. 
    Sto se tiče još djece, hahaha moja starija želi seku, ali mami ne pada na pamet. Na samu pomisao trudnoće se naježim 🙈 
    Nadam se da ste vi svi dobro, šaljemo vam veeeliku pusu i zagrljaj ♥️

Rose.
    22. Studeni 2023. 11:51

Marija_94

Znaci kaj je to danas bilo uzas.. uspavljujem ju prvi spavanac krika i nikako zaspati, onda ju uspavam na cici 10 min i tako drugi spavanac pola sata, to mi se sad prvi puta desilo. Evo sad se igra na podlozi, dobre volje. Sve me strah da ne bude tako za vecernje uspavljivanje. Jel se kojoj od vas slicno desilo?

Evo kod nas nešto slično zadnja dva dana. Cim ga spustim u kinderbet počinje plakati, po pola sata se uspavljujemo,i to ga moram primit u ruke i nosat, drmusat… od kud sad to?? 🥹 
    Noć spava i dalje dobro, preko dana isto ta dva spavanca ok, al to uspavljivanje 😳 

Rose.
    22. Studeni 2023. 11:52

Marija_94

Pozz cure!
    Kod nas isto nista novo, imamo jos jednom vjezbice pa kontrolu u cetvrtak, bas me zanima kaj ce reci. Ma da terapeutica kaze da sve sad odgovara dobi, jedino jos malo fali da se odigne rukicama na trbuhu..
    Isto dojim, jos nisam dobila ni ne fali mi 😅 zna me koji put štrecnut u trbuhu pa si mislim nece valjda sad 🙈

Javi sto kažu. 😘 

Akane
    22. Studeni 2023. 13:56

Ajme što bih ja dala za prospavanu noć 😅 nama se potrefi koja noć donekle ok, tipa s dva buđenja, ali uglavnom tulumarimo s nekih 4-5 buđenja. Pa ne znam više što mu je. Danas je krenuo klizit po trbuhu u rikverc, eto to nam je novo 😄 
    Ja sam lagano izraubala živce, odmora nema, jer ili sam s malim, ili čistim, ili kuham ili radim projekt. Još kad veliki dođu pa zadaća i svašta... Jučer sam već režala čim bi me netko pogledao. A stalno se forsiram, iako bi najrađe otpuzala ispod nekog kamena. Da je pameti pa se opustit dan-dva 😅

Marija sretno sutra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.