Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    20. Listopad 2023. 23:36

Rose.

MiniGirl

Nama je isto.ovaj tjedan kaotican. Idemo po doktorima, bas se sve zaredalo. Bili smo kod fizijatra i kaže da ja moram s njom probat vježbat taj trbuh ili ako neće milom mora silom na terapije. Sve drugo je ok. E sad dobila sam preporuku za Kostrenu. Rose jeste vi jos tamo? Koliko cesto idete? To je skroz privatno?
    Moja se nije sama posjela, ali voli sjedit i diže glavu iz lezeceg da zeli gore. Koliko ju smijem pustit da tako sjedi? Nisam mislila da je to problem.

Mi na kraju nismo išli tamo, jer nam je trebao odmah pregled fizijatra, pa onda vježbe fizioterapeuta, u Ri nam je prvi termin trebao biti tek u 11.mj za fizijatra😵‍💫
    Onda smo otišli kod dr.Polovine i sad idemo gore svaka 3 tj, po dva dana, između toga vježbamo doma i šaljemo videe ako sto zašteka.
    Koliko znam u kostreni je skroz privatno.

Hvala na info! Pokušala bih bar 1x otići da vidim sto tocno moram raditi s njom. Ovako nisam sigurna radim li nesto kako treba. 
    Vidis li veci napredak otkad vjezbate?

MiniGirl
    20. Listopad 2023. 23:39

Marija_94

MiniGirl

Nama je isto.ovaj tjedan kaotican. Idemo po doktorima, bas se sve zaredalo. Bili smo kod fizijatra i kaže da ja moram s njom probat vježbat taj trbuh ili ako neće milom mora silom na terapije. Sve drugo je ok. E sad dobila sam preporuku za Kostrenu. Rose jeste vi jos tamo? Koliko cesto idete? To je skroz privatno?
    Moja se nije sama posjela, ali voli sjedit i diže glavu iz lezeceg da zeli gore. Koliko ju smijem pustit da tako sjedi? Nisam mislila da je to problem.

E pa tako i moja, kad je u kolicima dize glavu kao da zeli napravit trbusnjake haha, sad ne znam jel to sta znaci 😄
    Kolko tvoja curka ima sad mjeseci?

Htjela sam staviti ovu trakicu kad se rodila ali zaboravila sam kako se to stavi. :/ Ima 7 mjeseci. Kad joj dam prste ona se povuce na njih i sjedne, ali uz moju pomoc.

Rose.
    21. Listopad 2023. 00:44

MiniGirl

Rose.

MiniGirl

Mi na kraju nismo išli tamo, jer nam je trebao odmah pregled fizijatra, pa onda vježbe fizioterapeuta, u Ri nam je prvi termin trebao biti tek u 11.mj za fizijatra😵‍💫
    Onda smo otišli kod dr.Polovine i sad idemo gore svaka 3 tj, po dva dana, između toga vježbamo doma i šaljemo videe ako sto zašteka.
    Koliko znam u kostreni je skroz privatno.

Hvala na info! Pokušala bih bar 1x otići da vidim sto tocno moram raditi s njom. Ovako nisam sigurna radim li nesto kako treba.
    Vidis li veci napredak otkad vjezbate?

Svakako se probaj negdje naruciti da ti objasne što i kako raditi pa će ti biti lakše. 
    Nama tako gore pokazuju, u tih nekoliko sati ubiti poducavaju nas roditelje kako vježbati s njima, i definitivno se vidi pomak. Mi smo nadomak puzanju! Do prije mjesec dana se praktički nismo na ruke mogli ispraviti kako treba. Tako da, svakako pomaze. 
    Kad imate idući pregled fizijatra?

Rose.
    21. Listopad 2023. 00:45

MiniGirl

Marija_94

MiniGirl

E pa tako i moja, kad je u kolicima dize glavu kao da zeli napravit trbusnjake haha, sad ne znam jel to sta znaci 😄
    Kolko tvoja curka ima sad mjeseci?

Htjela sam staviti ovu trakicu kad se rodila ali zaboravila sam kako se to stavi. :/ Ima 7 mjeseci. Kad joj dam prste ona se povuce na njih i sjedne, ali uz moju pomoc.

Tako i moj. Još uvijek ne može sam.

Rose.
    21. Listopad 2023. 08:40

Bubamaza🐞

Jutro zene
    Sto se ovog posjedanja tice nebi trebale djecu poticat da se izdizu i posjedaju iz trbuha ,posebno sto su vase bebe vecinom vjezbaci. To je motoricki neispravno i stimulira mozak na pogresne radnje.
    Pitanje za mame "generacijskih" beba od cca 7 mj..kako vam prolaze zubici? Nama su noci postale uzasne. Od bebe koja je spavala cijelu noc (daleka proslost) nasa beba bolno vristi (to nije plac )neutjesno,budi se milijon puta…. utjesite me da je stvarno od zubica i da netko negdje na svijetu prolazi isto 🫣

Kad nam je drugi po redu izbijao (jedinica), znao se raskriviti par puta po noći, ali brzo bi se utješio i zaspao nazad. Sad mu je nabita dvojka, ali nema nervoze, nevjerojatno, jedino malo štrajka sa bocom. Ne pase mu toplo. A od prijateljice mali, ubijaju ga zubi, stalno se budi, place, nervoza na najjace. Isto tako je nama bilo s drugim djetetom. Ne znam jeste za kakve kapi ili nešto da mu pomogne? Imaš kids kolic theetening, al to su homeopatske, pa ako si za, probaj. 
    U krajnjem slučaju ja sam znala svojima dat malo paracetamola pred večer ako bas vidim da ne mogu spavati od boli. 

Rose.
    21. Listopad 2023. 08:41

Rose.

Bubamaza🐞

Jutro zene
    Sto se ovog posjedanja tice nebi trebale djecu poticat da se izdizu i posjedaju iz trbuha ,posebno sto su vase bebe vecinom vjezbaci. To je motoricki neispravno i stimulira mozak na pogresne radnje.
    Pitanje za mame "generacijskih" beba od cca 7 mj..kako vam prolaze zubici? Nama su noci postale uzasne. Od bebe koja je spavala cijelu noc (daleka proslost) nasa beba bolno vristi (to nije plac )neutjesno,budi se milijon puta…. utjesite me da je stvarno od zubica i da netko negdje na svijetu prolazi isto 🫣

Kad nam je drugi po redu izbijao (jedinica), znao se raskriviti par puta po noći, ali brzo bi se utješio i zaspao nazad. Sad mu je nabita dvojka, ali nema nervoze, nevjerojatno, jedino malo štrajka sa bocom. Ne pase mu toplo. A od prijateljice mali, ubijaju ga zubi, stalno se budi, place, nervoza na najjace. Isto tako je nama bilo s drugim djetetom. Ne znam jeste za kakve kapi ili nešto da mu pomogne? Imaš kids kolic theetening, al to su homeopatske, pa ako si za, probaj.
    U krajnjem slučaju ja sam znala svojima dat malo paracetamola pred večer ako bas vidim da ne mogu spavati od boli.

I da, da se nadovežem. Tek čekam nervozu od zubića kad krenu izbijati trojke 🙈 

Rose.
    21. Listopad 2023. 11:51

Bubamaza🐞

Dajem paracetamol,vjeruj mi da mi dode da pojacam dozu 🫣 hvala na ideji za kapi.probat cu sto god bi nam moglo pomoc. Bas nam je tesko u zadnje vrijeme. Nakupilo se svega ,pa sad jos i zubici.
    Sa starijima nisam osjetila nikad ni jedan. Sinoc je suprug mudro zakljucio da je mozda sve bilo lakse jer smo bili mlađi. 😁🤫

Drzite se, neka sto prije prođe ♥️

Akane
    21. Listopad 2023. 19:34

Bubamaza uf uf, držite se. Jesi probala koji od onih gelova? Ne znam koliko su učinkoviti, dentinox/gengigel...?
    Mi smo danas probali prvu kašicu, i uopće nije bio impresioniran 😅 ne znam bih li zbrojila u dvije žličice koliko je pojeo 😄 možda da mu dam nešto što ima neki okus, tipa batat...?

Akane
    21. Listopad 2023. 19:37

Rose bravo za ogroman napredak 👏👏👏

Rose.
    21. Listopad 2023. 22:20

Akane

Bubamaza uf uf, držite se. Jesi probala koji od onih gelova? Ne znam koliko su učinkoviti, dentinox/gengigel…?
    Mi smo danas probali prvu kašicu, i uopće nije bio impresioniran 😅 ne znam bih li zbrojila u dvije žličice koliko je pojeo 😄 možda da mu dam nešto što ima neki okus, tipa batat…?

Probaj sa batatom, to većina beba voli 😘 sto si mu dala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.