Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    02. Travanj 2023. 18:22

Tinchilina

Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.

Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?

Mi smo danas išli prvi puta u dužu šetnju i na kavicu i ručak van. Išli bi i prije ali nismo zbog vremena. Lijepo je prespavao, pase mu zrak 😃 isto mi je preporod kao sto je Bebanomoje napisala, prvih dvoje nikako nisu bili za kolica, pa nam je ovo 👍🏻👍🏻🫣🫶🏻

Rose.
    02. Travanj 2023. 18:23

regica123

Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
    Akanejavljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻

Bit će sve dobro 🫶🏻

Rose.
    02. Travanj 2023. 18:24

Marija.1994

Rose pa kud vec mjesec dana, vrijeme brzo ide. 😊 Ostale cure koje su rodile drago mi je da je sve dobro i da uzivate s bebicama. 🥰
    Evo i ja sam blizu, sve je vise manje spremno, ona hoce van cim prije bas me stalno gura 😜 spremni smo, jedino jos autosjedalicu nismo kupili, to cemo sutra na sajmu u wg.

Je, bas i gledam tvoju trakicu, kao da sam neki dan gledala da si bila 30tt. Odlično, samo neka sve dobro prođe 😘😘

• Tinchilina
    02. Travanj 2023. 22:28

Regice, mozda je najbolje da si u bolnici i pod nadzorom, bar mislim da bi se ja sigurnije osjećala. Držim fige da dođe do napretka. Javi.

Nisam imala pojma da tak male bebice mogu ne voljeti kolica 🙄 nadam se da se moj malac neće buniti 🤨

💙 5/2023

Akane
    03. Travanj 2023. 08:03

Ajme šetnje s bebom 🥰🥰🥰 jedva čekam. Ova dvojica nisu radili probleme s kolicima, nadam se da ni braco neće radit probleme. Al sam si svakako nabavila ergobaby pa ćemo se nosat, jer ovdje kod mene ionako ima puno offroad terena di kolica ne mogu, a baš su super lokacije za prošetat i uživat u prirodi. 
    Regice 🤞🤞🤞 ❤️❤️❤️ nadam se da će mala nakupiti kilice do kraja, jel ti aktivna? Moj non stop lupa, pa me to nekako umiruje. I meni danas kontrolni ctg. 

• regica123
    03. Travanj 2023. 10:58

Evo danas mi cimericu sa 35+3 odveli na carski zbog losih protoka i ctg-a.
    Mi ne napredujemo u tezini (osim ako se 50g moze smatrat napretkom :/), 1900g je procjena danas..ali je rekao da je bitno da su protoci i ctg dobri i da je to sad najbitnije i da je najbitnije doc do sigurne gestacijske dobi

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Tinchilina
    03. Travanj 2023. 13:30

Možda nije sjajno, ali barem je rast kolko tolko i protoci su ok pa možda uspije još malo ojačati do poroda. Držite se! Svi smo tu uz vas, pa makar mentalno 😘

💙 5/2023

• Baby❤
    03. Travanj 2023. 13:42

Curke, imala sam tri spontana pobačaja, nasljedna i stečena trombofilija.

Sad sam trudna 16 tt, uzimam clexane od početka, zanima me ako ima koja sa istim stanjem dal vam je doktor rekao da idete na carski ili prirodno rodite? 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Rose.
    03. Travanj 2023. 15:34

Marija.1994

Regice svu srecu ti zelim i da bebica dobije na tezini. 🙏
    Rose je, prebrzo ide vrijeme, sve manje spavam kao da sam spremna da se blizi porod. Evo danas bas kupili autosjedalicu i kolica, kaze muz da mu jos nije jasno da beba dolazi, a bome ni meni jos. 🙈☺️

Koju sjedalicu i kolica ste uzeli? 

Rose.
    03. Travanj 2023. 15:36

Akane

Ajme šetnje s bebom 🥰🥰🥰 jedva čekam. Ova dvojica nisu radili probleme s kolicima, nadam se da ni braco neće radit probleme. Al sam si svakako nabavila ergobaby pa ćemo se nosat, jer ovdje kod mene ionako ima puno offroad terena di kolica ne mogu, a baš su super lokacije za prošetat i uživat u prirodi.
    Regice 🤞🤞🤞 ❤️❤️❤️ nadam se da će mala nakupiti kilice do kraja, jel ti aktivna? Moj non stop lupa, pa me to nekako umiruje. I meni danas kontrolni ctg.

Ma ja sam sama kriva sto prvih dvoje nisu voljeli kolica, nisam ih “učila” od prvog dana na njih, i na prvo negodovanje bi ih dizala van. Sad s trećim sam pametnija, pa se odmah prvih dana po kući vozio u njima da se navikne 🫣🫣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.