Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    30. Ožujak 2023. 21:56

Marija, kolko je bebica velika? 
    Jel nekoj od vas pao tek u zadnjem tromjesečju? evo ja već par dana skoro pa na silu jedem, nije da se žalim nego kao, čudno mi je jer sam očekivala da ću se sad na kraju najviše zdebeliti. 🤷‍♀️

💙 5/2023

• anaVi90
    30. Ožujak 2023. 23:20

Tinchilina

Jel nekoj od vas pao tek u zadnjem tromjesečju? evo ja već par dana skoro pa na silu jedem, nije da se žalim nego kao, čudno mi je jer sam očekivala da ću se sad na kraju najviše zdebeliti. 🤷‍♀️

Joj da bar je 🙈 kad sam bila na kontroli na pocetku ožujka imala sam pola kile manje nego prethodni put.
    Meeeeđutim, ja sam toooliko gladna sad kako sam ušla u 8.mjesec. Baš budem gladna da moram konkretno pojesti, a ne nešto sitno prigrist. Za ne punih mjesec dana dobila +2kg 🤷🏼‍♀️ sve se bojim što će biti do kraja.
    Ukupno sam na +8 do sad.

• Tinchilina
    31. Ožujak 2023. 10:22

Ja sam zapravo zadovoljna sa dobivenim kilicama, pogotovo jer sam prva 3 mejseca izgubila 3,4 kg. Sad sam na 6+ od početne kilaže (skoro 10 ako gledamo ovo kaj sam izgubila, al ja to ne gledam tak jer mi se ovako više sviđa 🤣). Al čitam da žene koje imaju već deblju podlogu manje dobiju od žena koje uđu u trudnoću sa manjkom kila. Ajde bar neka korist od tog viška 😁 

💙 5/2023

• laleee
    31. Ožujak 2023. 12:50

cure dali koja ima problema sa tlakom, jucer sam bila na kontroli i doktorica rekla da mi vec zadnja 2 pregleda tlak malo visok da si pravim cesto ako ode iznad 140 da se javljam odmahh, jucer i jutros mjerim bude mi visoko 😏

• lucka_pucka
    31. Ožujak 2023. 12:58

laleee

cure dali koja ima problema sa tlakom, jucer sam bila na kontroli i doktorica rekla da mi vec zadnja 2 pregleda tlak malo visok da si pravim cesto ako ode iznad 140 da se javljam odmahh, jucer i jutros mjerim bude mi visoko 😏

Javi se obavezno jer moze biti jako opasno..ja sam lezala nedavno na patologiji i cura je imala preeklampsiju i pala je u napad slican epiju,ne zelim te plasiti,ali stvarno se javi dr ili odi na hitnu jer nije zezancija...najcesce zadrze 3,4 dana na patologiji dok ne ustabile tlak sa terapijom i otpuste te kuci..nez koji si tjedan trudnoce?

• lucka_pucka
    31. Ožujak 2023. 13:03

Tinchilina

Meni,ali malo 😂 jucer sam bas skuzila da ne jedem toliko cesto i kolicinski kao prije 2 tjedna 🤷 ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoci,a tad mi je receno da zato jer je zeludac duplo manji pa smo kao brze site 🤣( beba je stisla zeludac) 🤷
    Ja sam sad pocela naticat,pocela mi se voda skupljat kao i prvu trudnocu 😂🙈 i sad cu natec ko baloncek opet 🙄

• Tinchilina
    31. Ožujak 2023. 13:48

Studentice, baš zanimljivo 🙂 evo onda ti želim da ti ostane tih 12 kilica, a sebi želim da ih izgubim nakom poroda 🤣

💙 5/2023

• laleee
    31. Ožujak 2023. 14:55

lucka_pucka

laleee

Javi se obavezno jer moze biti jako opasno..ja sam lezala nedavno na patologiji i cura je imala preeklampsiju i pala je u napad slican epiju,ne zelim te plasiti,ali stvarno se javi dr ili odi na hitnu jer nije zezancija…najcesce zadrze 3,4 dana na patologiji dok ne ustabile tlak sa terapijom i otpuste te kuci..nez koji si tjedan trudnoce?

36 tjedan trudnoće 
    zvala sam doktoricu za bolnicu idem neznam sto ce reci

Akane
    31. Ožujak 2023. 15:13

Pozdrav, samo da se javim, bila na ctg jučer, ispalo je šaroliko jer ovaj moj mališa divlja čim ja legnem. Nabijao je onu sondu nogom cijelo vrijeme. U ponedjeljak ponovno. Kaže dr da se nebih trebala brinuti obzirom da je tako aktivan. Ako u pon ctg ne bude uredan idem kod druge dr pa da mi provjeri sve. 
    Procjenila je i ona na 1900g +/-200g. Što je opet malo. Dakle u najboljem slučaju ima 2100. Pregledala je i stare knjižice i zaključila da su obojica nabila težinu tek u zadnjem mjesecu. 
    Vidjet ćemo. 
    Ja sam do sad na +16 s kilama, računam da na porodu ode nekih 10ak, pa ajd. Ostat će nešto, kaj sad. Budem ih stesala već. Obećala sam si sad da ću se malo smirit sa svime, minimalan angažman oko svega, tako da malac ima što veće šanse nadoknaditi težinu. 
    Kod mene je još uvijek hektično, radi se dolje, ja sam zujala da nabavim i naručim sav materijal. Uspjela sam dosta i svog posla pozavršavat, i baš sam zadovoljna da taj dio ide po planu. Nadam se da su projekti gotovi do kraja idućeg tjedna i da onda mogu u miru odbrojavat do termina i lagano pripremati i prati robicu za malca. 
    I da, još uvijek nismo ime odabrali 🤦😅. Mislila sam da će biti Dominik, na kraju bih da je Marko, ali muž neće, nešto smo se zadnje složili oko Erik, pa možda bude to 😂. 

• lucka_pucka
    31. Ožujak 2023. 17:45

laleee

lucka_pucka

laleee

Javi se obavezno jer moze biti jako opasno..ja sam lezala nedavno na patologiji i cura je imala preeklampsiju i pala je u napad slican epiju,ne zelim te plasiti,ali stvarno se javi dr ili odi na hitnu jer nije zezancija…najcesce zadrze 3,4 dana na patologiji dok ne ustabile tlak sa terapijom i otpuste te kuci..nez koji si tjedan trudnoce?

36 tjedan trudnoće
    zvala sam doktoricu za bolnicu idem neznam sto ce reci

Bolje da odes,drzat ce te na promatranju mozda..drzim🤞🤞🤞 da bude sve oke i da ako moras ostat,budes dan/dva ☺️ i javi nam sta su ti rekli 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.