![](/media/img/1d/33/d4c4f92217c29a02e441.jpeg)
Curke koje su pred kraj trudnoće, kako ste? Jel se dobro osjećate? Jel torba spremna? Za bebicu sve pripremljeno? Još malo i držat ćete svoje bebice u rukama.
Svima želim puno sreće i da sto lakši porod bude. ♥️
Mi smo super, danas imamo mjesec dana 🫶🏻 pusa svima
Pa sretan vam prvi 🥳🥳🥳🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.
Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati... Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.
💙 5/2023
Curke koje su pred kraj trudnoće, kako ste? Jel se dobro osjećate? Jel torba spremna? Za bebicu sve pripremljeno? Još malo i držat ćete svoje bebice u rukama.
Svima želim puno sreće i da sto lakši porod bude. ♥️
Mi smo super, danas imamo mjesec dana 🫶🏻 pusa svima
Pa sretan vam prvi 🥳🥳🥳🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Hvala 🫶🏻🫶🏻🌷😘
Vecina cura s listeProljetne bebe 2023.🌺
Studentica- 25.02. / VŽ - Curica 💕
Beban- 03.03. / NS - Dečko 💙
MiniGirl- 03.03. / RI - Curica 💕
ledolina- 05.03. - Curica 💕
kk1109- 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
Rose- 08.03. / RI - Dečko 💙
Bubamaza- 09.03. / ST - Dečko 💙
SiA- 09.03.
Bebanomoje- 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko 💙
Donna2022-
aider28- ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica 💕
Nina187- 17.03. / KR - Curica
Maslacko456- 18.03. - Curica
DaMa_21- 22.03. / ZG - Curica 💕
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94- 24.03. - Dečko
kanapeić- 25.03. - Curica
Hedwig.Z- 27.03. / PU
Mia21998- 28.03. / VT
dix- ožujak / ZG
ruta- 03.04. / Asfeld,DE
Breskvica15- 04.04. - Dečko 💙
MyName- 04.04. / Sv.Duh ZG - Curica 💕
honeyhoney- 05.04. / ZG
pa.22- 12.04. / VK
maro2811- 16.04. / ST
laleee- 18.04. - Dečko
Marija_1994- 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410- 05.05.
Akane- 07.05. - Dečko
regica123- 09.05. / ST - Curica
Tinchilina- 14.05. / ZG / Dečko
Ninić- 16.05.
anaVi90- 19.05. / Osijek / Dečko
Ani02- 21.05. / Blizanci
Suncemoje- 29.05. - Curica
—————
Lista rođenih bebica💐
Beban- 23.12. Dečko 💙
kk1109- 11.02. Dečko 💙
Ledolina- 15.02. Curica 💕
Studentica- 24.02. Curica 💕
Rose- 01.03. Dečko 💙
Breskvica15- Dečko 💙
MiniGirl- 10.03. Curica 💕
Bebanomoje- 13.03. Dečko 💙
Bubamaza- 14.03. Dečko 💙
Ribica33- 15.03. Curica 💕
Dama_21- 20.03. Curica 💕
MyName- 31.03. Curica 💕
Jel Mia rodila? Ona je prešla na whatsap koliko se sjećam. Ostale curke koje su na listi iz 3.mjeseca, jesu se javljale di? Nadam se da je sve dobro prošlo i da drže svoje bebice u rukama
Po ovoj listi ako dobro kuzim nadimke 90% nas je aktivno u grupi i sve smo vec rodile,tako i Mia 🥰 tako da smo ugl ipak u kontaktu na dnevnoj ako ne i satnoj bazi 😅🤣 i pratimo se. Sve mame i bebice su dobro ❣️
Ajde super baš mi je drago da su svi dobro 😍🫶🏻🫶🏻
Vec mjesec proletio? 🥳🥳Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.
Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati… Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.
Ne brini, ne mora značiti da ćeš radi toga popucati. I mi nismo zadnjih mjesec i pol - dva prije poroda iz istog razloga, pa sam na kraju prošla s minimalno šavova. Držim fige da i tebi bude tako 🫶🏻
Vec mjesec proletio? 🥳🥳🥳
Je je 🙂 kako ste vi? Kako je bebač? Jesi se oporavila?
Vec mjesec proletio? 🥳🥳Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.
Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati… Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.
Ne brini, ne mora značiti da ćeš radi toga popucati. I mi nismo zadnjih mjesec i pol - dva prije poroda iz istog razloga, pa sam na kraju prošla s minimalno šavova. Držim fige da i tebi bude tako 🫶🏻
Hvala Rose, baš mi je trebala ovakva informacija. 😘
💙 5/2023
Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.
Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?
💙 5/2023
Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
Akane javljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Mi smo bili već 5, 6 puta u šetnji, sutra mu je 3 tjedna. Danas smo bili sa malom u parku 2 sata, a on je sve prespavao u kolicima i doma još nastavio spavati 🥰🥳 meni i mužu je to baš velika promjena jer mala nije voljela kolica prvih par mj. Samo da nam ovako ostane 🤞🤞🤞
I da nas vrijeme posluzi 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji