Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    01. Travanj 2023. 16:16

Bubamaza🐞

Vec mjesec proletio? 🥳🥳🥳

Je je 🙂 kako ste vi? Kako je bebač? Jesi se oporavila? 

• Tinchilina
    01. Travanj 2023. 20:37

Rose.

Bubamaza🐞

Vec mjesec proletio? 🥳🥳

Tinchilina

Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.

Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati… Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.

Ne brini, ne mora značiti da ćeš radi toga popucati. I mi nismo zadnjih mjesec i pol - dva prije poroda iz istog razloga, pa sam na kraju prošla s minimalno šavova. Držim fige da i tebi bude tako 🫶🏻

Hvala Rose, baš mi je trebala ovakva informacija. 😘

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• Tinchilina
    02. Travanj 2023. 13:32

Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.

Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• regica123
    02. Travanj 2023. 16:28

Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
    Akane javljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Bebanomoje
    02. Travanj 2023. 18:08

Mi smo bili već 5, 6 puta u šetnji, sutra mu je 3 tjedna. Danas smo bili sa malom u parku 2 sata, a on je sve prespavao u kolicima i doma još nastavio spavati 🥰🥳 meni i mužu je to baš velika promjena jer mala nije voljela kolica prvih par mj. Samo da nam ovako ostane 🤞🤞🤞
    I da nas vrijeme posluzi 😁

Rose.
    02. Travanj 2023. 18:22

Tinchilina

Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.

Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?

Mi smo danas išli prvi puta u dužu šetnju i na kavicu i ručak van. Išli bi i prije ali nismo zbog vremena. Lijepo je prespavao, pase mu zrak 😃 isto mi je preporod kao sto je Bebanomoje napisala, prvih dvoje nikako nisu bili za kolica, pa nam je ovo 👍🏻👍🏻🫣🫶🏻

Rose.
    02. Travanj 2023. 18:23

regica123

Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
    Akanejavljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻

Bit će sve dobro 🫶🏻

Rose.
    02. Travanj 2023. 18:24

Marija.1994

Rose pa kud vec mjesec dana, vrijeme brzo ide. 😊 Ostale cure koje su rodile drago mi je da je sve dobro i da uzivate s bebicama. 🥰
    Evo i ja sam blizu, sve je vise manje spremno, ona hoce van cim prije bas me stalno gura 😜 spremni smo, jedino jos autosjedalicu nismo kupili, to cemo sutra na sajmu u wg.

Je, bas i gledam tvoju trakicu, kao da sam neki dan gledala da si bila 30tt. Odlično, samo neka sve dobro prođe 😘😘

• Tinchilina
    02. Travanj 2023. 22:28

Regice, mozda je najbolje da si u bolnici i pod nadzorom, bar mislim da bi se ja sigurnije osjećala. Držim fige da dođe do napretka. Javi.

Nisam imala pojma da tak male bebice mogu ne voljeti kolica 🙄 nadam se da se moj malac neće buniti 🤨

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

Akane
    03. Travanj 2023. 08:03

Ajme šetnje s bebom 🥰🥰🥰 jedva čekam. Ova dvojica nisu radili probleme s kolicima, nadam se da ni braco neće radit probleme. Al sam si svakako nabavila ergobaby pa ćemo se nosat, jer ovdje kod mene ionako ima puno offroad terena di kolica ne mogu, a baš su super lokacije za prošetat i uživat u prirodi. 
    Regice 🤞🤞🤞 ❤️❤️❤️ nadam se da će mala nakupiti kilice do kraja, jel ti aktivna? Moj non stop lupa, pa me to nekako umiruje. I meni danas kontrolni ctg. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.