Vec mjesec proletio? 🥳🥳Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.
Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati… Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.
Ne brini, ne mora značiti da ćeš radi toga popucati. I mi nismo zadnjih mjesec i pol - dva prije poroda iz istog razloga, pa sam na kraju prošla s minimalno šavova. Držim fige da i tebi bude tako 🫶🏻
Vec mjesec proletio? 🥳🥳🥳
Je je 🙂 kako ste vi? Kako je bebač? Jesi se oporavila?
Vec mjesec proletio? 🥳🥳Da, bas gledam, Rosina bebica već napunila mjesec dana 🤩 jako brzo vrijeme ide.
Ne znam jel bila već do sad tema sexa, i nadam se da je svima ugodno o tome pričati, al kako mi je prva trudnoća, i tu imam pitanja. U zadnje vrijeme imamo poteškoća kod odnosa i privremeno smo to stavili na pauzu, mazimo se i ugađamo si na neke druge načine, ali penetracija kod mene više ne prolazi. Dolje mi se sve ful postiskalo i pozačepilo i boli me kad pokušamo. Ono što me zanima, ima li koja od vas isto/slično iskustvo, a brine me jer si mislim da bi to moglo značiti da bih mogla jako popucati… Planiram svakako početi s masažama za koji tjedan, a kasnije se nadam da će proći isto kako je i došlo.
Ne brini, ne mora značiti da ćeš radi toga popucati. I mi nismo zadnjih mjesec i pol - dva prije poroda iz istog razloga, pa sam na kraju prošla s minimalno šavova. Držim fige da i tebi bude tako 🫶🏻
Hvala Rose, baš mi je trebala ovakva informacija. 😘
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.
Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
Akane javljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Mi smo bili već 5, 6 puta u šetnji, sutra mu je 3 tjedna. Danas smo bili sa malom u parku 2 sata, a on je sve prespavao u kolicima i doma još nastavio spavati 🥰🥳 meni i mužu je to baš velika promjena jer mala nije voljela kolica prvih par mj. Samo da nam ovako ostane 🤞🤞🤞
I da nas vrijeme posluzi 😁
Marija, kužim i to, nije se bas lako ni opustiti pa je možda to sve povezano. Al to kaj kažeš, nije strašno, ako je to svw normalno i kasnije bude sve ok.
Baš je lijepo vrijeme, curke što ste rodile, jel uživate sa bebicama u šetnjama ili čekate da prođe prvih mjesec - 40 dana?
Mi smo danas išli prvi puta u dužu šetnju i na kavicu i ručak van. Išli bi i prije ali nismo zbog vremena. Lijepo je prespavao, pase mu zrak 😃 isto mi je preporod kao sto je Bebanomoje napisala, prvih dvoje nikako nisu bili za kolica, pa nam je ovo 👍🏻👍🏻🫣🫶🏻
Ja sam u petak isla na kontrolni ctg i nije bio bas reaktivan pa su me ostavili u bolnici na pracenju do kraja trudnoce. Srecom sad je ctg dobar i rade mi ga 2x dnevno. Protoci su srecom dobri i sad cekamo pon/uto za uzv da vidimo jel ista dobila..mada u petak na uzv je ispala ista kilaza (1850g :/).. nadam se stvarno da ce uzv u pon/uto pokazati bar malo vise.
Akanejavljaj kako maleni napreduje 🤞🏻🙏🏻
Bit će sve dobro 🫶🏻
Rose pa kud vec mjesec dana, vrijeme brzo ide. 😊 Ostale cure koje su rodile drago mi je da je sve dobro i da uzivate s bebicama. 🥰
Evo i ja sam blizu, sve je vise manje spremno, ona hoce van cim prije bas me stalno gura 😜 spremni smo, jedino jos autosjedalicu nismo kupili, to cemo sutra na sajmu u wg.
Je, bas i gledam tvoju trakicu, kao da sam neki dan gledala da si bila 30tt. Odlično, samo neka sve dobro prođe 😘😘
Regice, mozda je najbolje da si u bolnici i pod nadzorom, bar mislim da bi se ja sigurnije osjećala. Držim fige da dođe do napretka. Javi.
Nisam imala pojma da tak male bebice mogu ne voljeti kolica 🙄 nadam se da se moj malac neće buniti 🤨
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji