![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Čestitam Dama 🥰🥰🥰 baš me vesele ovakve lijepe vijesti, uživajte ☺️
Studentice, i tebe mi je ful drago čut, kako ste ti i bebica?
💙 5/2023
Ja sam isto do nedavno jako često ustajala noću na wc al zadnjih dana i ne ustajem toliko. Možda se je curka bolje namjestila pa me ne pritišće toliko. Evo ja spremna za odlazak u bolnicu,hvata me nervoza ufufuf. Čestitam na bebi DaMa ,opet još 1 savršen scenarij poroda. Top!!!
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Dama čestitke od srca na maloj djevojčici 💕💕💕
Želim ti brzi oporavak, a malenoj sve najbolje 🤗 Uživajte!
Bok cure, evo samo da javim da je danas stigla nasa curica 💕.
Trudovi su krenuli lagano oko ponoci, a oko 2 je puknuo vodenjak. Do jutra nije bilo jako bolno tako da smo u bolnicu dosli tek oko 8, a malena se rodila u 13 😁
Mi smo obje super, mazimo se i upoznajemo, a mene malo boli rana od epiziotomije ali nije strasno. I samo cu reci da je epiduralna preporod, iako ju prije poroda nisam planirala uzimati.
Čestitke mamice na princezi, brz oporavak i sretno djetinjstvo malenoj🥰🥰♥️
Jeste ušli u rutinu i to, imate li nekih stresnih situacija i kako ih rješavate? Kak ide sa spavanjem?
Ja sam ok, ništa posebno novog, osim mog nabujalog trbuha nema 😅 Sutra idem napokon na predled, zadnji put sam bila 13.02., meni je to fakat too much, nemrem dočekat da ga vidim i da mi kažu da je sve ok. Stresno je bit trudan, u smislu, stalno se brineš jel s bebom sve ok, jel napreduje kak spada i to. Vjerujem da je to u skladu sa ulogom mame, i da je to samo početak brige 🙈 nadrapala sam... 😆
💙 5/2023
Da se i mi javimo 🤭 13.3 nam je stigao nas deckic, porod je počeo tako da mi je počela curiti plodna voda u ned popodne oko 16h, taman na putu u park s malom 😁 odradile smo park, kupanje, spremanje stvari za malu i nju ostavili kod svekrve i ja stigla na sv duh malo iza 20h.
Potvrdili su da curi plodna, 2 cm otvorena, trudovi lagano krenuli i smjestili su me u predradjaonu. U 2 ujutro me opet gledaju i dalje sam bila samo 2 cm otvorena pa je dokt rekla da pocinjem piti prah za otvaranje, 1 doza svaka 2 sata. Tu su već krenuli moji jači i češći trudovi. Do 6 ujutro nakon 3 doze su trudovi bili na 3, 4 minute, ali su me pogledali tek u 8h i tada sam bila otvorena 4 na 5 cm, ali nije bilo slobodne radjaone tako da sam do skoro 10h čekala da me prebace u radjaonu. Tada su trudovi bili na 2 min, čim sam legla u radjaoni su mi spojili drip, muža pustili meni u 10.20, uzimam dolatin jer su trudovi na dripu svakih minutu i užasno boli. U 10.30 im vičem da mali izlazi, oni provjeravaju i tu sam bila 8 cm otvorena, i onda su babica i specijalizant oko mene tamo vamo i mali se rodio u 10.46 😁 znači sve ukupno manje od sat vremena radjaone, nisam popucala niti rezana, savršeno sve, babica me zbilja spasila 🤗
Nije bilo mjesto na odjelu babinjaca tako da sam bila na patologiji trudnoce, sestre su uglavnom bile ok, svejedno smo jedva čekali da idemo doma. U sri, znači nakon 2 dana, smo išli doma, sve super prošlo 🤗
Mali je dobro, vratio je porodjajnu tezinu, dobro jede, spava, malo se mučimo sa dojenjem, ali neću se žaliti.
Sretno svim curama koje odbrojavaju i čestitam svima koje si već rodile i koje uživaju kao ja 🥰
Bebanomoje čestitke💙💙💙🥳
Super ti je porod prošao, svaka čast da nisi nigdje popucala! Da barem nema tih šavova poslije, spas čovječe! Sretno s dojenjem i uživajte 🤗
Bebanomoje čestitke! 🥰 Čini mi se kao još jedan školski primjer i drago mi je da je sve super prošlo i bez šivanja. Nisi napisala koliko je bebica bila velika? I zanima me jel nisi htjela epiduralnu, ili ti je nisu ni ponudili?
💙 5/2023
Hvala cure ❤️
Da, sva sreća da nisam popucala, ogromna razlika kad usporedim sa prvim porodom kad su me rezali i sivali, osjećam se super, pokretnija sam, sjedim normalno od prvog dana, ma milina! Stvarno mogu do neba zahvaljivati babici jer je učinila sve što je mogla 😊
Joj da, zaboravila sam napisati, mali je rođen sa 4050 grama i 53 cm. Epiduralnu mi na kraju nisu uopće nudili. Ja sam se ionako neckala da li da ju tražim jer na prvom porodu mi nije uopće primila epiduralna pa sam se htjela poštedjeti opet tog razocaranja kad mi anesteziolog kaže da neće djelovati jer nije primila 😫 ali curama koje su bile u predradjaoni sa mnom su nudili...
Da se i mi javimo 🤭 13.3 nam je stigao nas deckic, porod je počeo tako da mi je počela curiti plodna voda u ned popodne oko 16h, taman na putu u park s malom 😁 odradile smo park, kupanje, spremanje stvari za malu i nju ostavili kod svekrve i ja stigla na sv duh malo iza 20h.
Potvrdili su da curi plodna, 2 cm otvorena, trudovi lagano krenuli i smjestili su me u predradjaonu. U 2 ujutro me opet gledaju i dalje sam bila samo 2 cm otvorena pa je dokt rekla da pocinjem piti prah za otvaranje, 1 doza svaka 2 sata. Tu su već krenuli moji jači i češći trudovi. Do 6 ujutro nakon 3 doze su trudovi bili na 3, 4 minute, ali su me pogledali tek u 8h i tada sam bila otvorena 4 na 5 cm, ali nije bilo slobodne radjaone tako da sam do skoro 10h čekala da me prebace u radjaonu. Tada su trudovi bili na 2 min, čim sam legla u radjaoni su mi spojili drip, muža pustili meni u 10.20, uzimam dolatin jer su trudovi na dripu svakih minutu i užasno boli. U 10.30 im vičem da mali izlazi, oni provjeravaju i tu sam bila 8 cm otvorena, i onda su babica i specijalizant oko mene tamo vamo i mali se rodio u 10.46 😁 znači sve ukupno manje od sat vremena radjaone, nisam popucala niti rezana, savršeno sve, babica me zbilja spasila 🤗
Nije bilo mjesto na odjelu babinjaca tako da sam bila na patologiji trudnoce, sestre su uglavnom bile ok, svejedno smo jedva čekali da idemo doma. U sri, znači nakon 2 dana, smo išli doma, sve super prošlo 🤗
Mali je dobro, vratio je porodjajnu tezinu, dobro jede, spava, malo se mučimo sa dojenjem, ali neću se žaliti.
Sretno svim curama koje odbrojavaju i čestitam svima koje si već rodile i koje uživaju kao ja 🥰
Hrabra mamasita! Čestitke od srca ♥️ mališanu sretno i bezbrižno djetinjstvo 🥰🥰🫶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji