Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MyName
    22. Ožujak 2023. 15:12

Hvalaaaaaaa

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

Rose.
    22. Ožujak 2023. 15:31

MyName

Ajme ja sam TA do zadnjeg odgađala,tek sam 37tt bila narucena jer sam svojoj ginek rekla da želim ići kod nje što duže mogu. Sutra mi je carski,sad sam na patologiji, jedva čekam rodit I kuci svojoj.

Sretno i neka sve prođe u najboljem redu 🫶🏻

Akane
    23. Ožujak 2023. 08:14

Myname sretno danas 🤗🤗🤗

Akane
    23. Ožujak 2023. 08:36

Kako ste žene? 
    Ima li nas još koje radimo? Ja završavam ovaj tjedan, gnjavit će oni mene još, ali barem ne ovoliko. Odradila sam šetnju s pasicom, pa sad mogu dalje blejat u komp. 
    Malac mi je baš aktivan, i čini mi se da mi je trbuh baš narastao, tako da se nešto ne brinem više da ne dobiva na težini. Imam kontrolni uzv u ponedjeljak pa ću znat više. 
    Kuća mi puna kutija sa stvarima za bebu, ali još ništa nisam krenula raspakiravat, niti sam oprala i pripremila ijednu stvar 🤦 torba za rodilište isto nije spremna. Minus iz zalaganja 😂
    To do lista je predugačka 😅 Dolje je još uvijek gradilište, tako da je kaos živi. Imamo još 6tj, valjda neće malac uranit i uhvatit nas nespremne. 
    Čini mi se da ćemo narednih tjedana ući malo u zatišje s novopridošlim bebicama, jer ekipa s liste koja ima rodit se uglavnom ne javlja na forum. 
    Mamice s bebicama kako se držite? Jedva čekam tu fazu 🤗

• Tinchilina
    23. Ožujak 2023. 10:17

Akane, kao da čitam svoj post 😅 Ja još radim sljedeći tjedan, i zadnjih mjeseci podučavam kolege koji preuzimaju posao i već mi ih je stvarno dosta jer uz to imam puno svog posla, i znam da će me i dalje zivkat kasnije, al barem da mogu ujutro odspavati dulje i to će mi biti dobrodošla promjena. Kod nas radovi tek krenuli, većinu stvari smo kupili ali ništa nije spremno jer sam se nadala da ćemo, nekim čudom, ipak preseliti prije nego se bebač rodi, al sad iako znam da za to nema šanse, ja i dalje nemam volje se tu raspakiravati pa onda opet za koji mjesec sve zapakiravati seliti i ponovno raspakiravati 😭😭😭

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

MyName
    23. Ožujak 2023. 15:07

Curke jutros cr bio,sve super prošlo. Ja sad ležim, malo me boli ali nije strasno.. lakši mi je bio 1.carski al ok.  Curka je super to mi je najbitnije...

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Tinchilina
    23. Ožujak 2023. 16:11

Bravo Myname! Čestitke! Želim ti brz oporavak i da se puno mazite i uživate 🥰

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• regica123
    23. Ožujak 2023. 16:15

Evo da se javim.
    Cestitam svim curama prije svega!
    A ja san dosla kuci prekjucer. U stolici i ribi nisu nista nasli, doktor kaze da je ocito neki virus proseta kroz tijelo. Srica ctg se smiria. Na uzv u pon (sa 32+6) malena ima 1750g, sta je i dalje na donjoj granici normale. Ustvari sretna sam jer je dobila 250g u tj dana, ali me zabrinilo sto je doktor rekao da ima okrugliji oblik glave (brahicefalija), a kako sam bila u ekstazi sto se udebljala zaboravila sam ga pitat detalje i sto to znaci. Na int ne citam lijepe stvari (vecinom pise da se to bebama dogodi nakon poroda ili tijekom poroda i kao zato nije zabrinjavajuce, ali nama je u maternici i za to jako malo toga pise, a neke stvari sto pisu nisu bas lijepe za citati). Tjesi me jedino sto je nakon toga napisao onu kraticu b.o. (bez osobitosti), ali opet cekam sljedeci utorak da ga pitam detalje. Sutra idem na ctg opet (nadam se da ce biti dobar), a utorak ctg i uzv. Uzasna mi je trema zbog svega i samo zelim premotat vrijeme i da dodjemo u sigurne tjedne. 
    Ako netko zna nekog cija je beba imala taj okrugli oblik glave (to vam simbolizira manji HC u odnosu na BPD) bila bih zahvalna da napise jel sve bilo ok.
    Eto... javim se u utorak nakon uzv.

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• Tinchilina
    23. Ožujak 2023. 20:49

Hvala Regice što si se javila, ja i dalje često pomislim na tebe, al ne ispitujem ništa nego čekam da uhvatiš priliku javiti se. Vjerujem da je stvarno tesko biti u toj situaciji, drži se! Nemam ništa pametno za podijeliti osim da vam želim da sve bude dobro. 😘

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• Ani92
    24. Ožujak 2023. 00:06

Akane

Kako ste žene?
    Ima li nas još koje radimo? Ja završavam ovaj tjedan, gnjavit će oni mene još, ali barem ne ovoliko. Odradila sam šetnju s pasicom, pa sad mogu dalje blejat u komp.
    Malac mi je baš aktivan, i čini mi se da mi je trbuh baš narastao, tako da se nešto ne brinem više da ne dobiva na težini. Imam kontrolni uzv u ponedjeljak pa ću znat više.
    Kuća mi puna kutija sa stvarima za bebu, ali još ništa nisam krenula raspakiravat, niti sam oprala i pripremila ijednu stvar 🤦 torba za rodilište isto nije spremna. Minus iz zalaganja 😂
    To do lista je predugačka 😅 Dolje je još uvijek gradilište, tako da je kaos živi. Imamo još 6tj, valjda neće malac uranit i uhvatit nas nespremne.
    Čini mi se da ćemo narednih tjedana ući malo u zatišje s novopridošlim bebicama, jer ekipa s liste koja ima rodit se uglavnom ne javlja na forum.
    Mamice s bebicama kako se držite? Jedva čekam tu fazu 🤗

Pozdrav svima 😄 
    Da malo javim i svoju situaciju...prije 2 mjeseca ugrađen mi je pesar zbog skraćenog cerviksa, nosim blizance. Sada sam 31+3. Dr je zadovoljan kako se to sve odvijalo do sada, a i ja moram priznati da nisam mislila da ćemo doći do 30+ tjedana kako je sve izgledalo tada. 
    Malo pratim, ali nema nikoga s pesarom ovdje...ali svejedno me zanima koliko često ste radile urinokulturu i briseve? Ja sam prvi i jedini put sredinom 1. mjeseca, prije ugradnje tog pesara. Sada me nešto malo kao boli donji dio trbuha, kao da je mjehur...pa ne znam je li od težine i pokreta beba ili je nešto drugo. Bila sam na pregledu prije 2 dana, tad mi je sve bilo ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.