Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    22. Ožujak 2023. 08:42

Bebanomoje

Hvala cure ❤️
    Da, sva sreća da nisam popucala, ogromna razlika kad usporedim sa prvim porodom kad su me rezali i sivali, osjećam se super, pokretnija sam, sjedim normalno od prvog dana, ma milina! Stvarno mogu do neba zahvaljivati babici jer je učinila sve što je mogla 😊
    Joj da, zaboravila sam napisati, mali je rođen sa 4050 grama i 53 cm. Epiduralnu mi na kraju nisu uopće nudili. Ja sam se ionako neckala da li da ju tražim jer na prvom porodu mi nije uopće primila epiduralna pa sam se htjela poštedjeti opet tog razocaranja kad mi anesteziolog kaže da neće djelovati jer nije primila 😫 ali curama koje su bile u predradjaoni sa mnom su nudili…

Bome velik dečko 🥰 uživajte sad jedno u drugome 😊

Ja došla sa kontrole, jos me naručila za 2 tj i nakon toga idem u TA. Sve je super, imamo preko 2 kilice i okrenuo se glavicom prema dolje. To sam si i mislila jer sam neki dan osjetila kako štuca taman u predjelu zdjelice, a i moje povećano piškenje pripisujem tom novonastalnom pritisku dolje 😅 da ne spomenem i mlačenje po organima podno rebara...al slatke su to muke, sad sam mirnija 🥰

💙 5/2023

• Tinchilina
    22. Ožujak 2023. 09:55

To je to, možda im mjehur dođe ko jastuk za spavanje 🤭
    Hahaha, ludnica 🙈 Meni isto tak zna prolaziti s nogicom, al više po desnoj strani, baš bude neugodan i pomalo bolan osjećaj. Ovo kod tebe mi se čini da je još intenzivnije 😅 al kak je krenuo, očekujem i ja takve vratolomije, samo da jos malo poraste i ojača. Jesi ti već krenula u trudnicku ambulantu?

💙 5/2023

MyName
    22. Ožujak 2023. 11:43

Ajme ja sam TA do zadnjeg odgađala,tek sam 37tt bila narucena jer sam svojoj ginek rekla da želim ići kod nje što duže mogu. Sutra mi je carski,sad sam na patologiji, jedva čekam rodit I kuci svojoj.

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Tinchilina
    22. Ožujak 2023. 14:39

Sretno Myname!☺️ Stiže još jedna bebica 🥳

💙 5/2023

MyName
    22. Ožujak 2023. 15:12

Hvalaaaaaaa

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

Rose.
    22. Ožujak 2023. 15:31

MyName

Ajme ja sam TA do zadnjeg odgađala,tek sam 37tt bila narucena jer sam svojoj ginek rekla da želim ići kod nje što duže mogu. Sutra mi je carski,sad sam na patologiji, jedva čekam rodit I kuci svojoj.

Sretno i neka sve prođe u najboljem redu 🫶🏻

Akane
    23. Ožujak 2023. 08:14

Myname sretno danas 🤗🤗🤗

Akane
    23. Ožujak 2023. 08:36

Kako ste žene? 
    Ima li nas još koje radimo? Ja završavam ovaj tjedan, gnjavit će oni mene još, ali barem ne ovoliko. Odradila sam šetnju s pasicom, pa sad mogu dalje blejat u komp. 
    Malac mi je baš aktivan, i čini mi se da mi je trbuh baš narastao, tako da se nešto ne brinem više da ne dobiva na težini. Imam kontrolni uzv u ponedjeljak pa ću znat više. 
    Kuća mi puna kutija sa stvarima za bebu, ali još ništa nisam krenula raspakiravat, niti sam oprala i pripremila ijednu stvar 🤦 torba za rodilište isto nije spremna. Minus iz zalaganja 😂
    To do lista je predugačka 😅 Dolje je još uvijek gradilište, tako da je kaos živi. Imamo još 6tj, valjda neće malac uranit i uhvatit nas nespremne. 
    Čini mi se da ćemo narednih tjedana ući malo u zatišje s novopridošlim bebicama, jer ekipa s liste koja ima rodit se uglavnom ne javlja na forum. 
    Mamice s bebicama kako se držite? Jedva čekam tu fazu 🤗

• Tinchilina
    23. Ožujak 2023. 10:17

Akane, kao da čitam svoj post 😅 Ja još radim sljedeći tjedan, i zadnjih mjeseci podučavam kolege koji preuzimaju posao i već mi ih je stvarno dosta jer uz to imam puno svog posla, i znam da će me i dalje zivkat kasnije, al barem da mogu ujutro odspavati dulje i to će mi biti dobrodošla promjena. Kod nas radovi tek krenuli, većinu stvari smo kupili ali ništa nije spremno jer sam se nadala da ćemo, nekim čudom, ipak preseliti prije nego se bebač rodi, al sad iako znam da za to nema šanse, ja i dalje nemam volje se tu raspakiravati pa onda opet za koji mjesec sve zapakiravati seliti i ponovno raspakiravati 😭😭😭

💙 5/2023

MyName
    23. Ožujak 2023. 15:07

Curke jutros cr bio,sve super prošlo. Ja sad ležim, malo me boli ali nije strasno.. lakši mi je bio 1.carski al ok.  Curka je super to mi je najbitnije...

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.