Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    17. Ožujak 2023. 08:10

laleee

curke, ja sam danas 33+4 i kada sam bila na wcu i brisala se bile su mi onako 2-3 crveno-roskaste tockice i poslije vise nista, dali je kojoj bilo tako???
    cim vidim malo nesta odma me panika hvata, a ujutro u 10 sam narucena na kontrolu kod svoje doktorice

Vjerujem da nije ništa loše dok je tako minimalno, i bez bolova. 
    Bebu normalno osjecas? Javi se nakon pregleda, bit će sve ok 🫶🏻

Rose.
    17. Ožujak 2023. 08:16

Cure otvorila sam temu mame i bebe proljetnice 2023. pa ako koja želi nakon poroda da pišemo i tamo… ja ću svakako pratiti i ostale curke koje su ostale za roditi ovdje 🫶🏻

• regica123
    17. Ožujak 2023. 08:28

Da se javim.. slabo sam aktivna ovdje jer sam bas u sto problema. Sa 32+0 sam isla na kontrolu vezano za zastoj u rastu i malena je procjenjena na 1500g, sto je usporen rast, ali opet rast i bila sam cak sretna. Taj dan na putu kuci s pregleda kupim losos ribu u ribarnici i pojedem...dva sada nakon proljev, povracanje...temperatura...ujutro otisla na hitnu, ctg los, stavili me u radjaonu, pratili 5 sati..ctg se malo smiria..hospitalizirana..dobila infuzije, zabranu hrane..ctg mi radili 3 puta dnevno, stalno bio los..srecom evo jucer ctg napokon dobar, a jutros sam radila jos jedan nisu mi jos nista rekli, nadam se da je dobar.
    Uz sve to sam i neku urinoinfekciju skupila pa sam dobila i antibiotik, a i crp mi je 50 sta kazu da nije strasno, ali je tijelo reagiralo. 
    Odnili smo ribu na analizu, jako me strah sta sam skupila. Jako me strah da nije neka gadna bakterija... Uzeli smo i 1 stolicu za analizu, kasnije kako nisam jela nisam vise mogla dati, a kao trebaju 3 za tocnu analizu....
    Svakako, u soku sam. Pazim sto jedem, ribu smo termicki obradili..pitali 3 puta jel svjeza jer sam trudna..i eto, kako ljudi su odvratni i gledaju samo kako ce prodat. Nadju li sto u ribi tuzit cemo ih, iako se nadam da nece nista naci jer sam jako prepadnuta. Htjela sam napraviti dobro i pojesti losos jer smo citali da je jako zdrav, a evo ispostavilo se sasvim suprotno u mom slucaju i odsad ribu izbjegavam. Tako sam tuzna i prepadnuta, uz cijeli zastoj i sve sta se dogadja jos i ovo... 

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    17. Ožujak 2023. 08:34

regica123

Da se javim.. slabo sam aktivna ovdje jer sam bas u sto problema. Sa 32+0 sam isla na kontrolu vezano za zastoj u rastu i malena je procjenjena na 1500g, sto je usporen rast, ali opet rast i bila sam cak sretna. Taj dan na putu kuci s pregleda kupim losos ribu u ribarnici i pojedem…dva sada nakon proljev, povracanje…temperatura…ujutro otisla na hitnu, ctg los, stavili me u radjaonu, pratili 5 sati..ctg se malo smiria..hospitalizirana..dobila infuzije, zabranu hrane..ctg mi radili 3 puta dnevno, stalno bio los..srecom evo jucer ctg napokon dobar, a jutros sam radila jos jedan nisu mi jos nista rekli, nadam se da je dobar.
    Uz sve to sam i neku urinoinfekciju skupila pa sam dobila i antibiotik, a i crp mi je 50 sta kazu da nije strasno, ali je tijelo reagiralo.
    Odnili smo ribu na analizu, jako me strah sta sam skupila. Jako me strah da nije neka gadna bakterija… Uzeli smo i 1 stolicu za analizu, kasnije kako nisam jela nisam vise mogla dati, a kao trebaju 3 za tocnu analizu….
    Svakako, u soku sam. Pazim sto jedem, ribu smo termicki obradili..pitali 3 puta jel svjeza jer sam trudna..i eto, kako ljudi su odvratni i gledaju samo kako ce prodat. Nadju li sto u ribi tuzit cemo ih, iako se nadam da nece nista naci jer sam jako prepadnuta. Htjela sam napraviti dobro i pojesti losos jer smo citali da je jako zdrav, a evo ispostavilo se sasvim suprotno u mom slucaju i odsad ribu izbjegavam. Tako sam tuzna i prepadnuta, uz cijeli zastoj i sve sta se dogadja jos i ovo…

Ajme Regice što te sve snašlo, žao mi je jako. Još stvarno od početka si ti mislila na sve što se tiče prehrane i bila si u strahu. Nemožeš vjerovati. Nadam se da će proći sve bez problema, drži se… kako bebica sad napreduje? 

• regica123
    17. Ožujak 2023. 09:20

Bebica je sa 32+0 imala 1500g sta je negdje izmedju 10. i 20. percentile sto znaci da 10% do 20% beba ima manju kilazu od nje sta je kao jos uvijek ok, nije dobro kad padnu ispod 10.percentile. Doduse mislim da je pitanje vremena kad cemo past jer ona dobija otprilike 100g tjedno, a trebala bi 200g. Jos sad uz sve sta nas je snaslo...vidjet cemo. Svakako je mnogo bitnija gestacijska dob nego sama tezina, to su mi svi rekli. Ja se nadam da cemo dogurati do 36/37tt i da cemo dosegnuti barem 2kg.
    Jos sam u bolnici. Prate ctg stalno kako je bio dugo los..i uzeli li urinokulturu.. takodjer cekam nalaze te ribe i stolice jedne koju sam dala na analizu... tako da do pon sigurno nema pustanja kuci, ja njusim neki utorak moozda... s tim da su mi vec prije najavili da je u slucaji zastoja praksa hospitalizirati trudnice u 34.tjednu da ih pomnije prate da posteljica skroz ne zakaze i da se dijete ne bi ugrozilo..tako da ako me i puste u utorak nece bit na dugo, tj dana 😅 vidit cemo sve...samo da nalazi ribe i stolice budu ok

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Akane
    17. Ožujak 2023. 10:36

Regice drži se, baš strašno, ne mogu vjerovati što ti se sve prikrpalo. Šaljem pozitivu, i neka sve bude u redu ❤️❤️❤️

• laleee
    17. Ožujak 2023. 11:32

curke bila na pregledu, sve u redu ako slucajno bude opet da ju nazovem i da dodem
    moj Luka je 2.5kg 😁 radila mi CTG i UZV, za mjesec dana (28.4.) bi nam trebao stici malisa 😁 jedva cekamm 💙

• laleee
    17. Ožujak 2023. 11:34

Rose.

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica- 25.02. / VŽ - Curica 💕
    Beban- 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl- 03.03. / RI - Curica 💕
    ledolina- 05.03. - Curica 💕
    kk1109- 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose- 08.03. / RI - Dečko 💙
    Bubamaza- 09.03. / ST - Dečko 💙
    SiA- 09.03.
    Bebanomoje- 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022-
    aider28- ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 💕
    Nina187- 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456- 18.03. - Curica
    DaMa_21- 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94- 24.03. - Dečko
    kanapeić- 25.03. - Curica
    Hedwig.Z- 27.03. / PU
    Mia21998- 28.03. / VT
    dix- ožujak / ZG
    ruta- 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15- 04.04. - Dečko 💙
    MyName- 04.04. - Sv.Duh ZG
    honeyhoney- 05.04. / ZG
    pa.22- 12.04. / VK
    maro2811- 16.04. / ST
    Marija_1994- 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410- 05.05.
    Akane- 07.05. - Dečko
    regica123- 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina- 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić- 16.05.
    anaVi90- 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02- 21.05. / Blizanci
    Suncemoje- 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica💐
    Beban- 23.12. Dečko 💙
    kk1109- 11.02. Dečko 💙
    Ledolina- 15.02. Curica 💕
    Studentica- 24.02. Curica 💕
    Rose- 01.03. Dečko 💙
    Breskvica15- Dečko 💙
    MiniGirl- 10.03. Curica 💕
    Bubamaza- 14.3. Dečko 💙
    Ribica33- 15.3. Curica 💕

Dobro jutro curke ☕️🍪🍩🥛
    MyName evo upisano :)
    Što se tiče hospitalizacije, vjerujem da je koma, ali sve za naše bebice i da bude sve kako treba 🫶🏻 brzo će i to proći, a onda ono najljepše slijedi 😘

i ja se prijavljujemmm, 18.4. je termin,Luka 💙

• Tinchilina
    17. Ožujak 2023. 14:19

Regice, ne mogu vjerovat da su ti to napravili, doslovno bi im išla noge polomit. Držim fige da izgurate što dulje i šaljem dobre misli i vibru! 😘

💙 5/2023

MiniGirl
    18. Ožujak 2023. 20:14

Bubamaza i Ribica cestitke!! Bas su velike bebice zadnje vrijeme
    Drago mi je da je sve proslo dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.