Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    13. Ožujak 2023. 22:21

Meni je odgođen pregled, tek za 22.3., doktorica je bolesna :(, i ovo mi je bilo dugo čekati, a sad još skoro 10 dana 😔

💙 5/2023

MyName
    14. Ožujak 2023. 10:20

Ja idem u četvrtak u bolnicu na pregled,nije mi svejedno al sta bude bude...s obzirom da inzulin primam, a u 1.trudnoci sam provela 2 dana u predradjaoni, i tako to sad ne želim,na kraju sam na carski završila,al srećom imam super pozitivno iskustvo kao i oporavak. Čestitam svima na babama,blage vam seeeee. Ma mi smo žene tako jake da ja to nmgu vjerovati,kako brzo se oporavio i sve. Bravo za nas. Imala sam želučanu virozu prije 1 dan, dušu sam ispovracala, i nakon toga se osjećam odlicno jer sam jučer samo spavala i ležala. Čak nisam preko noći ustajala često piskiti kako inače znam hhhh. Očito mi je trebao dan izlezavanja.  Preporučujem svima 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Tinchilina
    14. Ožujak 2023. 10:52

Ma baš si ja to isto mislim dok tu čitam, kako se ni jedna mama nije nešto požalila na bolove i to, nego samo na to što ne mogu biti 100% tu za bebu. Baš ste sve amazonke 😊

💙 5/2023

Rose.
    14. Ožujak 2023. 19:45

Bubamaza🐞

Pozdraaaav zene drage! Dobro dosle nove bebice🥰🥰😅😅 prijavljujemo se i mi. Kako vec i prilici kad kasni 5 dana,stigao je bumbar mali za nesto vise od sat vremena aktivnog poroda. Dosla sam bez trudova na 3 cm,zbog iscjetka krvavog. Noc provela malo setajuci malo spavajuci.. u 7 sam bila na 6 cm,probusili mi vodenjak i cekali tatu da stigne. Drip dobila nesto iza 8 i 30 ,u 9 i 50 stigao frajer . Porod po planu,na lopti do samog izgona,trudovi skroz pristojni ,prodisani u opustenoj atmosferi. Frajer me rasturio na samom izgonu za kraj ,ja 160cm i 63 kg,on 4200 i 53 dug.
    Ipak rez je ok,digla sam se ,setala,jela,okupala se.. vecinu dana su mi ga uzeli da odmaram,a ja samo jedva cekam da dode i da se mazimo. Svima zelim lijep i skolski porod kao svoj🥰 sretno zene i drzite se hrabro dalje 😍

Ajhaaaj, hvalim te Boze vise već sam se zapitala gdje si!?
     bravo Bubamazo, bome si to junački odradila, a i malac je fino pristojne kilaže 😍 
    Drži se, sto brzi oporavak želim, čestitke na princu, mazite se i pazite ♥️♥️

Akane
    14. Ožujak 2023. 20:55

Bubamaza čestitke od srca na malom bumbaru 💙💙💙
    Svaka čast na školskom porodu 🤗
    Uživajte u maženju! 💕

• Tinchilina
    14. Ožujak 2023. 21:16

Čestitke Bubamaza, baš mi je drago čuti da si imala mogućnost biti na lopti i biti u pokretu i da je sve dobro i školski prošlo. Uživajte sa malenim 🥰

💙 5/2023

MyName
    15. Ožujak 2023. 08:03

Ajme Bubamaza blago ti se,e to se zove idealan scenarij. U kojoj si bolnici rodila.??!!. To je super što si na lopti bila. Ma top. 🎊 cestitke 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Želja00
    15. Ožujak 2023. 15:11

Žene pitanje, 

Dal se koja susrela sa mlijecnim blisterom u trudnoci? Svagdje pise da se grije pa izdaja al to je vec kad se rodi.zanima me sto raditi kad se on pojavi prije,jer sam cula da se netreba izdajati prije poroda da se nebi izazvale kontrakcije

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Akane
    15. Ožujak 2023. 17:22

Mamasite kako ste? Regica kako si ti? Mene sad isto kopka taj IUGR, 100g je lakši nego bi trebao bit. Opet je to u granicama normale, al svejedno me malo muči. Zvat ću dr pa se naručit za još jedan uzv idući tjedan, jer daleko je 19.04. 
    Malac je inače ful aktivan, pa me to malo smiruje. 
    Inače mi je ludnica, što s poslom, što s nabavkom pločica i svega oko radova. Jutros vozila klince u grad, naletila na neki veći kamen i pukla mi guma. Ne može meni bit dosadno 😅 
    Rodilje, kako vam je s malim štrucama? 🤗❤️🤗

• Ribica 33
    15. Ožujak 2023. 21:28

Pozdrav zenske evo i nas, jutros je stigla i moja princeza, 4050kg i 52 cm, carski je prošao super, evo sad predvečer sam uspjela se postavit na noge, boli dosta, beba je samnom papa i nana super je.😍🤩
    Bubamaza čestitke na bebacu i super porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.