Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    18. Ožujak 2023. 20:30

Regice, ne mogu vjerovat! Vjerujem da ti nije drago biti u bolnici, ali bolje da si tamo dok ne otkriju i ne rijese uroinfekt i dok se oporavis od povracanja, proljeva. Saljem pozitivne misli i neka bebica i dalje raste i bude dobro u maminom trbuscicu jos puno tjedana!

• Tinchilina
    19. Ožujak 2023. 21:14

Pobjegle sve ženice u grupu s bebicama 😄 Kod mene sve po starom, osim što ne mogu dočekat pregled  sad će bit 5 tjedana od zadnjeg, i baš mi je to puno. Brojim sitni do porodiljnog i tako, taman nakon pomicanja sata i s početkom ljepšeg vremena. 😊

💙 5/2023

Rose.
    19. Ožujak 2023. 21:56

Proljetne bebe 2023.🌺

Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 💕
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica 💕
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko 💙
    Bubamaza - 09.03. / ST - Dečko 💙
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 💕
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15 - 04.04. - Dečko 💙
    MyName - 04.04. - Sv.Duh ZG 
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    laleee - 18.04. - Dečko 
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕
    Studentica - 24.02. Curica 💕
    Rose - 01.03. Dečko 💙
    Breskvica15 - Dečko 💙
    MiniGirl - 10.03. Curica 💕
    Bubamaza - 14.3. Dečko 💙
    Ribica33 - 15.3. Curica 💕

Curke koje imaju ovaj tjedan preglede, sretno 🍀
    Regica mislimo na tebe i nadamo se da će biti sve dobro, bebica neka raste i da dogurate do što većih tjedana 🥰
    Di nam je Dama_21? Mia? Kako ste ostale curke? 

MyName
    20. Ožujak 2023. 10:02

Tinchilina

Pobjegle sve ženice u grupu s bebicama 😄 Kod mene sve po starom, osim što ne mogu dočekat pregled sad će bit 5 tjedana od zadnjeg, i baš mi je to puno. Brojim sitni do porodiljnog i tako, taman nakon pomicanja sata i s početkom ljepšeg vremena. 😊

Uzivaj na porodiljnom,ja bome jesam.... sutra idem u bolnicu na hospitalizaciju pa se javim. Nije mi svejedno zbog sina mi je najgore ,al bit će on super sa tatom svojim :)

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Tinchilina
    20. Ožujak 2023. 10:22

Drži se Myname! Vjerujem da će im biti malo teže prvih dana ali da će kasnije sve biti super. Bit će tata superjunak!  Javljaj kako ti je i kako stvari napreduju, i ja bum tamo na Sv. Duhu za koji tjedan. 

💙 5/2023

• laleee
    20. Ožujak 2023. 14:40

cure, zaboravila sam pisat ovo, na komplikacijama sam od pocetka trudnoce u cetvrtak kad sam bila kod doktorice zatvorila mi je komplikacije i otvorila porodiljni, mjesec dana prije termina,, moze li mi koja to malo pojasniti stvarno se nerazumijem toliko u to 😊
    isla sam danas rjesit te papire u mirovinsko, to je za prvih 6mj, onda za 5mj moram ici produzit jos 6mj 

Akane
    20. Ožujak 2023. 15:35

laleee

cure, zaboravila sam pisat ovo, na komplikacijama sam od pocetka trudnoce u cetvrtak kad sam bila kod doktorice zatvorila mi je komplikacije i otvorila porodiljni, mjesec dana prije termina,, moze li mi koja to malo pojasniti stvarno se nerazumijem toliko u to 😊
    isla sam danas rjesit te papire u mirovinsko, to je za prvih 6mj, onda za 5mj moram ici produzit jos 6mj

Rodiljni dopust ti počinje 28dana prije termina. Zato ti je već dala doznake. Više ne možeš bit na komplikacijama, nego kreće rodiljni dopust. On ti traje do navršenih 6mj djeteta, a drugih 6 otvaraš roditeljski dopust. 

Akane
    20. Ožujak 2023. 15:46

Kako ste ženice drage? 
    Ja sam danas ko mrtvo puhalo, nizak mi tlak, pa me ubije ovo polukišno vrijeme. Niš mi se neda, a s posla samo zovu i zovu. Najrađe bih ih sve poslala u onu stvar 😮‍💨 pita me šef jesam li mu preko vikenda složila dvije zgrade 😂 kako da ne 🤦
    Inače sam ok, malo je hektično kod mene radi radova dolje, ali kaj je tu je. Malac mi se upro u pluća, pa mi na momente baš nestaje zraka. Lupa me žešće, baš je ono na granici boli 😅 jesu li i vaši ovako divlji? I da, povećala sam si dozu magnezija, jer sam počela dobivati grčeve bez obzira što svaki dan uzmem dvi tablete. Stigle mi sve stvari za bebu, sad treba smontirati to, i to je to od mene 😄
    Kako mi vi izdržavate? 
    Regice, nadam se da ti je bolje, jesu li stigli rezultati? 
    Myname, znam da ti nije svejedno, ali klinci su žilavi, a i tate kad moraju 😅 bit će njima super 🤗

• Tinchilina
    20. Ožujak 2023. 20:56

Kod mene su isto napokon krenuli radovi, ne želim se previse nadati jer sam već prihvatila da nećemo useliti prije nego se malac rodi. Ali u svakom slučaju, jedan stres manje jer su krenuli. 

Akane, moj mali je isto jaaako živ, ful me lupa i migolji i tucka i nema šta sve ne izvodi 😅 

Ne bih rekla da nosim nisko, al u zadnjih par tjedana idem još češće na wc, a i prije sam išla non stop. Sad se dizem svakih sat i pol po noći, to me počelo dosta umarati. Kak se vi držite s umorom?

💙 5/2023

• DaMa_21
    20. Ožujak 2023. 22:10

Bok cure, evo samo da javim da je danas stigla nasa curica 💕.
    Trudovi su krenuli lagano oko ponoci, a oko 2 je puknuo vodenjak. Do jutra nije bilo jako bolno tako da smo u bolnicu dosli tek oko 8, a malena se rodila u 13 😁
    Mi smo obje super, mazimo se i upoznajemo, a mene malo boli rana od epiziotomije ali nije strasno. I samo cu reci da je epiduralna preporod, iako ju prije poroda nisam planirala uzimati.

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.