Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    02. Ožujak 2023. 16:44

Rose i Studentica čestitam 🥳 Brz oporavak želim i uživajte 🥰

• laleee
    02. Ožujak 2023. 17:50

curke cestitamm, brz oporavak zelim ❤️
    mene danas stalno nesta podmuklo boli u stomaku i preponama, malisa se vrti stalnooo, mi smo u 31+4 tjednu 😁 termin 30.4. a po zadnjem pregledu 18.4. 😁💙

Rose.
    02. Ožujak 2023. 19:59

Hvala curke, ako sve bude po planu i kako treba, sutra kući- napokon. 🎊 
    Bebač je super, cicamo, mazimo se i spavamo. 🤍Jedva čekam doći kući u svoje okruženje. Klinci nestrpljivi kao i ja. 
    Ledolina kako si ti? 

MiniGirl
    03. Ožujak 2023. 07:05

Rose.

MiniGirl

Rose cestitkee! Eto pretekla si me. Drago mi je da si stigla na vrijeme za epi, znam da ti je to bilo bitno, i da je sve lijepo proslo. Kakvo je stanje u rijeckom rodilistu, je li guzva?Nisi imala epziotomiju?

U sobama je gužva, po 4 cure smo tu. Jucer su imali 7-8 poroda preko dana. Nisaaaam čovječe 🤞🏻 minimalno sam pukla, dva vanjska i 2-3 unutarnja, skoro pa ih ni ne osjetim.
    Mene su pitali dal mi mogu dati drip s obzirom na treći porod i na ne tako učestale trudove, pristala sam, ali sam napomenula da svakako kad bude vrijeme za to želim epiduralnu. I vise puta sam to naglasila tako da me nisu mogli preskočiti 🫢 trudovi na dripu uz epiduralnu su dosta kraći, i manje bolni, sam drip po sebi je meni koma, rasturanje živo, i nisam to željela opet prolaziti, ovaj put sam ajmo rec jasno izrazila svoje želje. Uz drip sam se jako brzo s 2 cm otvorila na 5 cm kad sam dobila epi. I u roku sat/sat i pol nakon epi sam bila otvorena za porod. Morali smo pričekati tj.prodisati trudove koji su već pritiskali za izgon jer se mali nije bio dovoljno spustio. Kad se spustio, u par trudova je bio vani. Babica je cijelo vrijeme masirala medicu i zahvaljujući njoj imam minimalno šavova. Iskreno svaka pohvala za riječko rodilište i osoblje, kako u radaoni tako i ovdje na 5.om katu. Ako te sto zanima još pitaj 😄

Hvala ti puno na informacijama! Pretpostavljam da ćete danas doma. Uzivajte! :D
    Eto ja docekala termin. Vidjet cemo danas sto kazu na pregledu.

Rose.
    03. Ožujak 2023. 07:27

MiniGirl

Rose.

MiniGirl

Rose cestitkee! Eto pretekla si me. Drago mi je da si stigla na vrijeme za epi, znam da ti je to bilo bitno, i da je sve lijepo proslo. Kakvo je stanje u rijeckom rodilistu, je li guzva?Nisi imala epziotomiju?

U sobama je gužva, po 4 cure smo tu. Jucer su imali 7-8 poroda preko dana. Nisaaaam čovječe 🤞🏻 minimalno sam pukla, dva vanjska i 2-3 unutarnja, skoro pa ih ni ne osjetim.
    Mene su pitali dal mi mogu dati drip s obzirom na treći porod i na ne tako učestale trudove, pristala sam, ali sam napomenula da svakako kad bude vrijeme za to želim epiduralnu. I vise puta sam to naglasila tako da me nisu mogli preskočiti 🫢 trudovi na dripu uz epiduralnu su dosta kraći, i manje bolni, sam drip po sebi je meni koma, rasturanje živo, i nisam to željela opet prolaziti, ovaj put sam ajmo rec jasno izrazila svoje želje. Uz drip sam se jako brzo s 2 cm otvorila na 5 cm kad sam dobila epi. I u roku sat/sat i pol nakon epi sam bila otvorena za porod. Morali smo pričekati tj.prodisati trudove koji su već pritiskali za izgon jer se mali nije bio dovoljno spustio. Kad se spustio, u par trudova je bio vani. Babica je cijelo vrijeme masirala medicu i zahvaljujući njoj imam minimalno šavova. Iskreno svaka pohvala za riječko rodilište i osoblje, kako u radaoni tako i ovdje na 5.om katu. Ako te sto zanima još pitaj 😄

Hvala ti puno na informacijama! Pretpostavljam da ćete danas doma. Uzivajte! :D
    Eto ja docekala termin. Vidjet cemo danas sto kazu na pregledu.

Čekamo vizitu i pregled, ja se nadam da idemo dns 🤞🏻🙏🏼🥰 
    Hjoooj,drži se i da sto prije krene ❤️

Akane
    04. Ožujak 2023. 10:00

Rose nadam se da ste doma i da se mazite 🤗🤗🤗
    MiniGirl kako se ti osjećaš?
    Bubamaza? Ima li kakvim pomaka? 
    Regica kakvo je stanje kod tebe? Što kažu doktori? 
    Ledolina, kako se ti oporavljaš? 
    Studentica, kako ste vas dvije? Nadam se da rana od CR dobro cijeli 🤗
    Ja nemam ništa novog za prijaviti, malac je ful aktivan i premješta mi organe dan-noć 😏
    Htjela sam danas s dečkima na snijeg, ali došli nam majstori, pa sad uživamo u zvukovima udarnog čekića. Sutra će isto bit radno, treba još i ručak svima spremit. Ali bar se radi, pa se neću žalit. 
    Do mog termina ima još dva mjeseca, bit će zanimljivo sve do finiša, da stignemo sve za bebu pripremiti. 
    Pozdrav od mene, uživajte u vikendu 😘

• Tinchilina
    04. Ožujak 2023. 12:03

Meni postaje sve teže i teže, svaki drugi dan neprospavana noć, bole me noge, boli me utroba, tijesno mi je bit u vlastitoj koži (imam potrebu iskočiti nekako), nikako se namjestiti i sad idem 4-5 puta na piš piš - ne znam od kud ta voda izlazi 😬 A čeka me još dobra dva i pol mjeseca, joj meni joj... 

💙 5/2023

MyName
    04. Ožujak 2023. 16:55

Čestitam svima koje su radile. Dali tko zna kako funkcionira naručivanje na preglede u bolnicu Sv.Duh,ja sam posl malom al evo već treći dan nema odg pa mi cudno.... ja još malo pa ulazim u 36tt,al dobro se osjećam,setam puno,preko dana sam ko top,al navečer jedva ustanem kad moram na wc. Samo nenormalno jedem zadnjih mj dana a nebi smjela s obzirom da sam na inzulinu. 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

MiniGirl
    04. Ožujak 2023. 17:39

Akane ma svi cete me prec. Bubamaza drago mi je da se ti dobro osjecas! Meni dan traje kao godina. Bole me prepone i simfiza i tesko mi se kretat i svaki dan vidim nove strije na trbuhu. Nemam apsolutno nikakvih naznaka da ona zeli van. A sad se samo sve vise brinem, do sad sam bila fokusirana na moj plan poroda (tj ja sam zamisljala porod otprilike kakav je Rose imala), a sve mi se cini da ce me inducirat i nadam se sto prije jer mi stalno govore kako beba ima preko 4100g.

Rose.
    04. Ožujak 2023. 20:15

MiniGirl

Akane ma svi cete me prec. Bubamaza drago mi je da se ti dobro osjecas! Meni dan traje kao godina. Bole me prepone i simfiza i tesko mi se kretat i svaki dan vidim nove strije na trbuhu. Nemam apsolutno nikakvih naznaka da ona zeli van. A sad se samo sve vise brinem, do sad sam bila fokusirana na moj plan poroda (tj ja sam zamisljala porod otprilike kakav je Rose imala), a sve mi se cini da ce me inducirat i nadam se sto prije jer mi stalno govore kako beba ima preko 4100g.

Drži se Mini, mogu mislit kako ti je koma sad već, možda se bas vcrs nešto pokrene 🤞🏻 🙏🏼😘😘

Mi smo doma, mazimo se, pazimo, papamo, spavamo. Za poželjeti svakome 🥰 drzite se curke, još malo ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.