Tad ÄeÅ” bit 37 +, ok, budem si raÄnala na nekih 10 dana od naruÄivanja do prvog pregleda, ak bum htjela ranije.
Lalee, mene isto zna boliti, kako koji dan, nekad malo viÅ”e (tipa, cijelu noÄ), nekad samo par min,nekad nista⦠isto imam teže dane kad si mislim kak Äu to zdurati, al onda doÄe par lakÅ”ih dana pa sam opet ok. Nadam se da je i tebi tak, jer da mi je svako dan onak teÅ”ko ne znam kak bi. U zadnje vrijeme i dosta loÅ”ije spavam u odnosu na prije, tak da mi je to trenutna boljka. Al skužila sam da je uvijek nekaj, al svaki put nekaj drugo, Äisto da nije doasadno. š
ma jedan dan bude okej onda me navecer opet uhvati da mi tesko, kad se osjecam bolje odma nesta radim po stanu spremam, onda par dana jedva se krecem,, nespavam do koje doba noci, rekla sam da neznam kako cu jos ovo izgurati do kraja 𤣠prva mi je bebica š
Kužim te skroz, al budemo zdurale nekako šŖ. I meni je prva trudnoÄa, i zez mi je kaj zadnje tri godine radim od doma pa su mi svi miÅ”iÄi atrofirali u meÄuvrrmenu. Mislim da mi je i zbog toga teže nosit taj teret na trupu, al kaj je tu je. Definitivno planiram prije druge trudnoÄe (ako se odluÄimo za to), malo se ojaÄat pa se tek onda bacit na posao.Ā
27.05.25 ā¤ļøš
š 5/2023
Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato Å”to imam gestacijski dijabetes, sreÄa u nesreÄi,i samim time puno setam,inaÄe nezz kako bi izgurala..
1.beba 2020g deÄko
Sad Äekamo curicu
ma inace sam sama preko tjedna, suprug po terenu pa dode vikrndom onda setamo dosta ali i to mi nekad bude previse hahah, ja sam se do zadnjeg pregleda udebljala 17kg š sada 17og imam pregled pa me zanima sta ce sad biti 𤣠i stitnjaca mi proradila u trudnoci da su mi svaki mjesec dizali terapiju dosla sam do 112mg,, proradila mi je prosle godine kad sam bila trudna i izgubila sam bebuĀ
Jel iÅ”la koja od vas na trudniÄki teÄaj koji se održava u domu zdravlja? Ja idem sad u Äetvrtak, ali niÅ”ta ne pise koliko to traje. Kod nas u Velikoj Gorici se održavaju jednom mjeseÄno, pa ne znam jel to jednodnevna aktivnost (ako je da si ponesem neÅ”to za pojest i da znam tražit slobodan dan na poslu).
Ja nisam iÅ”la u 1.trudnoci,ali vidiÅ” mogla bi otiÄi sad, idem baÅ” vidjeti imali kod mene negdje na Voltinom.
U Zgu domovi zdravlja imaju samo online tecaj, organizira ga Grad Zagreb i traje 2 dana po 3h.
Tu na linku je popis termina pa se mozes preko maila prijaviti, mozes slusati tecaj od bilo kojeg DZ i mozes i vise njih odslusat ako zelis :)Ā https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Proljetne bebe 2023.šŗ
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica š
Beban - 03.03. / NS - DeÄko š
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica š
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - DeÄko š
Rose - 08.03. / RI - DeÄkoš
bubamazzzza - 09.03. / ST - DeÄko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - DeÄko
Donna2022 -Ā
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - CuricaĀ
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
Maslacko456 - 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94 - 24.03. - DeÄko
kanapeiÄ - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Breskvica15 - 04.04. - DeÄko
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
MyName - 04.04.Ā
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410 - 05.05.
Akane - 07.05. - DeÄko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Tinchilina - 14.05. / ZG / DeÄko
NiniÄ - 16.05.
anaVi90 - 19.05. / Osijek / DeÄko
Ani02 - 21.05. / Blizanci
Suncemoje - 29.05. - Curica
āāāāā
Lista roÄenih bebica š
Beban - 23.12. DeÄko š
kk1109 - 11.02. DeÄko š
Ledolina - 15.02. Curica š
Studentica - 24.02. Curica š
Rose - 01.03. DeÄko š
Gdje ste curke, kako ste?Ā
Cure oko termina kakvo je stanje? Ima li naznaka da Äe skoro?Ā
Pratimo vas i dalje, navijam da sve bude u redu.Ā
Regica u mislima si, nadam se da Äe sve biti u najboljem redu ā„ļø
Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato Å”to imam gestacijski dijabetes, sreÄa u nesreÄi,i samim time puno setam,inaÄe nezz kako bi izgurala..
Ajme, praktiÄki niÅ”, jel ti onda i trbuh manji i manje te optereÄuje?Ā
Dama21, hvala na info-u, inaÄe sam prek online-a planirala Rodine teÄajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraÅ” ganjat baÅ” u odreÄeno vrijeme, Å”to mi je skroz bezveze.
27.05.25 ā¤ļøš
š 5/2023
Ajme, praktiÄki niÅ”, jel ti onda i trbuh manji i manje te optereÄuje?
Dama21, hvala na info-u, inaÄe sam prek online-a planirala Rodine teÄajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraÅ” ganjat baÅ” u odreÄeno vrijeme, Å”to mi je skroz bezveze.
Pa trbuh je možda malkice manji al beba je u skladu sa mjerama. Ali lakÅ”e je kad se ne zadebljas, ja inaÄe sam malo teza. 177cm a 89kg nije ni to malo :-) tako da je meni ovaj dijabetes sreÄa u nesreÄi. Prijavila sam se online za teÄaj danas.Ā
1.beba 2020g deÄko
Sad Äekamo curicu
MiniGirl kakva je situacija kod tebe? Vidim da si presla termin. š
Cure jel se kome javila Regica, kako je? Nadam se da je sve dobro. š«¶
Idem na preglede svaki drugi dan. Mozda mi je jutros ispao dio sluznog cepa, a ostalo miruje. Mozda izabere dan zena za rodendan.Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji