Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    06. Ožujak 2023. 12:52

I mene zanima kako je Regica, nadam se da će se javiti i da je sve uredu 🤞❤❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

MyName
    06. Ožujak 2023. 13:12

laleee

curke ja neznam jesam jedina koja se tako osjeca, sad sam 32+1 i vec 2 dana me stomak pomalo boli, osjecam se ogromnooo hahah, svaki pokret malenoga osjecam, danas mi je tako teskoo neznam kako cu izdrzat do kraja joss 🤣💙

Hhhhh ma nisi jedina ne brini, sve je to normalno u zadnjim mjesecima. Meni je noć najgora,preko dana sam odlicno

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• Tinchilina
    06. Ožujak 2023. 13:18

MyName

Tinchilina

Bebushka

Naručivanje na sv. Duhu - obavezno si provjerite spam poštu!!!, meni su tamo završili njihovi odgovori, prvi put sam skužila da sam dobila termin za pregled kad sam bacila pogled u e-zdravlje i taman propustila termin

Inače možete poslat preko e naručivanja na njihovim stranicama i dosta brzo odgovaraju, u roku 24-48 h, a mislim da možete nazvt i ctg ambulantu (to je na isto mjestu gdje i trudnička) radnim danom od 13 do 15 pa se naručiti telefonski:01/3712196, ja sam ih uspjela dobit kad sam trebala otkazat termin, a i dok sam bila na CTG-u čula sam da se neko telefonski naručuje, samo pripremite obavezno MBO sa zdravstvene

ispričavam se što ovako upadam, ali uvijek kad imam rodit bacim pogled tu na forum da vidim kakvo je aktualno stanje u rodilištima:) ovaj put je beba malo požurila pa sam umjesto na sv. Duhu, rodila prošlu nedjelju u Rijeci i stvarno je svo osoblje bilo odlično, pogotovo sestre na odjelu, beskrajno strpljive i uslužne.
    Spominjali ste dojenje na sv. Duhu, tamo je znala radnim danom obilazit jedna specijalizirana sestra za dojenje koja je baš pitala kome treba pomoć pa mislim da se možete njoj obratiti, svakako treba bit asertivan i ustrajno ih tražiti ako vam nešto treba, sretno svima

Hvala na informacijama 😊

Evo odg su mi na mail. Za 10 dana pregled :)

Tad ćeš bit 37 +, ok, budem si račnala na nekih 10 dana od naručivanja do prvog pregleda, ak bum htjela ranije.
    Lalee, mene isto zna boliti, kako koji dan, nekad malo više (tipa, cijelu noć), nekad samo par min, nekad nista... isto imam teže dane kad si mislim kak ću to zdurati, al onda dođe par lakših dana pa sam opet ok. Nadam se da je i tebi tak, jer da mi je svako dan onak teško ne znam kak bi. U zadnje vrijeme i dosta lošije spavam u odnosu na prije, tak da mi je to trenutna boljka. Al skužila sam da je uvijek nekaj, al svaki put nekaj drugo, čisto da nije doasadno. 😅

💙 5/2023

• laleee
    06. Ožujak 2023. 13:20

MyName

Hhhhh ma nisi jedina ne brini, sve je to normalno u zadnjim mjesecima. Meni je noć najgora,preko dana sam odlicno

ma preko noci nemogu spavat hahaha, preko dana se gegam 🤣 leđa me pocela bolit takoder, jedva se krecem 🤣🤣

• laleee
    06. Ožujak 2023. 13:24

Tinchilina

Tad ćeš bit 37 +, ok, budem si račnala na nekih 10 dana od naručivanja do prvog pregleda, ak bum htjela ranije.
    Lalee, mene isto zna boliti, kako koji dan, nekad malo više (tipa, cijelu noć), nekad samo par min,nekad nista… isto imam teže dane kad si mislim kak ću to zdurati, al onda dođe par lakših dana pa sam opet ok. Nadam se da je i tebi tak, jer da mi je svako dan onak teško ne znam kak bi. U zadnje vrijeme i dosta lošije spavam u odnosu na prije, tak da mi je to trenutna boljka. Al skužila sam da je uvijek nekaj, al svaki put nekaj drugo, čisto da nije doasadno. 😅

ma jedan dan bude okej onda me navecer opet uhvati da mi tesko, kad se osjecam bolje odma nesta radim po stanu spremam, onda par dana jedva se krecem,, nespavam do koje doba noci, rekla sam da neznam kako cu jos ovo izgurati do kraja 🤣 prva mi je bebica 💙

• Tinchilina
    06. Ožujak 2023. 14:09

Kužim te skroz, al budemo zdurale nekako 💪. I meni je prva trudnoća, i zez mi je kaj zadnje tri godine radim od doma pa su mi svi mišići atrofirali u međuvrrmenu. Mislim da mi je i zbog toga teže nosit taj teret na trupu, al kaj je tu je. Definitivno planiram prije druge trudnoće (ako se odlučimo za to), malo se ojačat pa se tek onda bacit na posao. 

💙 5/2023

MyName
    06. Ožujak 2023. 14:47

Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato što imam gestacijski dijabetes, sreća u nesreći,i samim time puno setam,inače nezz kako bi izgurala..

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• laleee
    06. Ožujak 2023. 15:04

ma inace sam sama preko tjedna, suprug po terenu pa dode vikrndom onda setamo dosta ali i to mi nekad bude previse hahah, ja sam se do zadnjeg pregleda udebljala 17kg 😏 sada 17og imam pregled pa me zanima sta ce sad biti 🤣 i stitnjaca mi proradila u trudnoci da su mi svaki mjesec dizali terapiju dosla sam do 112mg,, proradila mi je prosle godine kad sam bila trudna i izgubila sam bebu 

• DaMa_21
    06. Ožujak 2023. 17:20

MyName

Tinchilina

Jel išla koja od vas na trudnički tečaj koji se održava u domu zdravlja? Ja idem sad u četvrtak, ali ništa ne pise koliko to traje. Kod nas u Velikoj Gorici se održavaju jednom mjesečno, pa ne znam jel to jednodnevna aktivnost (ako je da si ponesem nešto za pojest i da znam tražit slobodan dan na poslu).

Ja nisam išla u 1.trudnoci,ali vidiš mogla bi otići sad, idem baš vidjeti imali kod mene negdje na Voltinom.

U Zgu domovi zdravlja imaju samo online tecaj, organizira ga Grad Zagreb i traje 2 dana po 3h.
    Tu na linku je popis termina pa se mozes preko maila prijaviti, mozes slusati tecaj od bilo kojeg DZ i mozes i vise njih odslusat ako zelis :) https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    06. Ožujak 2023. 18:25

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 💕
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko💙
    bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15 - 04.04. - Dečko
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    MyName - 04.04. 
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕
    Studentica - 24.02. Curica 💕
    Rose - 01.03. Dečko 💙

Gdje ste curke, kako ste? 
    Cure oko termina kakvo je stanje? Ima li naznaka da će skoro? 
    Pratimo vas i dalje, navijam da sve bude u redu. 
    Regica u mislima si, nadam se da će sve biti u najboljem redu ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.