Žao mi je Regica123 da to proživljavaš i maksimalno suosjećam. Vidjela sam da si pisala i na Fejsu, pa se nadam da si barem, koliko toliko, utješena pozitivim iskustvima. Držim ti palčeve za hrabrost i da sve izdržite i prevladate. 😘
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Regica123 drži se, bolje da si tamo pod nadzorom, šaljem zagrljaje i pozitivne misli.javljaj se kad stigneš!
Mi smo se ipak požurili van, mami iscurila plodna voda, malo dripa malo epiduralne i stigao sam noćas. Sve je dobro prošlo. Puse svima 😘😘 i sretno curke 🥰
Mi smo se ipak požurili van, mami iscurila plodna voda, malo dripa malo epiduralne i stigao sam noćas. Sve je dobro prošlo. Puse svima 😘😘 i sretno curke 🥰
Čestitke Rose 🤗🤗🤗
Želim vam brzi oporavak i sretno djetinjstvo mališanu 💙❤️💙
Evo,ja se konačno javljam.
24.2. u 39+6 je došla moja malena Nicole 53cm i 3580g.
Vodenjak mi je filmski pukao u 2:40 otpr i samo sam curila ko slap, sve je teklo iz mene🤣 s obzirom da nisam dobila svoje trudove,dali su mi drip. Jako brzo sam se otvorila za prvorotku i nisu mi htjeli dati drip na 6cm🤷🏻♀️ rekao je kao vi budete brzo rodili,ali se prevario… mučili su me satima jer mala nije bila u kanalu. Da bih ja na kraju završila na hitnom carskom rezu. Ne želim pričati detalje da ne uplašim prvorotke,shvatila sam to tek dok su u grupi napisale da sam imala užasno iskustvo🙁 a ja, unatoč tim mučnim dijelovima, svejedno imam pozitivno iskustvo🤷🏻♀️ možda jer sam bila drogirana🤷🏻♀️ još uvijek se oporavljam i još se navikavamo obje. Ona je jako dobra beba,samo spava i jede, zaplače jedino kad traži sisu i to onako kao da se nasilu plače🤣
Čestitke draga, zao mi je na takvom iskustvu i da je na kraju završilo na hitnom carskom. Ali bitno da ste ti i bebica dobro. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Malenoj sretno i bezbrižno djetinjstvo ♥️♥️
Hvala curke na lijepim željama! 🥰🥰 nadam se da ćete i vi imati dobre porode, zdrave bebice i brz oporavak.
Tipkalo se svakako dalje, tu sam koliko god budem mogla biti 😘😘
Studentice čestitke 🤗🤗🤗
Žao mi je što si morala na CR ali bitno da ste obje dobro! Uživajte u maženju, želim ti brzi oporavak, a malenoj sretno odrastanje ❤️❤️❤️
Čestitke Rose! Baš mi je drago čut da je sve prošlo bez komplikacija. Želim brz oporavak!
Studentice, čestitke i tebi! Nekako si mislim da je razlog tome što si sve to tako pozitovno doživjela, to što si jako mlada i dobro je to 🥰 Drago mi je da je sve sretno završilo. Kako ti ide sa dojenjem? Odmah ste se ufurale ili je bilo izazova?
Dodatno, imam pitanja vezano i uz drip i epi za sve ako mi netko može reč koju pametnu. Navodno se drip može odbit, a epi bi trebali moć dobit u svakom trenutku, nevezano uz otvorenost. Iskreno ne znam kako bi se posložila u glavi vezano uz te informacije, jer s tim ulaziš u sferu u kojoj nisi stručan, a želim/moram vjerovati medicinskom osoblju. Međutim ispada da oni nemaju uvijek na prvom mjestu rodilju i što je najbolje za nju, pa mozda ipak treba imati neke stavove - i zaštiti se ako je to moguće, odnosno pristati na npr. Drip ili ne. Ne znam jel se neka od vas muči sa tim stvarima, ali ja osobno ne znam što da mislim.😔
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 💕
Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica 💕
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
Rose - 08.03. / RI - Dečko💙
bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko