Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    01. Ožujak 2023. 13:17

Bubamaza🐞

Rose cestitke! Bas si me obradovala.❤️

Hvalaa ti od srca ♥️

Rose.
    01. Ožujak 2023. 13:19

Tinchilina hvala ti! 🥰
    Akane hvala za ažuriranje liste 😘😘

• anaVi90
    01. Ožujak 2023. 13:19

Evoo i mene! Imali smo veliku gužvu i nikako nisam stigla redovito ni pročitati niti se javiti...
    Prvo želim čestitati od <3 na bebicama kk1109, Ledolina, Studenticaa, Rose.  Baš sam se sad obradovala kad sam  vidjela koliko beba je stiglo!
    Regica123 šaljem pozitivne misli, i nadam se da će biti sve u redu!
    Ja sam evo odradila svoju svadbu. I sad kad je to prošlo, sam onako stala i lagano panikica jer imam još manje od 3 mjeseca do termina. A nismo još krenuli u nabavku za opremanje bebe. Tj, sad sam zadnjih dana pretraživala web shopove. Otprilike smo našli što nam odgovara pa samo trebamo otići uzeti.
    Napravila popis za torbu za rodilište, otprilike što sam pročitala da se nosi. Pa da i to pripremim za svaki slučaj...
    Baš me nekakva nervoza uhvatila da će to tako brzo doći a neću imati sve spremno. uf uf
    U petak 03.03. idem na kontrolu, da vidimo kako napredujemo. I da čujem daljnje upute za šećer.
    Beban mi je jakooo aktivan u buši  unazad dva tjedna svaki dan sve više.
    Može li samo info od vas koje ste u višim tjednima, slijedi li mi još kakva pretraga pretraga do kraja na koju se sve šalje. Zadnje sam radila OGTT.
    Do sad mi nije radila dokt ni jednom osim na prvom pregledu, vaginalni pregled, niti uzimala nikakve briseve.

Haleigh0302
    01. Ožujak 2023. 13:25

Čestitke svima 💗
    Studentica, kakvo je stanje u VŽ rodilištu? Razmišljam o toj opciji. Koji dr ti je bio na porodu? Sve me zanima 🤗

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Rose.
    01. Ožujak 2023. 13:52

anaVi90

Evoo i mene! Imali smo veliku gužvu i nikako nisam stigla redovito ni pročitati niti se javiti…
    Prvo želim čestitati od &lt;3 na bebicamakk1109, Ledolina, Studenticaa, Rose.Baš sam se sad obradovala kad sam vidjela koliko beba je stiglo!
    Regica123 šaljem pozitivne misli, i nadam se da će biti sve u redu!
    Ja sam evo odradila svoju svadbu. I sad kad je to prošlo, sam onako stala i lagano panikica jer imam još manje od 3 mjeseca do termina. A nismo još krenuli u nabavku za opremanje bebe. Tj, sad sam zadnjih dana pretraživala web shopove. Otprilike smo našli što nam odgovara pa samo trebamo otići uzeti.
    Napravila popis za torbu za rodilište, otprilike što sam pročitala da se nosi. Pa da i to pripremim za svaki slučaj…
    Baš me nekakva nervoza uhvatila da će to tako brzo doći a neću imati sve spremno. uf uf
    U petak 03.03. idem na kontrolu, da vidimo kako napredujemo. I da čujem daljnje upute za šećer.
    Beban mi je jakooo aktivan u bušiunazad dva tjedna svaki dan sve više.
    Može li samo info od vas koje ste u višim tjednima, slijedi li mi još kakva pretraga pretraga do kraja na koju se sve šalje. Zadnje sam radila OGTT.
    Do sad mi nije radila dokt ni jednom osim na prvom pregledu, vaginalni pregled, niti uzimala nikakve briseve.

Čestitke na svadbi 🥰 🎊 ne brini, 3mj do kraja, taman stigneš sve lijepo u miru obaviti i opremiti za bebaca. 
    Bris na streptokok tamo 34.-36.TT, meni su tad i cervikalni brisevi napravljeni. Drugo ništa, i od 37.TT nadalje, ctg.

• Ribica 33
    01. Ožujak 2023. 14:19

Rose  čestitke, drago mi je da je sve super I brzo prošlo!
    Studenticaa čestitke  i tebi i predivno ime ima malena.kako se osjećaš  nakon carskog, nakon koliko vremena si stala na noge i kada ti dovedu bebu?

• DaMa_21
    01. Ožujak 2023. 15:01

Rose cestitam na malenom ♥️ drago mi je da je sve proslo brzo i kako si zeljela 😊
    Zadnje vrijeme sam manje aktivna ovdje jer sam vise na wa i u posljednjim smo pripremama za malenu, ovojali smo i poslozili sobicu, sva robica je oprana i poslozena tako da sada samo cekamo da ona stigne 😁
    Danas sam usla u termin i jos mi je nestvarno da je porod tako blizu 🙈

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    01. Ožujak 2023. 15:03

DaMa_21

Rosecestitam na malenom ♥️ drago mi je da je sve proslo brzo i kako si zeljela 😊
    Zadnje vrijeme sam manje aktivna ovdje jer sam vise na wa i u posljednjim smo pripremama za malenu, ovojali smo i poslozili sobicu, sva robica je oprana i poslozena tako da sada samo cekamo da ona stigne 😁
    Danas sam usla u termin i jos mi je nestvarno da je porod tako blizu 🙈

Hvala ti 🥰 
    Bomeee i ti u terminu, bravo…. 🤍🎊 sve je spremno za malecku. 🥰

Rose.
    01. Ožujak 2023. 15:03

Ribica 33

Rose čestitke, drago mi je da je sve super I brzo prošlo!
    Studenticaa čestitke i tebi i predivno ime ima malena.kako se osjećaš nakon carskog, nakon koliko vremena si stala na noge i kada ti dovedu bebu?

Hvala ti ribice 😘😘

• Tinchilina
    01. Ožujak 2023. 15:34

AnaVi90, čestitke! 🥳 jesi imala vjenčanicu ili nešto ležernije? Ja sam se udala polovicom prosinca  uzela prvo vjenčanicu broj 42, inače nosim 40, međutim na kraju mijenjala za 44 , nije išlo preko prsa. Pa si mislim da ti je sad sigurno bilo još zeznutije u 6.om mjesecu 😁 Ja sam krenula dosta rano sa pripremom stvari, al to kaj kažeš, pogledaš, odlučiš kaj ćeš uzet i to je više manje to, sad sam već na 80% spremna a nisam se neš posebno pretrgala, tak da stignemo sve bez beda ☺️

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.