Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    05. Ožujak 2023. 06:05

Rose, baš je to divno čut  uživajte!

💙 5/2023

• Tinchilina
    05. Ožujak 2023. 06:08

MyName,  ažalost ne znam kako ide naručivanje na Sv. Duh, al i mene zanima jer i ja planiram tamo na porod.

💙 5/2023

MyName
    05. Ožujak 2023. 08:47

@Tinchilina nema veze,prijavila sam se preko centralnog naručivanja,ako upali javim ti. 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

Rio
    05. Ožujak 2023. 12:17

Bok cure drage, javljam se ponovno nakon duuugo vremena da vas sve pozdravim. 
    Malo sam bacila oko kako vam teku trudnoće, imamo li sve istih poteškoća, tko je rodio Itd…
    Čestitam na novim bebicama 🥰
    Mi smo sad 31+2 i jedva sam čekala pregled u ponedjeljak zbog boli i pritiska koji osjećam unazad par dana međutim jučer ostanem bez okusa, napravim test, pozitivna na koronu ☹️
    Jel netko imao koronu u trudnoći? 
    Po Vašim objavama vidim da dosta vas muku muci s bolovima tako da sam se malo smirila… ☺️ 
    Ovo mi je druga trudnoća i uz “trudnički mozak” ne sjećam se uopće kako mi je prolazila ta prva u zadnjem tromjesječju.. znam da mi je bilo teško i vruće i to je to 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• Bebushka
    05. Ožujak 2023. 13:48

Naručivanje na sv. Duhu - obavezno si provjerite spam poštu!!!, meni su tamo završili njihovi odgovori, prvi put sam skužila da sam dobila termin za pregled kad sam bacila pogled u e-zdravlje i taman propustila termin

Inače možete poslat preko e naručivanja na njihovim stranicama i dosta brzo odgovaraju, u roku 24-48 h, a mislim da možete nazvt i ctg ambulantu (to je na isto mjestu gdje i trudnička) radnim danom od 13 do 15 pa se naručiti telefonski: 01/3712196, ja sam ih uspjela dobit kad sam trebala otkazat termin, a i dok sam bila na CTG-u čula sam da se neko telefonski naručuje, samo pripremite obavezno MBO sa zdravstvene

ispričavam se što ovako upadam, ali uvijek kad imam rodit bacim pogled tu na forum da vidim kakvo je aktualno stanje u rodilištima:) ovaj put je beba malo požurila pa sam umjesto na sv. Duhu, rodila prošlu nedjelju u Rijeci i stvarno je svo osoblje bilo odlično, pogotovo sestre na odjelu, beskrajno strpljive i uslužne.
    Spominjali ste dojenje na sv. Duhu, tamo je znala radnim danom obilazit jedna specijalizirana sestra za dojenje koja je baš pitala kome treba pomoć pa mislim da se možete njoj obratiti, svakako treba bit asertivan i ustrajno ih tražiti ako vam nešto treba, sretno svima

• Tinchilina
    05. Ožujak 2023. 22:59

Bebushka

Naručivanje na sv. Duhu - obavezno si provjerite spam poštu!!!, meni su tamo završili njihovi odgovori, prvi put sam skužila da sam dobila termin za pregled kad sam bacila pogled u e-zdravlje i taman propustila termin

Inače možete poslat preko e naručivanja na njihovim stranicama i dosta brzo odgovaraju, u roku 24-48 h, a mislim da možete nazvt i ctg ambulantu (to je na isto mjestu gdje i trudnička) radnim danom od 13 do 15 pa se naručiti telefonski:01/3712196, ja sam ih uspjela dobit kad sam trebala otkazat termin, a i dok sam bila na CTG-u čula sam da se neko telefonski naručuje, samo pripremite obavezno MBO sa zdravstvene

ispričavam se što ovako upadam, ali uvijek kad imam rodit bacim pogled tu na forum da vidim kakvo je aktualno stanje u rodilištima:) ovaj put je beba malo požurila pa sam umjesto na sv. Duhu, rodila prošlu nedjelju u Rijeci i stvarno je svo osoblje bilo odlično, pogotovo sestre na odjelu, beskrajno strpljive i uslužne.
    Spominjali ste dojenje na sv. Duhu, tamo je znala radnim danom obilazit jedna specijalizirana sestra za dojenje koja je baš pitala kome treba pomoć pa mislim da se možete njoj obratiti, svakako treba bit asertivan i ustrajno ih tražiti ako vam nešto treba, sretno svima

Hvala na informacijama 😊 

💙 5/2023

• Tinchilina
    06. Ožujak 2023. 10:24

Jel išla koja od vas na trudnički tečaj koji se održava u domu zdravlja? Ja idem sad u četvrtak, ali ništa ne pise koliko to traje. Kod nas u Velikoj Gorici se održavaju jednom mjesečno, pa ne znam jel to jednodnevna aktivnost (ako je da si ponesem nešto za pojest i da znam tražit slobodan dan na poslu).

💙 5/2023

MyName
    06. Ožujak 2023. 11:12

Tinchilina

Bebushka

Inače možete poslat preko e naručivanja na njihovim stranicama i dosta brzo odgovaraju, u roku 24-48 h, a mislim da možete nazvt i ctg ambulantu (to je na isto mjestu gdje i trudnička) radnim danom od 13 do 15 pa se naručiti telefonski:01/3712196, ja sam ih uspjela dobit kad sam trebala otkazat termin, a i dok sam bila na CTG-u čula sam da se neko telefonski naručuje, samo pripremite obavezno MBO sa zdravstvene

Hvala na informacijama 😊

Evo odg su mi na mail. Za 10 dana pregled :)

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

MyName
    06. Ožujak 2023. 11:13

Tinchilina

Jel išla koja od vas na trudnički tečaj koji se održava u domu zdravlja? Ja idem sad u četvrtak, ali ništa ne pise koliko to traje. Kod nas u Velikoj Gorici se održavaju jednom mjesečno, pa ne znam jel to jednodnevna aktivnost (ako je da si ponesem nešto za pojest i da znam tražit slobodan dan na poslu).

Ja nisam išla u 1.trudnoci,ali vidiš mogla bi otići sad, idem baš vidjeti imali kod mene negdje na Voltinom.

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

• laleee
    06. Ožujak 2023. 12:37

curke ja neznam jesam jedina koja se tako osjeca, sad sam 32+1 i vec 2 dana me stomak pomalo boli, osjecam se ogromnooo hahah, svaki pokret malenoga osjecam, danas mi je tako teskoo neznam kako cu izdrzat do kraja joss 🤣💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.