Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    06. Ožujak 2023. 19:53

MyName

Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato što imam gestacijski dijabetes, sreća u nesreći,i samim time puno setam,inače nezz kako bi izgurala..

Ajme, praktički niš, jel ti onda i trbuh manji i manje te opterećuje? 

Dama21, hvala na info-u, inače sam prek online-a planirala Rodine tečajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraš ganjat baš u određeno vrijeme, što mi je skroz bezveze.

💙 5/2023

MyName
    06. Ožujak 2023. 20:26

Tinchilina

MyName

Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato što imam gestacijski dijabetes, sreća u nesreći,i samim time puno setam,inače nezz kako bi izgurala..

Ajme, praktički niš, jel ti onda i trbuh manji i manje te opterećuje?

Dama21, hvala na info-u, inače sam prek online-a planirala Rodine tečajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraš ganjat baš u određeno vrijeme, što mi je skroz bezveze.

Pa trbuh je možda malkice manji al beba je u skladu sa mjerama. Ali lakše je kad se ne zadebljas, ja inače sam malo teza. 177cm a 89kg nije ni to malo :-) tako da je meni ovaj dijabetes sreća u nesreći. Prijavila sam se online za tečaj danas. 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

MiniGirl
    07. Ožujak 2023. 10:46

Ribica jesi ti slucajno danas na pregledu u KBC-u? 

MiniGirl
    07. Ožujak 2023. 11:45

Marija.1994

MiniGirl kakva je situacija kod tebe? Vidim da si presla termin. 🙈
    Cure jel se kome javila Regica, kako je? Nadam se da je sve dobro. 🫶

Idem na preglede svaki drugi dan. Mozda mi je jutros ispao dio sluznog cepa, a ostalo miruje. Mozda izabere dan zena za rodendan. 

Akane
    07. Ožujak 2023. 12:09

Pozdrav svima! 
    Kako ste? Sve još u komadu? 🤗 
    Ja budna od 3, pa sam sva neka groggi danas, i niš mi se neda. A danas i trening dečkima i roditeljski u školi 😮‍💨
    Bubamaza spojili vam most, kad otvaraju? 😁
    Našla sam si ljuljačku i nosiljku za malca, i bočice. Za kinderbet još nisam ništa otišla vidit uživo, al ajd ima vremena još. 
    Bebolino jučer bio malo mirniji, pa mi se odmah upalio alarm, srećom izudarao me jutros pošteno 😅
    Nemam vam što drugo prijaviti, još uvijek radim od kuće, pa se nikako opustit. 

• Tinchilina
    07. Ožujak 2023. 18:59

Kod mene slično, počela sam spavati u dva navrata, prvi dio do pol noći i onda drugi dio par sati pred jutro... 😑  natovarila si hrpu posla, kao s rokom odrade od mjesec dana, a motivacija i koncentracija na 0 😅  
    Veselim se drugoj turi bebica iz grupe 🥰

💙 5/2023

• Ribica 33
    07. Ožujak 2023. 22:20

MiniGirl

Ribica jesi ti slucajno danas na pregledu u KBC-u?

Nisam, u četvrtak imam pregled u KBC-u.nemam još ništa novo za prijavit, osjećam se ok, sve miruje zasad.kako si ti dal ti je dosta?🙂

• Bebanomoje
    07. Ožujak 2023. 23:38

Pozdrav cure, ja iskreno ne stignem pratiti forum kao prije, ali provjerim tu i tamo da li nam je stigla koja bebica 😊
    Čestitam svim mamama i želim im brz oporavak, a bebice samo nek su zdrave i dobro napreduju ❤️
    Moj termin je u pon, a u petak idem opet na pregled. Iskreno se nadam da ima nekog pomaka jer sam sinoć imala baš jake bolove. Trenutno imam kao blage menstrualne koje ignoriram 😅 
    Iskreno jedva čekam da rodim, baš mi je teško jer sam ogromna, a mala od skoro dvije godine traži moju pažnju dok je muž na poslu i baš mi je teško jer ne mogu biti s njom kao i prije 😢 ali nadam se da će to brzo proći i da se ona neće sjećati da je bila uskracena za neke stvari i da ćemo uskoro uzivati u četvero 🥰
    Želim vam svima da uživate u trudnoci bez tegoba i bolova 🤞💪

Rose.
    08. Ožujak 2023. 11:09

Ženama, majkama i kraljicama - Sretan dan žena 🥂🍾💐🌸 

• Tinchilina
    08. Ožujak 2023. 14:20

Sretan nam naš dan! 🥰🥰🥰

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.