![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato što imam gestacijski dijabetes, sreća u nesreći,i samim time puno setam,inače nezz kako bi izgurala..
Ajme, praktički niš, jel ti onda i trbuh manji i manje te opterećuje?
Dama21, hvala na info-u, inače sam prek online-a planirala Rodine tečajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraš ganjat baš u određeno vrijeme, što mi je skroz bezveze.
💙 5/2023
Ja sam dobila 2kg sveukupno al zato što imam gestacijski dijabetes, sreća u nesreći,i samim time puno setam,inače nezz kako bi izgurala..
Ajme, praktički niš, jel ti onda i trbuh manji i manje te opterećuje?
Dama21, hvala na info-u, inače sam prek online-a planirala Rodine tečajeve, al ovo je super jer Rodina edukacije moraš ganjat baš u određeno vrijeme, što mi je skroz bezveze.
Pa trbuh je možda malkice manji al beba je u skladu sa mjerama. Ali lakše je kad se ne zadebljas, ja inače sam malo teza. 177cm a 89kg nije ni to malo :-) tako da je meni ovaj dijabetes sreća u nesreći. Prijavila sam se online za tečaj danas.
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
MiniGirl kakva je situacija kod tebe? Vidim da si presla termin. 🙈
Cure jel se kome javila Regica, kako je? Nadam se da je sve dobro. 🫶
Idem na preglede svaki drugi dan. Mozda mi je jutros ispao dio sluznog cepa, a ostalo miruje. Mozda izabere dan zena za rodendan.
Pozdrav svima!
Kako ste? Sve još u komadu? 🤗
Ja budna od 3, pa sam sva neka groggi danas, i niš mi se neda. A danas i trening dečkima i roditeljski u školi 😮💨
Bubamaza spojili vam most, kad otvaraju? 😁
Našla sam si ljuljačku i nosiljku za malca, i bočice. Za kinderbet još nisam ništa otišla vidit uživo, al ajd ima vremena još.
Bebolino jučer bio malo mirniji, pa mi se odmah upalio alarm, srećom izudarao me jutros pošteno 😅
Nemam vam što drugo prijaviti, još uvijek radim od kuće, pa se nikako opustit.
Kod mene slično, počela sam spavati u dva navrata, prvi dio do pol noći i onda drugi dio par sati pred jutro... 😑 natovarila si hrpu posla, kao s rokom odrade od mjesec dana, a motivacija i koncentracija na 0 😅
Veselim se drugoj turi bebica iz grupe 🥰
💙 5/2023
Ribica jesi ti slucajno danas na pregledu u KBC-u?
Nisam, u četvrtak imam pregled u KBC-u.nemam još ništa novo za prijavit, osjećam se ok, sve miruje zasad.kako si ti dal ti je dosta?🙂
Pozdrav cure, ja iskreno ne stignem pratiti forum kao prije, ali provjerim tu i tamo da li nam je stigla koja bebica 😊
Čestitam svim mamama i želim im brz oporavak, a bebice samo nek su zdrave i dobro napreduju ❤️
Moj termin je u pon, a u petak idem opet na pregled. Iskreno se nadam da ima nekog pomaka jer sam sinoć imala baš jake bolove. Trenutno imam kao blage menstrualne koje ignoriram 😅
Iskreno jedva čekam da rodim, baš mi je teško jer sam ogromna, a mala od skoro dvije godine traži moju pažnju dok je muž na poslu i baš mi je teško jer ne mogu biti s njom kao i prije 😢 ali nadam se da će to brzo proći i da se ona neće sjećati da je bila uskracena za neke stvari i da ćemo uskoro uzivati u četvero 🥰
Želim vam svima da uživate u trudnoci bez tegoba i bolova 🤞💪
Sortiraj odgovore
Najstariji