Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    26. Veljača 2023. 16:50

Slabo je to, al jako je lijepo padao  Nadala sam se da bude barem pola metra do jutra, a kad ono svega par cm 🤨 al ok, bar nešto, nije ga bilo cijele zime, tak da mi je i to malo lijepo za vidjet. Curke što su u visokoj trudnoći se slabo javljaju, možda su se bebice pokrenule 🤗

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

MiniGirl
    26. Veljača 2023. 18:40

Pozdrav cure,

eto kod mene nista novog. Bole me prepone, ne mogu se okretat u krevetu, hodam brzinom puza. Ajde bar nemam zgaravice vise. Sutra mi dolaze majstori pa se nadam da ako do sad nije krenulo da ce me pustit da odradim i to jos sutra.   

• Ribica 33
    26. Veljača 2023. 18:56

Rose, Studentica  kakva je situacija kod vas?

Akane
    27. Veljača 2023. 08:04

Jutro! 
    Kako ste nam, maratonci u počasnom krugu? 😁 MiniGirl, Rose Studentica..?
    Evo javljam se iz kuće, nema više ureda 🥳🥳🥳 u petak sam već koma bila, bolovi u leđima od sjedenja 8h su brutalni. Već sam se bila uplašila da nisu trudovi krenuli koliko je boljelo 🤦
    Sad lagano od kuće koliko bude mi se dalo 😎
    Moram pronaći i neki krevetić za mališu, za sad sam našla ovo: https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-krevetic-all-in-one-002753000601
    Sviđa mi se što može poslužiti i kao krevet kasnije. Imam u planu i skinut sve stvari s tavana pa oprat i pripremit. Kolica, jaje, babygym... Jedino nemam onu sjedalicu za ljuljanje, to bih isto trebala nabaviti, zlata vrijedi. 
    Kod nas su isto radovi, taman danas krećemo s postavljanjem cijevi za kuhinju i kupaonicu, i sa strujom i podnim grijanjem. Treba nam čudo da stignemo do poroda sve. 
    Ovaj tjedan imam opet vađenje krvi za Rh antitijela, pa ću usput u šoping pločica, kauča, i opreme za bebu 😅 
    Što ima kod vas? Sanjkate li? 😄

MyName
    27. Veljača 2023. 08:11

Pozz i jutro svima ja sam ušla službeno u 35tt. Ovaj tjedan imam zadnji pregled kod moje ginek pa me šalje u bolnicu. Muka me već hvata al preživit cemo.  Inace imam dijabetes,na inzulinu sam,zasad je sve ok sa bebom. Moglo bi jedino doći do iscurenja plodne vode,tako mi je u 1 trudnoći bilo pa sam morala na cr. Ako se koja plaši cr,samo ću rec nemojte. Meni je iskustvo super bilo, sama operacija i oporavak, gore se je oporavljala moja frendica nakon prirodnog ,al opet sve je to do osobe. 
    Ja sam isto radila do samog kraja doslovno,evo ne radim 6 dana tek i odtad preporod,nema bolova u leđima,, ljepše spavam itd. 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

Rose.
    27. Veljača 2023. 08:23

Dobro jutro ovo hladnooo ☕️☕️🍩🍪 
    Nadam se da ste sve dobro, mi smo još u komadu 🫣
    Noć prošla bez i jedne trudničke “tegobe”, naspavala se ko nikad… svi pitaju kad će, kad će… napeta cijelo vrijeme, sinoc si natocila kadu i 15 minuta plutala da se opustim 😅 
    Akane super što si doma, napokon. 🎊 krevetic je zanimljiv, ako imaš mjesta super. 
    Ja sam baš neki dan stavila posteljinu kad me krenulo boliti, misleći sad će on brzo 😂 ali lažna uzbuna. 
    https://ibb.co/0259yWr

Vidim da se Studentica nije javljala, možda je bilo akcije ovaj vikend 😄

Ostale curke uživajte i odmarajte uz grijanjeeee, vani je koma, kod nas bura, kiša, snijeg, nimalo primamljivo za izlaziti. 🤭

Rose.
    27. Veljača 2023. 08:26

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko 💙
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica 💕
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko 💙
    Rose - 08.03. / RI - Dečko
    bubamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    SiA - 09.03.
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI - Curica 
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    Maslacko456 - 18.03. - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    Mel94 - 24.03. - Dečko
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Breskvica15 - 04.04. - Dečko
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    MyName - 04.04. 
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
    Katarina1410 - 05.05.
    Akane - 07.05. - Dečko
    regica123 - 09.05. / ST - Curica
    Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
    Ninić - 16.05.
    anaVi90 - 19.05. / Osijek / Dečko
    Ani02 - 21.05. / Blizanci
    Suncemoje - 29.05. - Curica
    —————
    Lista rođenih bebica 💐
    Beban - 23.12. Dečko 💙
    kk1109 - 11.02. Dečko 💙
    Ledolina - 15.02. Curica 💕

Ledolina kako si? Kako teče oporavak? 

• Tinchilina
    27. Veljača 2023. 10:16

Regica123, kako si ti?

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

Ledolina
    27. Veljača 2023. 20:51

Hej cure, 
    Mi smo doma, beba je super, ja malo manje ali ide na bolje... Nije mi toliko fizički, više psihički je sve utjecalo na mene ali valjda to tak mora biti dok ne dođe sve na svoje.. Kateter vadim kroz koji dan pa će biti lakše i nadam se sve ok s tim...
    Vidim da kod vas nema novosti, da bebice miruju i ne ide im se van... 
    Sretno svima i kad god krene, nek sve dobro i što lakše prođe 🥰🍀

Rose.
    28. Veljača 2023. 11:35

Ledolina

Hej cure,
    Mi smo doma, beba je super, ja malo manje ali ide na bolje… Nije mi toliko fizički, više psihički je sve utjecalo na mene ali valjda to tak mora biti dok ne dođe sve na svoje.. Kateter vadim kroz koji dan pa će biti lakše i nadam se sve ok s tim…
    Vidim da kod vas nema novosti, da bebice miruju i ne ide im se van…
    Sretno svima i kad god krene, nek sve dobro i što lakše prođe 🥰🍀

Zao mi je da ti je teško, bit će sigurno lakše kad skineš kateter, želim ti da se sto prije budeš bolje osjećala ♥️ mora sve sjest na svoje mjesto🤞🏻🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.