Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    24. Veljača 2023. 20:12

Ma to se priroda pobrinula da ti pred kraj bude više dosta svega pa da jedva dočekaš porod i budeš ful motiviran to čim prije "odraditi" 😄

💙 5/2023

• Ribica 33
    24. Veljača 2023. 22:12

Hahaha da imaš pravo, ima nešto u tome🤣moraš biti motiviran kad krene oćeš nećeš.

• Ribica 33
    26. Veljača 2023. 12:56

Gdje ste, jesu svi u komadu ili ima novosti?
    Jeli vas snijeg zamolio, mene jest? Gust ga je gledat kako pada kad ne moraš nigdje ići, dan za odmaranje i uživanje?

• Ribica 33
    26. Veljača 2023. 12:57

*zameo

• Tinchilina
    26. Veljača 2023. 16:50

Slabo je to, al jako je lijepo padao  Nadala sam se da bude barem pola metra do jutra, a kad ono svega par cm 🤨 al ok, bar nešto, nije ga bilo cijele zime, tak da mi je i to malo lijepo za vidjet. Curke što su u visokoj trudnoći se slabo javljaju, možda su se bebice pokrenule 🤗

💙 5/2023

MiniGirl
    26. Veljača 2023. 18:40

Pozdrav cure,

eto kod mene nista novog. Bole me prepone, ne mogu se okretat u krevetu, hodam brzinom puza. Ajde bar nemam zgaravice vise. Sutra mi dolaze majstori pa se nadam da ako do sad nije krenulo da ce me pustit da odradim i to jos sutra.   

• Ribica 33
    26. Veljača 2023. 18:56

Rose, Studentica  kakva je situacija kod vas?

Akane
    27. Veljača 2023. 08:04

Jutro! 
    Kako ste nam, maratonci u počasnom krugu? 😁 MiniGirl, Rose Studentica..?
    Evo javljam se iz kuće, nema više ureda 🥳🥳🥳 u petak sam već koma bila, bolovi u leđima od sjedenja 8h su brutalni. Već sam se bila uplašila da nisu trudovi krenuli koliko je boljelo 🤦
    Sad lagano od kuće koliko bude mi se dalo 😎
    Moram pronaći i neki krevetić za mališu, za sad sam našla ovo: https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-krevetic-all-in-one-002753000601
    Sviđa mi se što može poslužiti i kao krevet kasnije. Imam u planu i skinut sve stvari s tavana pa oprat i pripremit. Kolica, jaje, babygym... Jedino nemam onu sjedalicu za ljuljanje, to bih isto trebala nabaviti, zlata vrijedi. 
    Kod nas su isto radovi, taman danas krećemo s postavljanjem cijevi za kuhinju i kupaonicu, i sa strujom i podnim grijanjem. Treba nam čudo da stignemo do poroda sve. 
    Ovaj tjedan imam opet vađenje krvi za Rh antitijela, pa ću usput u šoping pločica, kauča, i opreme za bebu 😅 
    Što ima kod vas? Sanjkate li? 😄

MyName
    27. Veljača 2023. 08:11

Pozz i jutro svima ja sam ušla službeno u 35tt. Ovaj tjedan imam zadnji pregled kod moje ginek pa me šalje u bolnicu. Muka me već hvata al preživit cemo.  Inace imam dijabetes,na inzulinu sam,zasad je sve ok sa bebom. Moglo bi jedino doći do iscurenja plodne vode,tako mi je u 1 trudnoći bilo pa sam morala na cr. Ako se koja plaši cr,samo ću rec nemojte. Meni je iskustvo super bilo, sama operacija i oporavak, gore se je oporavljala moja frendica nakon prirodnog ,al opet sve je to do osobe. 
    Ja sam isto radila do samog kraja doslovno,evo ne radim 6 dana tek i odtad preporod,nema bolova u leđima,, ljepše spavam itd. 

1.beba 2020g dečko
    Sad čekamo curicu

Rose.
    27. Veljača 2023. 08:23

Dobro jutro ovo hladnooo ☕️☕️🍩🍪 
    Nadam se da ste sve dobro, mi smo još u komadu 🫣
    Noć prošla bez i jedne trudničke “tegobe”, naspavala se ko nikad… svi pitaju kad će, kad će… napeta cijelo vrijeme, sinoc si natocila kadu i 15 minuta plutala da se opustim 😅 
    Akane super što si doma, napokon. 🎊 krevetic je zanimljiv, ako imaš mjesta super. 
    Ja sam baš neki dan stavila posteljinu kad me krenulo boliti, misleći sad će on brzo 😂 ali lažna uzbuna. 
    https://ibb.co/0259yWr

Vidim da se Studentica nije javljala, možda je bilo akcije ovaj vikend 😄

Ostale curke uživajte i odmarajte uz grijanjeeee, vani je koma, kod nas bura, kiša, snijeg, nimalo primamljivo za izlaziti. 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.