![](/media/img/95/6b/87c3fb2736e3e657028a.jpeg)
Ma to se priroda pobrinula da ti pred kraj bude više dosta svega pa da jedva dočekaš porod i budeš ful motiviran to čim prije "odraditi" 😄
💙 5/2023
Hahaha da imaš pravo, ima nešto u tome🤣moraš biti motiviran kad krene oćeš nećeš.
Gdje ste, jesu svi u komadu ili ima novosti?
Jeli vas snijeg zamolio, mene jest? Gust ga je gledat kako pada kad ne moraš nigdje ići, dan za odmaranje i uživanje?
Slabo je to, al jako je lijepo padao Nadala sam se da bude barem pola metra do jutra, a kad ono svega par cm 🤨 al ok, bar nešto, nije ga bilo cijele zime, tak da mi je i to malo lijepo za vidjet. Curke što su u visokoj trudnoći se slabo javljaju, možda su se bebice pokrenule 🤗
💙 5/2023
Pozdrav cure,
eto kod mene nista novog. Bole me prepone, ne mogu se okretat u krevetu, hodam brzinom puza. Ajde bar nemam zgaravice vise. Sutra mi dolaze majstori pa se nadam da ako do sad nije krenulo da ce me pustit da odradim i to jos sutra.
Jutro!
Kako ste nam, maratonci u počasnom krugu? 😁 MiniGirl, Rose Studentica..?
Evo javljam se iz kuće, nema više ureda 🥳🥳🥳 u petak sam već koma bila, bolovi u leđima od sjedenja 8h su brutalni. Već sam se bila uplašila da nisu trudovi krenuli koliko je boljelo 🤦
Sad lagano od kuće koliko bude mi se dalo 😎
Moram pronaći i neki krevetić za mališu, za sad sam našla ovo: https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecji-krevetic-all-in-one-002753000601
Sviđa mi se što može poslužiti i kao krevet kasnije. Imam u planu i skinut sve stvari s tavana pa oprat i pripremit. Kolica, jaje, babygym... Jedino nemam onu sjedalicu za ljuljanje, to bih isto trebala nabaviti, zlata vrijedi.
Kod nas su isto radovi, taman danas krećemo s postavljanjem cijevi za kuhinju i kupaonicu, i sa strujom i podnim grijanjem. Treba nam čudo da stignemo do poroda sve.
Ovaj tjedan imam opet vađenje krvi za Rh antitijela, pa ću usput u šoping pločica, kauča, i opreme za bebu 😅
Što ima kod vas? Sanjkate li? 😄
Pozz i jutro svima ja sam ušla službeno u 35tt. Ovaj tjedan imam zadnji pregled kod moje ginek pa me šalje u bolnicu. Muka me već hvata al preživit cemo. Inace imam dijabetes,na inzulinu sam,zasad je sve ok sa bebom. Moglo bi jedino doći do iscurenja plodne vode,tako mi je u 1 trudnoći bilo pa sam morala na cr. Ako se koja plaši cr,samo ću rec nemojte. Meni je iskustvo super bilo, sama operacija i oporavak, gore se je oporavljala moja frendica nakon prirodnog ,al opet sve je to do osobe.
Ja sam isto radila do samog kraja doslovno,evo ne radim 6 dana tek i odtad preporod,nema bolova u leđima,, ljepše spavam itd.
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Dobro jutro ovo hladnooo ☕️☕️🍩🍪
Nadam se da ste sve dobro, mi smo još u komadu 🫣
Noć prošla bez i jedne trudničke “tegobe”, naspavala se ko nikad… svi pitaju kad će, kad će… napeta cijelo vrijeme, sinoc si natocila kadu i 15 minuta plutala da se opustim 😅
Akane super što si doma, napokon. 🎊 krevetic je zanimljiv, ako imaš mjesta super.
Ja sam baš neki dan stavila posteljinu kad me krenulo boliti, misleći sad će on brzo 😂 ali lažna uzbuna.
https://ibb.co/0259yWr
Vidim da se Studentica nije javljala, možda je bilo akcije ovaj vikend 😄
Ostale curke uživajte i odmarajte uz grijanjeeee, vani je koma, kod nas bura, kiša, snijeg, nimalo primamljivo za izlaziti. 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji