Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniGirl
    23. Veljača 2023. 15:06

Studenticaa

Poz cure, javljam kako je bilo jučer na pregledu.
    Moram reći da sam jako zadovoljna s doktoricom koja me pregledala, baš smo se skompale i bila je vrlovrlo detaljna oko svega. Jako bih voljela da padnem u njenu smjenu kada me budu počeli trudovi šibati jer mi se odmah na prvu svidjela i vjerujem joj
    S bebom i sa mnom je sve u redu, i sve štima kako i treba biti. Otvorena sam još uvijek 2cm, a cerviks smekšan. Sa doktoricom je bila i praktikantica. Kada su me gledale preko UZV stalno su spominjale kako je to velika beba, što sam mogla i sama vidjeti prema njihovom izrazu lica. Sve mjere su odlične i malena ima 3800grama. Ja sam se jako šokirala kada je rekla kilažu i doktorica me smirila sa riječima da mjere nisu točne i da može aparat fulati i do 800grama. Uostalom, rekla je da pošto je sve u redu i školski da me ne želi i ne vidi potrebu da me inducira.
    Pregled ponovo imam sutra, nadam se da kod nje jer je rekla da ćemo razgovarati malo više na slj.pregledu i da ćemo vidjeti što dalje ukoliko se ne porodim do subote.

Eto ja sam isto mislila da ces nam se javiti iz rodilista s bebom Na kraju do termina dogurala. Drago mi je da je sve ok i da si zadovoljna s doktoricom. Imas li kakve trudove, bolove ili nista?

• Ribica 33
    23. Veljača 2023. 17:18

Ledolina čestitke na curki i brz oporavak želim!
    Regice samo pozitivno i bit će to sve super puno papaj i ne stresiraj se i čestitke na zarukama!
    Studenticaa super za pregled, baš velika cura, ajme imaš još samo 2 dana do termina, kako si, jesi nervozna?držim fige da ti bude ta doktorica kod koje ideš na porodu.

• Ribica 33
    23. Veljača 2023. 17:25

Ja evo maloprije s pregleda danas punih 37tt , gospodična ima oko 3300kg , sve ok protoci i ostalo , dolje zatvorena. Nije se okrenula  i dalje kontrola za tjedan dana u KBC rijeka, pa ćemo vidjeti šta će oni tamo reci Al izgleda da neću izbjeći carski koliko god to htjela.

Akane
    23. Veljača 2023. 17:59

Pozdrav žene! 
    Regica šaljem hug, bit će to sve ok, vole ove bebice mame sekirat 🤗🤗🤗
    Studentica jao pa ti još koji dan 🥳 drago mi je za super pregled i da nema nervoze 💪 Moj prvi je produžio 9dana u buši 🫣 rođen s 4kg i 54cm, lakše me bilo preskočit nego zaobić s onolikim trbuhom. Nadam se da se ti nećeš toliko načekat 🤞🤞🤞
    Kk super da si se javila, i drago mi je da hvatate ritam. ❤️
    Ledolina kako ste vas dvi? 🤗
    Ribica kod tebe mala tvrdoglava 😅 jesi probala s onim trikovima sa svjetlom ili nečim? Ali hej, nije carski kraj svijeta. Držim fige da se ipak okrene. 
    Ja još sutra radim u uredu, i onda pomalo od doma, ali ništa strašno. Napravila sam zalihu pelena jer su najavili poskupljenja, iako nije to ništa puno, potrošit ćemo to u 2tj. Imam u planu i platnene koristit, ali nemam neka prevelika očekivanja od sebe, jer ima s tim ohoho pranja. Dakle, ako mi se bude dalo 😅
    Gledala sam isto da obzirom da imam el. Izdajalicu, da odmah uvedemo i barem jedno hranjenje na bočicu, tako da se navikne, pa da ga može nekad i netko drugi nahranit. 
    Rose, Mini, Tinchilina, kako se vi držite? 

• Tinchilina
    23. Veljača 2023. 21:19

Akane, do kojeg ćeš onda tjedna raditi? 
    Ja zadnjih par dana imam jednom dnevno grčeve u stilu menstrualnih, koji traju do 5 min i onda prođe kao da se nista nije desilo... evo ne znam, ne želim ić ponovno na pregled, bila sam prije tjedan dana i sve je bilo ok, i pretpostavljam da se maternica rasteže pa je do tog. Ovaj moj malac je cijelo vrijema jaaako aktivan, pa mi to puno znači i djeluje blagotovorno. 
    Studentica, jel ti tako cijela trudnoća bila bez puno tegoba ili ti se sad pred kraj sve sredilo?

💙 5/2023

• Tinchilina
    23. Veljača 2023. 22:23

Za 3 tjedna... mislim da se ne grči trbuh, samo boli. Budem vidjela. Mislim da ne ispadne glupo, hvala sto si podijelila svoje tegobice  jer ja imam osjećaj da mi je svako malo nešto (je da je u kategoriji ne tak strašno), al ono bude mi bed vise "žalit se" ili ispitivat😄 sretno na porodu i nadam se da će ti biti tvoja doktorica 🥰

💙 5/2023

Akane
    24. Veljača 2023. 08:23

Ma mislim da imam posla još max. dva tjedna lagano raduckat doma. Al to će bit po nekoliko sati, a ne puno radno vrijeme. 
    Ja isto imam tih sitnih gluposti koje me gnjave, križa me recimo bole stalno kad sjedim, kad šetam boli me ova glupa bartolinijeva - to mi je dr rekla da će vjerojatno trebat operirat, ali ništa prije poroda; zna mi biti pritisak dolje, isto ti "menstrualni" bolovi, stvrdne se trbuh,  pogotovo jer znam dosta vode popit, pa sam onda sama sebi tijesna 😅 ide mi na živce ova zadnja faza trudnoće kad sam troma i šlampava, ne možeš se okrenut ni ništa 😮‍💨 i da, budna od 2 😩 
    Tako da Tinchilina, sve je to uobičajeno 😅

• Tinchilina
    24. Veljača 2023. 09:11

Akane 🥰 Da, to je taj osjećaj...sve pogođeno, osim nekih specifičnosti, al da kužim te skroz.
    Ja bum do 1.4. radila, to ispada 45 dana prije termina, nebum prije. Mislim da mi to nije ni loše jer nas majstori zavlače ko mlade majmune, nema ih tjednima. da si nemam s poslom okupiran mozak bi bila jako pod stresom, ovak nekak uspijem to lakše prihvatiti da neće vjerojatno biti spemno za bebin dolazak i da je to tako.

💙 5/2023

Rose.
    24. Veljača 2023. 12:35

Pozdrav curke 😘
    Nadam se da ste sve dobro, Studentice super za doktoricu, neka te zapadne na porodu i neka sve dobro prođe 🤞🏻
    Ribice bebica je prava, zao mi je sto se nije okrenula, jesu govorili u slučaju da se ne okrene idući put kakva je procedura? Msl je se čekaju trudovi pa onda cr ili će biti zakazan? 
    Tinchilina, menstrualne bolove sam imala i ja, ništa konkretno nisu rekli za to, kao priprema se tijelo. Bitno da osjetiš bebicu kako treba. I šteta za majstore, uvijek ista stvar, nadam se da ćete ipak uspijeti sve riješiti do poroda. 
    Akane, ajme 9 dana preko, mogu mislit koja je to psihoterapija bila. Jesi išla onda na indukciju ili je samo krenulo? 
    Kod mene ništa novog, tu i tamo bolovi, ponadam se da kreće kad ono ništa, baš me počelo umarati to sve, kao očekivalo se da će prije, treća beba ovo ono, ali ne mrda. Počela sam oticati, i baš mi je postalo teško 😅 nadam se da će se pokrenuti sto prije, jer mi je već polako dosta ovog “blaženog” stanja 🥴🫣

• Ribica 33
    24. Veljača 2023. 15:17

A neznam  više ni sama sljedeći  pregled je sa 38tt u trudničkoj ambulanti ako se do tad ne okrene vjerojatno će bit carski sad zavisi od doktora tamo.neznam više a bit će sto bude, nekako će izaći vansamo da sve prođe ok!Razumijem te skroz i meni je već dosta , sama sam sebi teška.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.