![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
curke, ja neznam jesam ja jedina koju je svasta uhvatilo u trudnoci 🤣🤣
prvo sam bolesna bila pila antibiotik, a sada me zadnjih par dana uzasno svrbi dolje i naravno uvijek za vikend nesto ali danas mi je ginekologinja prepisala KLOTRIMAZOL tablete za rodnicu koje se koriste 3 dana, dali je netko koristio to? jel vam pomoglo?
u petak sam bila na kontroli nas bebac je jako napredann vec je 1,600 😁 termin po zadnjoj mengi mi je 30.4. a po zadnjem pregledu 18.4. 😁
Hvala svima na čestitkama 🥰
I ja se nadam da će sve na kraju biti dobro.
regica čestitke na zarukama 🥳🥰
Tinchilina radi se o osječkoj bolnici
Dama ostajemo malo duže jer primam antibiotik intravenozno, pa sve ovisi o krvnoj slici i ostalim nalazima ali ima nekih naznaka da bi mogle sredinom tjedna doma. Jedino što kateter moram nositi doma.
A kako se osjećam, šta da ti kažem psihički mi je previše, strah, neizvjesnost.. Samo se nadam da će sve biti dobro i da neće bit nikakvih posljedica. Fizički ok, bolovi su još prisutni ali da se izdržati. Bebica je kraj mene i to me usrećuje 🥰❤️
Vjerujem da je razina stresa ogromna, 😪 šaljem puno pozitive da sve prođe čim prije ☺️
💙 5/2023
Hvala svima na čestitkama 🥰
I ja se nadam da će sve na kraju biti dobro.
regica čestitke na zarukama 🥳🥰
Tinchilina radi se o osječkoj bolnici
Dama ostajemo malo duže jer primam antibiotik intravenozno, pa sve ovisi o krvnoj slici i ostalim nalazima ali ima nekih naznaka da bi mogle sredinom tjedna doma. Jedino što kateter moram nositi doma.
A kako se osjećam, šta da ti kažem psihički mi je previše, strah, neizvjesnost.. Samo se nadam da će sve biti dobro i da neće bit nikakvih posljedica. Fizički ok, bolovi su još prisutni ali da se izdržati. Bebica je kraj mene i to me usrećuje 🥰❤️
Vjerujem da je razina stresa ogromna, 😪 šaljem puno pozitive da sve prođe čim prije ☺️
Hvala ti puno 😊
Jeli koja od vas na sv.duh ide roditi? Ja sam tamo prvo dijete rodila, carski rez. Bila sam zadovoljna predradjaonom ali babinjacama čak i ne,tj sestrama. Hhhh. Sad se nadam boljem iskustvu, drugo je dijete pa se neću mučiti dojenjem i presvlacenjem.
Ja sam inače 34tt i noći su mi sve teže,stalno se budim zbog odlaska na wc,pa počnem razmišljati što ako me sad uhvati porod,pa mi nije svejedno.... uf uf,a tek od sutra napokon vise ne radim... kako vi podnosite veliki trbuh,udarce bebice
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Regica123 čestitke na zarukama! 🥰 Mi smo se isto bacili u pripreme, za vikend smo išli u Sloveniju na romantičan vikend kao još dok smo solo, bio mi je rođendan neki dan. Pa smo usput svratili do Primarka, dobila sam preporuku da su povoljniji od većine naših dućana, a da je dobra kvaliteta. Nakupovali smo hrpu svega za stvarno ok novce, pa ako nekom posluži kao inspiracija.
Sretan ti rođendan sa zakasnjenjem, neka baš lijepo da ste iskoristili vikend tako 😍
curke, ja neznam jesam ja jedina koju je svasta uhvatilo u trudnoci 🤣🤣
prvo sam bolesna bila pila antibiotik, a sada me zadnjih par dana uzasno svrbi dolje i naravno uvijek za vikend nesto ali danas mi je ginekologinja prepisala KLOTRIMAZOL tablete za rodnicu koje se koriste 3 dana, dali je netko koristio to? jel vam pomoglo?
u petak sam bila na kontroli nas bebac je jako napredann vec je 1,600 😁 termin po zadnjoj mengi mi je 30.4. a po zadnjem pregledu 18.4. 😁
Meni su pomogle, koristila sam ih mislim u prvoj T. Nadam se da će proći sto prije 🤞🏻
Jeli koja od vas na sv.duh ide roditi? Ja sam tamo prvo dijete rodila, carski rez. Bila sam zadovoljna predradjaonom ali babinjacama čak i ne,tj sestrama. Hhhh. Sad se nadam boljem iskustvu, drugo je dijete pa se neću mučiti dojenjem i presvlacenjem.
Ja sam inače 34tt i noći su mi sve teže,stalno se budim zbog odlaska na wc,pa počnem razmišljati što ako me sad uhvati porod,pa mi nije svejedno…. uf uf,a tek od sutra napokon vise ne radim… kako vi podnosite veliki trbuh,udarce bebice
Jel ideš i sad na cr ili?
Noći su komaaa…. Isto tako wc stalno,😵💫nikako se ne mogu namjestiti, kao kit po krevetu se okrećem😅 pa se pokocim cijela. Pomagao mi je trudnički jastuk, al sad se vise ni s njim ne mogu namjestiti kako treba…. Tješim se još malo 😅
Iskreno nemam pojma hoću morati na carski sada, čekam da krenu pregledi u bolnici pa da vidim šta će mi reći. Da, meni pomaže jastuk za dojenje, bez njega nezz kako bi. Ja sam preko dana super,dosta i setam zbog secera al navečer ko stara baba se osjećam hahaha
1.beba 2020g dečko
Sad čekamo curicu
Hvala Rose na čestitkama, nema kasno za lijepe želje 😊
Myname, ja planiram na Sv. Duh s tim da sam prvorotka pa mi nije drago to čut, jer će mi trebati podrška oko dojenja i svega ostalog za početnike. Iako čitam dosta i gledam po netu, ali vjerujem da se to ne može mjeriti sa praksom... nije baš da imam puno izbora, ili Vinogradska ili Sv. Duh, a čini mi se da je sve stvar kak ti se posloži, hoće li biti puno rodilja taj dan ili ne, pa možda ako neće možda će se moć malo više posvetiti nama neznalicama... nadam se 😅
💙 5/2023
Što se tiče piškenja, i prije sam išla češće od prosjeka, jer ja ločem vodu ko deva, dolaze mi u obzir jedino krigle od pola litre, kad vidim da netko doma ima one male čašice od 2 deci to mi je ko čokančić za rakiju 🤣 Hoću reć, idem piškit min 3 puta do jutra, a ponekad i koji put više. Ne znam jel ima koja problema sa ogromnom količinom sline po noći? Ja svaki put kad odem na wc imam malu lokvicu u ustima jer mi je to gadno gutat, pa skupljam i u snu.. 🙈
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji