Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    30. Siječanj 2023. 13:56

MiniGirl, Ledolina, bebanomoje, Ribica33, i curke koje su blizu terminima, kako ste vi? Ima li kakvih naznaka, promjena? 

MiniGirl
    30. Siječanj 2023. 14:22

Rose kod mene se nista posebno ne događa. Odradila sam prosli tjedan tečajeve koje sam naumila i sad čekam. Bole me prepone, ali drugo se ništa ne događa.
    Za KBC Ri su rekli da nakon 48h ides doma ako je sve ok s tobom i bebom, koliko sam shvatila cak i nakon carskog. Pratnja moze bit na vaginalnom porodu, u sali za vrijeme carskog ne. Zbog COVID-a imaju kat manje pa im je guzva pa se moze dogoditi da budu 3-4 rodilje s bebama u istoj sobi. Nema mogucnosti apartmana. 
    Kod svih se nesto događa pa ja nekako iscekujem da će vas nekoliko prije mene rodit. :D

MiniGirl
    30. Siječanj 2023. 14:25

Pratim malo i zimske bebe, ali nekako mi se čini da je zatišje s porodima ovaj kraj prvog i početak drugog mjeseca.

Rose.
    30. Siječanj 2023. 14:40

MiniGirl

Rose kod mene se nista posebno ne događa. Odradila sam prosli tjedan tečajeve koje sam naumila i sad čekam. Bole me prepone, ali drugo se ništa ne događa.
    Za KBC Ri su rekli da nakon 48h ides doma ako je sve ok s tobom i bebom, koliko sam shvatila cak i nakon carskog. Pratnja moze bit na vaginalnom porodu, u sali za vrijeme carskog ne. Zbog COVID-a imaju kat manje pa im je guzva pa se moze dogoditi da budu 3-4 rodilje s bebama u istoj sobi. Nema mogucnosti apartmana.
    Kod svih se nesto događa pa ja nekako iscekujem da će vas nekoliko prije mene rodit. :D

Koje tečajeve si odradila? 
    Odlično za ove info za KBC. Jel znaš što vezano za posjete, normalno može doći muž u vrijeme posjeta? A ovo za gužvu i rodilje, jasno da, vjerujem da je ludnica, ali ipak je bolje stanje s covidom sada nego prije pa se nadam da će to sve biti kako treba. Što se tiče apartmana, iskreno, meni je draže imati cimerice nego biti sam, i vrijeme brže prođe u društvu i razmjenjivanju iskustava. Ali naravno da svatko voli drugačije, pa i to podržavam. Mene kako je bolilo prošli tjedan, ovih dana je tako da imam osjećaj da fizički mogu još dva mj ovako 😂 ne žalim se, neka se udeblja malecki još, strpit ćemo se nekako. Ali ovih mjesec dana mislim da će biti baš dugačko. Psihički. Nestrpljiva sam. 🫣

Rose.
    30. Siječanj 2023. 14:41

MiniGirl

Pratim malo i zimske bebe, ali nekako mi se čini da je zatišje s porodima ovaj kraj prvog i početak drugog mjeseca.

Istina da…

MiniGirl
    30. Siječanj 2023. 14:59

Rose.

MiniGirl

Odlično za ove info za KBC. Jel znaš što vezano za posjete, normalno može doći muž u vrijeme posjeta? A ovo za gužvu i rodilje, jasno da, vjerujem da je ludnica, ali ipak je bolje stanje s covidom sada nego prije pa se nadam da će to sve biti kako treba. Što se tiče apartmana, iskreno, meni je draže imati cimerice nego biti sam, i vrijeme brže prođe u društvu i razmjenjivanju iskustava. Ali naravno da svatko voli drugačije, pa i to podržavam. Mene kako je bolilo prošli tjedan, ovih dana je tako da imam osjećaj da fizički mogu još dva mj ovako 😂 ne žalim se, neka se udeblja malecki još, strpit ćemo se nekako. Ali ovih mjesec dana mislim da će biti baš dugačko. Psihički. Nestrpljiva sam. 🫣

Rekli su da muž moze slobodno dolaziti u vrijeme posjeta cak moze i netko drugi, ali zamolili su da dođe 1 osoba ili max 2 s obzirom na gužvu po sobama. Na koliko su ti procijenili bebu? Bila sam na tečaju od KBC-a i doma zdravlja i jos jedan pripreme za porod i baby handling.
    Ja sam, kažem, do subote odradila sto sam mislila i sad mi je cudno jer ne znam sto bi sa sobom. Torba je spremna, oprema za bebu ona glavna je spremna, dobila sam info o porodu i ... sto sad? XD

Rose.
    30. Siječanj 2023. 15:20

MiniGirl

Rose.

MiniGirl

Rekli su da muž moze slobodno dolaziti u vrijeme posjeta cak moze i netko drugi, ali zamolili su da dođe 1 osoba ili max 2 s obzirom na gužvu po sobama. Na koliko su ti procijenili bebu? Bila sam na tečaju od KBC-a i doma zdravlja i jos jedan pripreme za porod i baby handling.
    Ja sam, kažem, do subote odradila sto sam mislila i sad mi je cudno jer ne znam sto bi sa sobom. Torba je spremna, oprema za bebu ona glavna je spremna, dobila sam info o porodu i … sto sad? XD

Super za posjete. 
    Procijenili su ga na 2510g. 
    Jel ti bilo zanimljivo na tečajevima? 
    Sto sad?  sad igra živaca 😂 i odbrojavanje, ne znam dal mi sporije idu dani kad gledam na kalendar koliko sam T ili kad ne pratim tjedne 🫣🫣

kk1109
    30. Siječanj 2023. 15:33

Rose.

Kk1109pročitala sam na temi Spontani za otvorenost i trudove, kako si sada? Jeste još u komadu? Bebica je dobre kilaže, super ste dogurali 🥰

Studentice, kakvo je stanje kod tebe?

Evo u komadu smo, otvorena 4 prsta, trudovi su lagani, nisu se jos pojacali tako da cekamo 😅 procjena je da je kalisa 2930g i srce mi je ko kucaa zbog tog 🤗 sve se pitam kakav bi bio da smo u terminu hahah
    Lezim, cim se ustanem trudovi krenu, sad ako docekamo cetvrtak idem na pregled pa cemo vidjet mada kolko sam skuzila na cca 5 prstiju se ide u radaonu 😅
    Kako si ti? Jel malisa tulumari? 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Rose.
    30. Siječanj 2023. 15:42

kk1109

Rose.

Kk1109pročitala sam na temi Spontani za otvorenost i trudove, kako si sada? Jeste još u komadu? Bebica je dobre kilaže, super ste dogurali 🥰

Studentice, kakvo je stanje kod tebe?

Evo u komadu smo, otvorena 4 prsta, trudovi su lagani, nisu se jos pojacali tako da cekamo 😅 procjena je da je kalisa 2930g i srce mi je ko kucaa zbog tog 🤗 sve se pitam kakav bi bio da smo u terminu hahah
    Lezim, cim se ustanem trudovi krenu, sad ako docekamo cetvrtak idem na pregled pa cemo vidjet mada kolko sam skuzila na cca 5 prstiju se ide u radaonu 😅
    Kako si ti? Jel malisa tulumari? 🥰

Ajmeee kod tebe je baš napeto 😍 
    Pravi bebač je, bravo. 
    Ja sam već na 4cm dobila epiduralnu na prvom porodu, bolovi su tad bili koma tako da se ti super držiš, bravo mamasita 🥰 
    Kod tebe znaci možemo svaki čas očekivati. Samo opušteno i neka sve dobro prođe 🥰
    Dobro, baš sam gore MiniGirl napisala kako me ovih dana sve stalo boliti, imam osjećaj da bi mogla dugo ovako, ali sam psihički nestrpljiva 😅 mališa tulumari sve u 16, sad su to već ona neugodnija migoljenja, gdje u isto vrijeme pogodi i gore rebro i dole u piiiii 🥴😂😂😂  ali zabavno u svakom slučaju🤣

MiniGirl
    30. Siječanj 2023. 15:42

Kk1109 sretno i javljaj nam se kad stignes! Mozes li opisati trudove za nas prvorotke i od 1/10 koliko su ti bolni? Bit ce to pravi veliki decko!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.