Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    29. Siječanj 2023. 21:13

regica123

Tinchi s obzirom da smo blizu s terminom, jesi krenila sta kupovat za bebu?

Za sad smo kupili kolica i baby gym. Od robice sam dobila nešto, ali dosta zimske robice u najmanjim veličinama tako da mi to neće odgovarati, ali nešto bude. Morat ću dokupiti jos tih nekih baznih bodića itd. Mislila sam to tamo u treçem mjesecu rješavati, kad planiram onda kupiti i većinu ostalih stvari, dudice, izdajalicu itd. Ne znam ni sama što mi treba, ali imam par screenshotova što su ženice po uglavnom fejs grupama pisale da treba za početak. Kak vi stojite s tim? 

💙 5/2023

• Tinchilina
    29. Siječanj 2023. 21:24

I gdje planirate uzimati ovu najmanju robicu. Bacila sam oko u Pepco  i oni nemaju te male brojeve. U Lidlu isto sad nedavna ponuda krenula od broja 62. Nisam još jedino vidjela u H&M-u kakvo je stanje. A ne bih baš željela platit više nego treba za nešto što će brzo biti pre malo...

💙 5/2023

• regica123
    29. Siječanj 2023. 21:40

Ja sam robicu dobila, cura koja je prije dvi godine imala termin isti dan kad i ja mi je dala vecinu svoje robice. Ja jedino nez kad cu krenit kupovat kolica, autosjedalicu i sl...a treba i svu robu oprati i sloziti 😅

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• DaMa_21
    29. Siječanj 2023. 22:36

Tinchilina

I gdje planirate uzimati ovu najmanju robicu. Bacila sam oko u Pepco i oni nemaju te male brojeve. U Lidlu isto sad nedavna ponuda krenula od broja 62. Nisam još jedino vidjela u H&M-u kakvo je stanje. A ne bih baš željela platit više nego treba za nešto što će brzo biti pre malo…

C&A ti ima male brojeve, cak i za prijevremeno rodjene bebice.
    H&M i Zara isto imaju male brojeve (Zara od 50, a H&M i manje), s tim da su H&M brojevi zapravo malo veci od Zare i C&A. 

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32

👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana

07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Rose.
    30. Siječanj 2023. 10:14

MiniGirl

Pregledi za ovaj tjedan, ako se nije štogod promjenilo:

30.1. Rose
    2.2 Marija1994 i kk1109

Ja sam bila neki dan, pisala sam vam da sam išla prije zbog bolova, idući je 15.2 :)

Rose.
    30. Siječanj 2023. 10:16

Tinchilina

I gdje planirate uzimati ovu najmanju robicu. Bacila sam oko u Pepco i oni nemaju te male brojeve. U Lidlu isto sad nedavna ponuda krenula od broja 62. Nisam još jedino vidjela u H&M-u kakvo je stanje. A ne bih baš željela platit više nego treba za nešto što će brzo biti pre malo…

Možda se potrefilo da pepco nema najmanju robicu, inače ima, i kik također, pa pogledaj i tamo. 

Rose.
    30. Siječanj 2023. 10:18

Marija.1994

Pisalo se prije o kontrakcijama, naime imam ih u zadnjih par dana, nisu uopce bolne, malo ispod pupka mi se zna stvrdnuti i to traje par sec pa se opusti. Samo se nadam da se ne pocinjem otvarati polako.. bas cu pitati dr. u cetvrtak sto ona misli

Nemora značiti da se otvaraš, pogotovo ako nisu bolne nego osjetiš samo stezanja. To je normalno u tim tjednima, ne brini :)

• Tinchilina
    30. Siječanj 2023. 12:16

Regica123, koji win, super 🥰 Mi odmah uzeli, 3 u 1 plus bazu za autosjedalicu pa smo to riješili. Uzeli Versatrax od Joie, dobre su recenzije, svidjela su nam se i cijena je neki srednji standard. Jedino kad smo sve to probali sad nam pada na pamet mijenjati auto, jer oboje vozimo poliće i kad se postavi autosjedalica odostraga prednje sjedalo se mora skorz pomaknuti do naprijed - ne možeš normalno sjest 😶.
    Dama_21, Rose, zaboravila na C&A i Kik, hvala na Info-u. Neki dan sam bila u Sinsay-u prvi put u životu, i vidjela da i oni imaju dječu robicu. Medutim, isprobla sam par haljinica sebi kao za posao i to, i roba kao da nije rađena po ljudskom tihrlu nego ne znam. Uzimala velike brojeve tipa xl/xxl pa nisam neke mogla prevuć preko grudi ili ak bi uspjela tak bi loše to stajalo, ne znam. Pa si mislim da nisu mozda i za bebe neki loši krojevi, a cijene su baš povoljne. Ima li tko iskustva s njima?

💙 5/2023

Rose.
    30. Siječanj 2023. 12:29

Tinchilina

Regica123, koji win, super 🥰 Mi odmah uzeli, 3 u 1 plus bazu za autosjedalicu pa smo to riješili. Uzeli Versatrax od Joie, dobre su recenzije, svidjela su nam se i cijena je neki srednji standard. Jedino kad smo sve to probali sad nam pada na pamet mijenjati auto, jer oboje vozimo poliće i kad se postavi autosjedalica odostraga prednje sjedalo se mora skorz pomaknuti do naprijed - ne možeš normalno sjest 😶.
    Dama_21, Rose, zaboravila na C&A i Kik, hvala na Info-u. Neki dan sam bila u Sinsay-u prvi put u životu, i vidjela da i oni imaju dječu robicu. Medutim, isprobla sam par haljinica sebi kao za posao i to, i roba kao da nije rađena po ljudskom tihrlu nego ne znam. Uzimala velike brojeve tipa xl/xxl pa nisam neke mogla prevuć preko grudi ili ak bi uspjela tak bi loše to stajalo, ne znam. Pa si mislim da nisu mozda i za bebe neki loši krojevi, a cijene su baš povoljne. Ima li tko iskustva s njima?

Pa mogu ti reći do sad za bebe što sam naručivala sa sinsaya da nisam baš zadovoljna. Kad sam oprala robicu, nekako je sve otišlo u širinu, a nogavice prekratke, ne znam kako opisati. Čudni modeli skroz, ima par stvari što su ok, dobre, npr vreća za spavanje mi se baš sviđa njihova, i par bodića, ali usporedno s njima pepco i kik su mi puno bolji. 

Rose.
    30. Siječanj 2023. 13:47

Kk1109 pročitala sam na temi Spontani za otvorenost i trudove, kako si sada? Jeste još u komadu? Bebica je dobre kilaže, super ste dogurali 🥰 

Studentice, kakvo je stanje kod tebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.