Razumijem. Meni je olakotna okolnost što stvarno nisam imala nikakve posebne tegobe, i radim iz kreveta zadnje 3 godine, tako da sam praktički na mirovanju - krevet wc od početka trudnoće.
Sad mi postaje "teško", trbuh mi je poprilično narastao. Jesu i vama koje ste oko 25-og tjedna već dosta veliki? Vježba li koja i koje vježbe? Ja sam uplatila neki prenatalni program od 3 mjeseca, ali mi se teško natjerati, počela sam zadnjih mjesec dana 1-2 tjedno max…
Meni se ono bas vidi i vidi se da je trudnicki, ali nije mi prevelik, vidjela sam da su druge cure u mojim tjednima imale veci. Navodno najvise krene rast oko 30tog tjedna🙈
Uh, a već mi je sad počelo bit teško vezat tenisice i dulje stajat 😅
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Razumijem. Meni je olakotna okolnost što stvarno nisam imala nikakve posebne tegobe, i radim iz kreveta zadnje 3 godine, tako da sam praktički na mirovanju - krevet wc od početka trudnoće.
Sad mi postaje "teško", trbuh mi je poprilično narastao. Jesu i vama koje ste oko 25-og tjedna već dosta veliki? Vježba li koja i koje vježbe? Ja sam uplatila neki prenatalni program od 3 mjeseca, ali mi se teško natjerati, počela sam zadnjih mjesec dana 1-2 tjedno max…
Meni je dosta rano bio vec velik trbuh, s 11 tjedana je vec krenuo rast. Vjezbam od 22tt, prije toga sam imala zabranu. Idem na vjezbanje za trudnice uzivo i bas mi odgovara, pomoglo mi je za bolove u zdjelici i opcenito se bolje osjecam nakon tih vjezbi.
Tinchi s obzirom da smo blizu s terminom, jesi krenila sta kupovat za bebu?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Imala sam i ja tu mogućnost rada od kuće, međutim ni to nisam htjela 🙈
Joj meni isto trbuh, unazad mjesec i pol dana doslovno buknuo. Svaki dan imam osjećaj da mrvicu naraste. I isto mi je postalo teško nekada. Npr kad duže hodam osjetim pritisak dolje (u potrazi sam za onim pojasima za potporu baš zbog lakšeg kretanja već sada, a i za kasnije), teže mi se u krevetu okrenuti.
Ja sam ovaj mjesec počela raditi neke vježbe, tu i tamo. Našla sam na youtubeu, ima i yoge i pilatesa i još nekih za cijelo tijelo.
https://youtube.com/@PregnancyandPostpartumTV
Prije nisam jer sam morala malo i mirovati u prosincu, ali sad se dobro osjećam, doktorica kaže da smijem.
Imala sam i ja tu mogućnost rada od kuće, međutim ni to nisam htjela 🙈
Joj meni isto trbuh, unazad mjesec i pol dana doslovno buknuo. Svaki dan imam osjećaj da mrvicu naraste. I isto mi je postalo teško nekada. Npr kad duže hodam osjetim pritisak dolje (u potrazi sam za onim pojasima za potporu baš zbog lakšeg kretanja već sada, a i za kasnije), teže mi se u krevetu okrenuti.
Ja sam ovaj mjesec počela raditi neke vježbe, tu i tamo. Našla sam na youtubeu, ima i yoge i pilatesa i još nekih za cijelo tijelo.
https://youtube.com/@PregnancyandPostpartumTV
Prije nisam jer sam morala malo i mirovati u prosincu, ali sad se dobro osjećam, doktorica kaže da smijem.
I ja osjetim pritisak kad sam duze na nogama, a i nisko nosim. Mislim da cu i ja uskoro u potragu za tim pojasima 😅
👩🏻28❤🧔🏻32
Pregledi za ovaj tjedan, ako se nije štogod promjenilo:
30.1. Rose
2.2 Marija1994 i kk1109
Tinchi s obzirom da smo blizu s terminom, jesi krenila sta kupovat za bebu?
Za sad smo kupili kolica i baby gym. Od robice sam dobila nešto, ali dosta zimske robice u najmanjim veličinama tako da mi to neće odgovarati, ali nešto bude. Morat ću dokupiti jos tih nekih baznih bodića itd. Mislila sam to tamo u treçem mjesecu rješavati, kad planiram onda kupiti i većinu ostalih stvari, dudice, izdajalicu itd. Ne znam ni sama što mi treba, ali imam par screenshotova što su ženice po uglavnom fejs grupama pisale da treba za početak. Kak vi stojite s tim?
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
I gdje planirate uzimati ovu najmanju robicu. Bacila sam oko u Pepco i oni nemaju te male brojeve. U Lidlu isto sad nedavna ponuda krenula od broja 62. Nisam još jedino vidjela u H&M-u kakvo je stanje. A ne bih baš željela platit više nego treba za nešto što će brzo biti pre malo...
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Ja sam robicu dobila, cura koja je prije dvi godine imala termin isti dan kad i ja mi je dala vecinu svoje robice. Ja jedino nez kad cu krenit kupovat kolica, autosjedalicu i sl...a treba i svu robu oprati i sloziti 😅
👩🏻28❤🧔🏻32
I gdje planirate uzimati ovu najmanju robicu. Bacila sam oko u Pepco i oni nemaju te male brojeve. U Lidlu isto sad nedavna ponuda krenula od broja 62. Nisam još jedino vidjela u H&M-u kakvo je stanje. A ne bih baš željela platit više nego treba za nešto što će brzo biti pre malo…
C&A ti ima male brojeve, cak i za prijevremeno rodjene bebice.
H&M i Zara isto imaju male brojeve (Zara od 50, a H&M i manje), s tim da su H&M brojevi zapravo malo veci od Zare i C&A.
Sortiraj odgovore
Najstariji