Studenticaa šaljem podršku i želje da sve prođe školski ! 😊🥰
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Poz…evo mene
Danas mi je bio zadnji pregled kod moje ginekologice, sada me šalje u trudničku amb.u bolnicu. Trenutno smo 35+3, a prema UZV je mala 36+5. Ima 2900kg i kaže da je već velika cura i da bi to moglo bit i prije termina. Pisala sam u grupi na wappu da mislim da mi je ispao sluzni čep u nedjelju, na što je ginekologica potvrdila, ali je rekla da ne mora nužno značiti odmah porod, da može krenuti i za tjedan, dva.. Prije neki dan sam bila psihički spremna na porod, sad više nisam hahaha. Treba si nekako posložiti u glavi. Ugl.sve je super i mala super napreduje i još jednom je sa sigurnošću potvrdila da je curica!
Bravo😍
Drži se, već je to prava curetina!
Ja vjerujem da nitko nikad nije baš sto posto spreman na porod, to je normalno 😂 samo opušteno i proći će to sve dobro.
Lijep pozdrav svim trudnicama! ja se nisam javljala neko vrijeme, tu i tamo sam vas pratila… Nadam se da ste sve dobro i da uživate u iščekivanju 😊
Jel imala koja od vas neku crijevnu ili želučanu virozu tijekom trudnoće i kako ste si pomogle? Mene je nešto uhvatilo, nemam pojma šta da radim. Sve je počelo s grčevima u trbuhu kad god bi nešto pojela i popila, odlasci na wc i sinoć povraćanje. Najgore mi je mučnina koja ne prolazi nikako,popila sam Antimetil noćas,malo se smirilo tek toliko da mogu zaspati. Plus što imam zadnjih dana baš izražen refluks kiseline i beba me lupa dosta visoko. Ne znam jel bi to bilo sve skupa povezano.. I jel mi pametno ići na zaraznu da ne pokupim još nešto… Dr mi je danas popodne pa svakako zovem al dok čekam ako imate neki savjet kako da si olakšam.
Ledolina, pretpostavljam da je povezano sve skupa, i lupanje visoko i kiselina i mučnine, bebice imaju sve manje mjesta pa pritišću sve organe unutra, baš mi je žao da te tako sastavilo. Nebi ipak išla na zaraznu, ako ti je izdrživo, pogotovo sad u vrijeme ove gripetine i svakakvih bolesti, zovi dr pa se konzultiraj s njim, bit će pametniji sigurno i nadam se da će ti nešto korisno savjetovati da te sto prije prođe. Drži se ♥️
Studentice ajme, sretno 🤗🤗🤗❤️❤️❤️ nemoj previše razmišljati, opusti se koliko god možeš 🤞🤞🤞
Ledolina, u ljekarnama imaš one vrećice s elektrolitima, čisto da ne izgubiš snage ako ti se nastavi povraćanje. Reidrato ili nešto slično. A za mučnine jedino neke suhe kekse s đumbirom. Nadam se da di dobra za dan dva. 🤞🤞🤞
Mene moj udara nogama dolje baš po ušću maternice, već me lagano boli, ko da frajer hoće na silu van 😂
Mislim da ću lagano krenut radit od doma, teško mi sjedit 8sati, križa ubijaju.
Gledam vi već sve brojite sitno 😎, ostat će nas samo nekoliko ovdje 😅
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - rodila dečkića 💙
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - Dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
SiA - 09.03.
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
Maslacko456 - 18.03. - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
Mel94 - 24.03. - Dečko
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok / Curica
Katarina1410 - 05.05.
Akane - 07.05. - Dečko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Tinchilina - 14.05. / ZG / Dečko
Ninić - 16.05.
anaVi90 - 19.05. / Osijek
Suncemoje - 29.05. - Curica
Ima nas dosta na listi, ali nas je malo aktivno ovdje na forumu, nadam se da je sve u redu s ostalim curkama i njihovim trudnoćama i bebicama.
😘
Studentica super!
Ledolina slazem se s komentarima, bolje ne ic na zarazno da jos ne skupis nesto..drzi se🤞🏻
I ja se nadam da je sve ok s ostalim trudnicama, dosta ih je na whatsappu, ali mi se cini da ima onih koje nisu i na whatsappu ni ovdje, nadam se da je sve okej
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Hvala cure 💞 malo mi je bolje, uspjela sam nešto i pojesti bez da povratim, pijem dosta tekućine ali i dalje me ta kiselina zeza. Osjetim je svako malo u grlu, a Reflustat i nije od neke pomoći. Baš i dr jučer na pregledu kaže kako je beba visoko skroz pa valjda mi sve skupa pritišće želudac. Ali još malo pa izdržat ću nekako 😊
Evo mene opet :)
Bila sam danas na kontroli kod svoje gin.
Nije mi dizala nikakvu paniku oko malog povećanja šećera, rekla mi je da se hranim dijetalno 1800kcl, izbaciti šećer i smanjiti ugljikohidrate pa ćemo za mjesec dana vidjeti profil. Rekla je da će mi dat aparatić pa da si mjerim šećer.
Dečko nam raste 😊 težak je 577g. Sve je detaljno pregledala i kaže da je sve odličnooo!
Još nam se namjestio tako da sve lijepo vidimo, i bio je dosta miran!
Sljedeća kontrola 03.03.
Bok svima, prvi put sam trudna, decko nam dolazi 24.05. 💙
Zadnji pregled je bio 09.01. i bilo je sve uredno, imamo miom koji pratimo takodjer.
Zanima me, kada ste prvi put osjetile bebu u trbuhu? Mi smo sada 23 tjedan i sve cekam kad ce 🫣 na ultrazvuku je inace aktivan. Sljedeci pregled je 07.02. i kopka me jel sve kako treba. Ako mozete reci vase iskustvo?
Hvalaa
Bok svima, prvi put sam trudna, decko nam dolazi 24.05. 💙
Zadnji pregled je bio 09.01. i bilo je sve uredno, imamo miom koji pratimo takodjer.
Zanima me, kada ste prvi put osjetile bebu u trbuhu? Mi smo sada 23 tjedan i sve cekam kad ce 🫣 na ultrazvuku je inace aktivan. Sljedeci pregled je 07.02. i kopka me jel sve kako treba. Ako mozete reci vase iskustvo?
Hvalaa
Bas smo nas par cura pricale o tome...evo ja sam j svojih 25+1 osjetila svega 1 konkretan udarac, ostalo sve neki mjehurici i to tek kad stavim ruku na trbuh, cak sam jednom trcala na pregled jer sam se zabrinila jel sve ok kako je ne osjecam...ispalo je da mi je posteljica sprijeda (zene tada teze osjecaju bebu) i da se malena bas cudno smjestila i jos je dosta nisko pa da je zato ne osjecam.. tako da, ima nas jos i u vecim tjednima s tim, ali bitno da kad je gledam na UZV, ona se mice, a ja to ne osjecam 🤷🏻♀️
Nadam se kad prijede kg da cu je cesce osjetiti
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Sortiraj odgovore
Najstariji