Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaVi90
    22. Siječanj 2023. 10:04

Čestitam na dobrim OGTT nalazima!
    Mene to sutra ujutro čeka. I sad me lagano panika hoće li biti dobro..
    Jesu li Vam nalazi odmah isti dan bili dostupni na e-gradani?
    Ja isto još uvijek ne osjećam stalno bebača, jedan dan bude aktivan ujutro, pa tijekom dana i navečer. Ali isključivo moram baš sjediti ili ležati da bi osjetila...a onda dođe dan da skoro ništa pa se odmah zabrinem. Dragi još nije ni osjetio ovako preko trbuha jer je baš slabo. Moram ja malo pritisnuti ruku sa bi osjetila kad je aktivniji. Nadam da će postati konkretnije uskoro..

• anaVi90
    22. Siječanj 2023. 10:06

Kk1109 držim fige da ostanete još neko vrijeme u komadu! I samo nek bude sve u redu ❤️

MiniGirl
    22. Siječanj 2023. 11:48

Marija.1994

regica123

Tinchidivim se da si tako dugo vegeterijanka, ja vam se divim i podrzavam i nadam se da cu jednog dana smoci snage i sama postati.
    Marijajesi osjetila bebu?
    Kk1109znam sve s whatsappa, nadam se da ce bebica sto duze ostati, mada super sta i da se sutra rodi je sve ok 🥰 drzim fige i drzi se!
    Damajoj zao mi je sto to te sve to zadesilo, sigurno nije bilo lako kroz to prolaziti. Drago mi je da je vecina iza tebe i da si se privikla na novu prehranu i nacin zivota. Sigurno si i ojacala u glavi u nekim poljima jer bas treba biti jak za takve stvari. Drago mi je da je s trudnocom sve ok ❤
    Zeljaoonasla sam, hvala ti ☺
    Akane znam kako je s kucanskim poslovima i time sto je sve teze i teze raditi… suosjecam.. i da, tesko je slabije osjecati bebicu, ali je lakse sada kada znam razlog i kad sam se uvjerila gledajuci ekran da se ona mice, a ja je ne osjecam haha..mada zadnja dva dana osjetim standardne one leptirice ko prije..jucer cak prvi mali udarac ☺
    Sto se mene tice, mene muci moje zubno meso, tj zubni dzep i danas sam bas popila prvi lekadol u trudnoci jer nisam mogla podnit bol. Dragi mi trcao kupit onaj tus za ispiranje pa sad s time svako malo prskam…poludit cu s tim dzepom vise joj…

Hvala da brines, jesam bas jucer bila kod frizera i lupila je par puta, navecer isto i sad ujutro dok sam jos bila u krevetu sam ju najjace osjetila 😊
    Vidim i tebe muci zubno meso, meni svako pranje krvari, imam osjetljive zube i inace, tako da sutra idem kod zubara, ja bas imam fobiju da mi ne padne zub 😬😅

Meni je stomatologica preporucila curaprox cetkicu soft i preporodila sam se. 

• Tinchilina
    22. Siječanj 2023. 11:50

Dama, hvala na info-u, budem sutra zvala ginekologinju, i meni je bilo malo neobično da je nakon 2h bila niza nego ujutro, al reko bolje da je niža nego pre visoka, al zapravo nemam pojma o tome.
    AnaVi90, ja sam ih tek drugi dan vidjela na e zdravlje portalu.
    Radim od doma već zadnje 3 godine, pa sam velik dio dana u mirnom položaju, malca sam počela osjetit u 20-om tjednu, a u 21 je već suprug osjetio kick na trbuhu. Sad su to već jako česti i jaki osjeti, više ni ne reagiramo onak uzbuđeno jer je baš jako aktivan i socijalan 😅 Negativn stvar kod toga je čim ga ne osjetim u neko uobičajeno vrijeme kad je najaktivniji si mislim jel sve ok... nikad zadovoljne 😁

💙 5/2023

• regica123
    22. Siječanj 2023. 13:13

Marija super! Znala sam da je tvrdoglavica ko i moja i samo joj se ne da stalno javljati ☺
    Ma ja ti imam bas zubni dzep duboki, bas veliki problem jer krene bolit i udarat na zivac..prije 2 tj sam povracala od bolova, a najgore od svega sta nema rjesenja kratkorocno nego kao to se treba stalno cistit i onda s godinama se smiri. Ja to imam od prije 3 godine i bilo se smirilo skroz ,ali evo u trudnoci se opet javili bolovi i problemi, vj jer je kvaliteta zubnog mesa opala. 
    AnaVi90 da da, na e gradjani odmah sutradan ujutro su bili rezultati

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

MiniGirl
    22. Siječanj 2023. 16:30

Evo popisa pregleda za sljedeća tri tjedna:
    24.1 Studentica
    25.1. AnaVi90 i DaMa21
    30.1 Rose
    31.1 Regica123
    2.2 kk1109 i Marija1994
    7.2 MiniGirl
    9.2. Ribica33
    13.2. Tinchilina

Rose.
    22. Siječanj 2023. 19:27

kk1109

Bok cure…evo da se javim da sam opet u krevetu 😅😅 ocito Bog zeli da se dobrano odmorim prije nego stigne kmecavac.
    Obicni brisevi su me na kraju kostali ostanka u bolnici jer sam se pocela otvarat (2 prsta) i dobila kontrakcije.
    Ja ih ne osjecam, zadrzana sam bila u bolnici preko noci i pustena na mirovanje uz normabele po potrebi.
    Sad cekamo, moze za koji dan, moze za tjedan,dva,tri hahah
    Kaze gin da i da se rodi da nece bit nista strasno jer smo dobili deksice, a malac procjenjen na 2 i pol kile, al sto vise dana izdrzimo u komadu to bolje.
    Eto ja se lagano pripremam da moze svaki tren pa cemo vidjet kolko cemo izdrzat😅

Hjoooj kk1109, kod tebe je uvijek burno, baš mi je žao da si opet u krevetu. Ali kad je već takva situacija, lijepo se pošteno odmori za dolazak bebača 😃 neka ostane što duže u bušici 🙏🏼🤞🏻 drži se. 😘😘 

Rose.
    22. Siječanj 2023. 19:30

MiniGirl

Evo popisa pregleda za sljedeća tri tjedna:
    24.1 Studentica
    25.1. AnaVi90 i DaMa21
    30.1 Rose
    31.1 Regica123
    2.2 kk1109 i Marija1994
    7.2 MiniGirl
    9.2. Ribica33
    13.2. Tinchilina

Sretno svima 😘

Rose.
    22. Siječanj 2023. 19:30

Jel nam Studentica u komadu? Kako se držiš, ima li kakvih bolova? 

Kikica007
    23. Siječanj 2023. 17:06

Nova sam na forumu... termin je 20.02.2023. Iako službeno veljača i ožujak još spadaju pod zimu, meni su nekako uvijek bili proljeće, a kako sam vidjela ovdje i nekim drugima je... 
    Želim nam svima da sve dobro nam prođe na porodu... ovdje sam za razmjenu iskustva... ako što mogu pomoći... meni su neke stvari što sam dosad čitala bile baš korisne....

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;51/st/20230220/e/Trudnoa/dt/6/k/15ad/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.