Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    17. Siječanj 2023. 13:02

Vidim da se broj stranica smanjio, bubamazini komentari su nestali koliko vidim.
    Žao mi je ako si se isključila zbog zadnjih razgovora. 

Curke sve smo ovdje u istoj situaciji, trudne, najveća želja svih nas je vjerujem da dočekamo svoje bebice žive i zdrave, tu smo da podijelimo iskustva, udijelimo savjete, pomognemo jedna drugoj na najbolji mogući način.  Svaka od nas je različita i svaka drugačije shvaća stvari i ima pravo na svoje mišljenje, trebamo samo imati obzira jedna prema drugoj. 
    Ne treba generalizirati, jer nekome je nešto idealno, nekom drugom nije i obrnuto. Kriteriji za dobro/loše su svakome razliciti. 
    Treba bit pozitivan koliko god se može, i očekivati neki normalan pristup, ljudski, nažalost u takvom smo svijetu da ponekad nije onako kako smo mi zamislili, ali moramo biti pozitivne radi bebica i radi nas samih. 

MiniGirl
    17. Siječanj 2023. 14:33

Rose.

Vidim da se broj stranica smanjio, bubamazini komentari su nestali koliko vidim.

Curke sve smo ovdje u istoj situaciji, trudne, najveća želja svih nas je vjerujem da dočekamo svoje bebice žive i zdrave, tu smo da podijelimo iskustva, udijelimo savjete, pomognemo jedna drugoj na najbolji mogući način. Svaka od nas je različita i svaka drugačije shvaća stvari i ima pravo na svoje mišljenje, trebamo samo imati obzira jedna prema drugoj.
    Ne treba generalizirati, jer nekome je nešto idealno, nekom drugom nije i obrnuto. Kriteriji za dobro/loše su svakome razliciti.
    Treba bit pozitivan koliko god se može, i očekivati neki normalan pristup, ljudski, nažalost u takvom smo svijetu da ponekad nije onako kako smo mi zamislili, ali moramo biti pozitivne radi bebica i radi nas samih.

<3

kk1109
    17. Siječanj 2023. 14:36

Zao mi je kaj su te isprepadalu sa spontanim. Nazalost i inace doktori kad je spontani tako rano nemaju bas empatije i odmahuju rukom jer po njima trudnoca nije ni pocela.
     Kuzim kaj oces rec...samo moras bit svjesna da nije samo tamo tako. Evo u zg je stanje takvo da Merkur ne radi jer se preureduje (zene prebacene u Vinogradsku) , Petrova se preureduje i kapacitet im je minimalan (zene biraju Vingoradska ili Sv. Duh) tako da je i tu koma po tom pitanju. Bolnica nista vdca, a zena duplo vise nego inace. Cak dio koji mora lezat na patologiji lezi kod babinjaca jer eto jbg, fizicki nema mjesta drugacije organizirat. Kad sam lezala gore bili je govora o tome da ce one koje leze, a nemaju neku terapiju morat prebacivat po drugim odjelima i katovima.
    O strucnosti nebi raspravljala jer ne znam...mene moja gin vodi kako privatno tako i u bolnici pa su mi drugi doktori manje bitni.

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

MiniGirl
    17. Siječanj 2023. 14:39

Evo da se javim s pregleda. Kaže zatvorena sam skroz, napravili mi ctg. Beba se udebljala dosta, procjena na 2500g. Kontrola za tri tjedna 7.2.
    Morat ću malo pripazit na prehranu.

• regica123
    17. Siječanj 2023. 14:44

Rose.

Curke sve smo ovdje u istoj situaciji, trudne, najveća želja svih nas je vjerujem da dočekamo svoje bebice žive i zdrave, tu smo da podijelimo iskustva, udijelimo savjete, pomognemo jedna drugoj na najbolji mogući način. Svaka od nas je različita i svaka drugačije shvaća stvari i ima pravo na svoje mišljenje, trebamo samo imati obzira jedna prema drugoj.

Rose slazem se, potpisujem.

kk1109 vjerujem da stanje u drugima nije bolje, samo eto, ja nisam zadovoljna ponudjenim ovdje pa sam komentirala i iznjela svoj stav. Super sta je neko imao pozitivna iskustva, ali ne znaci da su ih svi imali. Bilo bi lijepo da je u drugim mjestima bolje, ali premalo je bolnica i premalo doktora i opreme ocito u cijeloj drzavi.

Tinchi osjecas li bebicu? Ja sam tek sad pocela povremeno osjecat (valjda je to ona haha)

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

• regica123
    17. Siječanj 2023. 14:46

MiniGirl

Evo da se javim s pregleda. Kaže zatvorena sam skroz, napravili mi ctg. Beba se udebljala dosta, procjena na 2500g. Kontrola za tri tjedna 7.2.

Superr 🥰🥰

👩🏻28❤🧔🏻32

kk1109
    17. Siječanj 2023. 14:54

MiniGirl

Odlicno,super za bebaca, samo neka raste 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Tinchilina
    17. Siječanj 2023. 15:02

Osjetim, osjetim. Iako mi je ovo prva trudnoća, počela sam ga osjećati u 20. Tjednu, tata je već u 21. Uhvatio prvi kick, a sad već divlja na veliko. Mali je malo veći od početka pregleda, pa možda to ima veze s tim. 😅 S jedne strane mi je to super, ali s druge, čim ga neko dulje vrijeme ne osjetim si mislim jel sve ok. Moj dragi pizdi jer odmah mislim "loše", ali nemrem si pomoći. Nisam još primijetila one lažne trudove, al imam novi simptom - narastao mi je gospon hemić ovaj tjedan 🤣. 
    Kak je kod tebe?  

💙 5/2023

Rose.
    17. Siječanj 2023. 15:40

MiniGirl

Mini, prava beba 😍 super za dobar pregled… zašto pripaziti na prehranu? Zbog svojih kila ili kila bebe? 

• regica123
    17. Siječanj 2023. 15:48

Tinchilina

Osjetim, osjetim. Iako mi je ovo prva trudnoća, počela sam ga osjećati u 20. Tjednu, tata je već u 21. Uhvatio prvi kick, a sad već divlja na veliko. Mali je malo veći od početka pregleda, pa možda to ima veze s tim. 😅 S jedne strane mi je to super, ali s druge, čim ga neko dulje vrijeme ne osjetim si mislim jel sve ok. Moj dragi pizdi jer odmah mislim "loše", ali nemrem si pomoći. Nisam još primijetila one lažne trudove, al imam novi simptom - narastao mi je gospon hemić ovaj tjedan 🤣.
    Kak je kod tebe?

Ja sam tek sad pocela osjecat da se nesto migolji u trbuhu, ali nikakve konkretne udarce jos uvijek.
    Hemeroid? Uh, ja ti s tim od starta imam problem, i prije trudnoce, sad posebno.

👩🏻28❤🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.