Jutro, vidim da ste sve već više manje dosta toga pripremile za bebace, ja još ništa nisam kupila🙈pa bi bio red da krenem🤗imamo stalno neke radove u kući pa nismo još ništa posložili na svoje mjesto, pa nisam kupovala iz tog razloga,gdje ste kupovale / naručivale bodiće, tetra pelene i ostalu robicu?ima li netko iskustva s električnim izdajalicama, da mi preporuci koju uzeti. Planiram dojiti, Al rado bih ju imala doma u slučaju mastisa kao prošli put.
Jutro, vidim da ste sve već više manje dosta toga pripremile za bebace, ja još ništa nisam kupila🙈pa bi bio red da krenem🤗imamo stalno neke radove u kući pa nismo još ništa posložili na svoje mjesto, pa nisam kupovala iz tog razloga,gdje ste kupovale / naručivale bodiće, tetra pelene i ostalu robicu?ima li netko iskustva s električnim izdajalicama, da mi preporuci koju uzeti. Planiram dojiti, Al rado bih ju imala doma u slučaju mastisa kao prošli put.
Robicu sam uzimala do sad najvise u H&Mu, Zari, C&A, a dio sam i dobila od frendica.
Tetrice jos uvijek trazim koje cu uzet, bitno mi je da su mekane. Dosta sam ih i dobila pa cu samo par kupiti, ako netko ima preporuke neka napise.
Za el. izdajalicu ne znam, ali dobila sam preporuke za vakuumsku izdajalicu (Haakaa) pa sam nju uzela. Nije skupa pa mi nije zao ako ju na kraju necu koristiti.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Robicu sam uzimala do sad najvise u H&Mu, Zari, C&A, a dio sam i dobila od frendica.
Tetrice jos uvijek trazim koje cu uzet, bitno mi je da su mekane. Dosta sam ih i dobila pa cu samo par kupiti, ako netko ima preporuke neka napise.
Za el. izdajalicu ne znam, ali dobila sam preporuke za vakuumsku izdajalicu (Haakaa) pa sam nju uzela. Nije skupa pa mi nije zao ako ju na kraju necu koristiti.
Istražit ću malo tu izdajalicu, mislim ako i nebude trebala to se uvijek može prodati dalje.
Tetrice od ethereala, samo sam se ja zeznula pa uzela više pamučnih od pamučnih muslin. Obične pamučne su grube, a muslin su predivne, mekane, baš odlične.
H&M mi je nekako najbolji, tamo sam najviše bodija, jednodjelnih tutica, hlacica… nekoliko stvari sa sinsaya (nije mi nešto iskreno), jako tanašne stvari su, kvaliteta nije naj, al nije ni cijena neka… c&a, i sad sam zadnju turu narucila s nexta, čula sam da su dobri, ali još nije stiglo pa ti ne znam reci. Ali po meni najbolji H&M.
Za izdajalice ne znam 😏
Jel planira koja od vas na porod na Sveti Duh u Zg-u? Ja se ne mogu odlučiti za bolnicu, čitam po forumina za SD da neke žene imaju odlična, a neke traumatska iskustva. Zbog velike navale navodno znaju biti satima u trudovima, ili nakon poroda po hodnicima i neke ne uspiju dobit epiduralnu jer nema dovoljno anesteziologa na tu količinu žena. Ako ste već prošle tu temu, isprike, kasno sam se priključila, a nema mi smisla da isčitavam 260 str. Do sad, ako postoji način pretrage, nisam ga skužila.
💙 5/2023
Jel planira koja od vas na porod na Sveti Duh u Zg-u? Ja se ne mogu odlučiti za bolnicu, čitam po forumina za SD da neke žene imaju odlična, a neke traumatska iskustva. Zbog velike navale navodno znaju biti satima u trudovima, ili nakon poroda po hodnicima i neke ne uspiju dobit epiduralnu jer nema dovoljno anesteziologa na tu količinu žena. Ako ste već prošle tu temu, isprike, kasno sam se priključila, a nema mi smisla da isčitavam 260 str. Do sad, ako postoji način pretrage, nisam ga skužila.
Trenutno je malo kaoticno u svim rodilistima jer su Merkur i Petrova u renovaciji pa je Merkur cijeli u Vinogradskoj, a Petrova ima jako mali kaoacitet.
S 4 rodilista smo pali na 2,5 i jednostavno su vece guzve.
Moze se potrefiti da dodjes kad nema nikoga i budes sama u radjaoni, a moze se potrefiti da bas taj dan bude kaos.
2 frendice su nedavno radjale u Vinogradskoj, jedna od njih je bila jedina koja je radjala tu noc, a druga je u 4 ujutro dosla u bolnicu i bila je 12. koja je tu noc dosla.
Sto se tice iskustva, mislim da ima ruznih i lijepih iskustava za svaku bolnicu. Za Vinogradsku su frendice imale samo rijeci hvale, ali cula sam i jako pozitivna iskustva od poznanice koja je rodila na Sv Duhu.
Sv Duh je obnovljen nedavno pa je to plus u odnosu na Vinogradsku.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32
👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana
07/2022 ➕
03/2023 N💕
Zamislite kakav je kao u ST..cijeli Split i okolica na samo JEDNOM rodilistu..uzas
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Racunajte da u okolicu spadaju i otoci i manji okolni gradovi, cijela Kastela, Solin, Omis, Trogir, ...
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja stala na vagu danas i kilo sam dolje.. opet, ne znam kako 🤔 sad ispada da sam na +3,5 otprilike ili cak +3..ne znam vise ni sama…al mi cudno da sam izgubila kilo od zadnjeg vaganja
Jesi se na istoj vagi vagala? Možda si taj dan prije kad si se vagala popila vise vode/morala na wc/ bila vise obučena…. Mislim da su normalne male oscilacije, a i neka te ne zabrine sto si dobila samo toliko kg. Znam žene sto su dobile po 6-7 kg u cijeloj trudnoći (uvijek mi je to bilo fascinantno😅) pa je sve bilo ok s bebicama, i rodile su se normalne težine.
Sto se ovog tice, cijelo vrijeme ista vaga od starta. Mene bas iznenadilo... ne znam odakle pad tezine... jedino sto sam malo aktivnija zadnje vrijeme, prvih 15tjedana sam lezala, a evo zadnje vrijeme radim kucanske poslove pa sad jesam li toliko kalorija potrosila cisteci po kuci 😅😂 nekako sumnjam hahaha
👩🏻28❤🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji