Curke super za preglede ☺❤
Meni iduci pregled 31.1. i pokusat cemo nagovorit da dragi udje, a ako ovaj put ne uspijemo ici cemo privatno.
Imam i OGTT 20.1. kada cu biti 24+3 i toga me bas strah nekako hoce bit sve ok s obzirom na moj 5,1 secer na taste i moju zelju za slatkim.
Probaj smanjiti slatko, u pravilu bi trebalo jesti normalno kao i inače bas zato da rezultat bude valjan, nebih bas preporučila da staneš skroz sa slatkim tri dana prije kao sto je Marija napisala bas zbog toga sto bi možda dobila lažan rezultat, neka me netko ispravi ako griješim. A ukoliko se pokaže povišen šećer, sve se to da izregulirati prehranom koju će ti onda gin.odrediti/savjetovati… sretno i neka bude sve ok :)
Tinchilina dobrodošla 🍀
Neka sve bude u redu s trudnoćom :)
Možeš staviti termin poroda, spol i mjesto gdje ćeš roditi pa te ubacim s nama na listu :)
Ostale trudnice kako ste? Cure koje su prešle na whatssap, jel sve ok kod vas? Javite se ponekad 😀
Pozdrav svima,
Imam jedno pitanje i da vidim dali je koja od vas bila u takvoj situaciji.
1.01 smo imali nezasticeni odnos i tada po kalendaru sam bila dan nakon ovulacije( srednja mogućnost trudnoće) , inace radimo bebi.
10 dana nakon mi se pocelo javljat nekakvo oskudno krvarenje, koje je znatno manje od menstruacije pa me zanima dali bi to moglo biti implatacijsko? Menstruaciju bi trebala dobiti za 2 dana ,a ja vec 3 dana pomalo krvarim ,skoro nista s obzirom kakvu menstruaciju inace imam..sta vi mislite sta bi to moglo biti ?
Hvala
Dobro došle nove trudnice!mi smo danas točno 31tt i cijeli dan me brinu BH kontrakcije dosad nisu bile tako učestale kao danas, stalno mi se grči trbuh , bolova drugih nema , donji dio leđa ne boli, neznam jel to normalno, nesjećam se da je tako bilo u prvoj trudnoći.nisam baš ni mirovala, pa ću se malo primirit i zvat ću sutra doktora ako se ne smiri.kako se vi nosite s kontrakcijama i koliko puta dnevno ih imate.
Dobro došle nove trudnice!mi smo danas točno 31tt i cijeli dan me brinu BH kontrakcije dosad nisu bile tako učestale kao danas, stalno mi se grči trbuh , bolova drugih nema , donji dio leđa ne boli, neznam jel to normalno, nesjećam se da je tako bilo u prvoj trudnoći.nisam baš ni mirovala, pa ću se malo primirit i zvat ću sutra doktora ako se ne smiri.kako se vi nosite s kontrakcijama i koliko puta dnevno ih imate.
Ja sam utorak imala cijelo jutro kontrakcije i osjecaj laganih menstrualnih bolova al kad sam se smirila i legla doma prestalo. Srijedu i danas 1-2 grčenja. U utorak mi je pregled, al osjecam da ne mogu vise izdrzat na nogama dugo jer me grci. Probaj malo odmoriti, ako se nastave zovi ginekologa.
Tinchilina dobrodošla 🍀
Neka sve bude u redu s trudnoćom :)
Možeš staviti termin poroda, spol i mjesto gdje ćeš roditi pa te ubacim s nama na listu :)
Hvala puno cure na lijepoj dobrodošlici, fale mi lajkovi ovdje da vam svima okačim srčeko 😁🥰. Termin je 14.5., dečko ☺️. Što se tiče bolnice, iz Velike Gorice sam tako da ću u jednu od bolnica u Zg-u, iako ne znam jos koju. Prvo sam mislila Vinogradsku, ali u zadnje vrijeme čitam da je tamo sad kaos sa dvije ekipe i da nisi nimalo usklađeni. Premišljam se da bi onda mozda na Sv. Duh. Vjerujem da se ta tema već provulla kroz forum, pa ako imate neke dodatne informacije za ove dvije bolnice bila bih zahvalna.
💙 5/2023
Čestitam na curici!🥳🥳🥳konačno si saznala spol, znam kako ti je i meni u prvoj trudnoći nikako rec spol, stalno je bila u nekim čudnim položajima i tek u 28tt mi je potvrdio da je cura...a u ovoj trudnoći je u 16tt vidio da je cura.
Meni je u četvrtak pregled nadam se da će biti sve ok do tada.svaki dan setam 4-5 km iplus ostale kućne aktivnosti, moram se malo primirit.🙈
Obavila 4D uzv, slike nisu bas nesto, mozda dvije, tri su ok, nikako da se uslika, ali nema veze isli smo prvenstveno zbog spola i sluzbeno nam stize curka, prvo je ruku drzala na guzi, a kasnije se pokazala i jasno se vidjela pipa.. 🤭🙈
Jeeej jos jedna curica!! :D
Sortiraj odgovore
Najstariji