Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaMa_21
    04. Studeni 2022. 10:39

I meni zvuci zanimljivo knjiga, bas sam isla potraziti gdje je ima.
    Vidjela sam da ju imaju inace u Hocu knjigu, ali trenutno nije dostupna - https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/publicistika/roditeljstvo-odgoj/sretna-beba
    Bubamaza, javi ako znas gdje ju mozemo kupiti 😁

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

• DaMa_21
    04. Studeni 2022. 10:39

DaMa_21

I meni zvuci zanimljivo knjiga, bas sam isla potraziti gdje je ima.
    Vidjela sam da ju imaju inace u Hocu knjigu, ali trenutno nije dostupna -https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/publicistika/roditeljstvo-odgoj/sretna-beba
    Bubamaza, javi ako znas gdje ju mozemo kupiti 😁

Akane, sori krivi nick sam napisala

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

MiniGirl
    04. Studeni 2022. 11:10

Akane hvala na preporuci za knjigu. Pogledat cu u knjiznici za pocetak ako ima.
    Sto se vjezbanja tice nisam mislila pretjerivati, upisala sam se bas u centar za trudnice i mame i bebe pa vjerujem da ce biti vise istezanja i priprema za porod. 
    Kako lijepoo sto sanjate svoje bebice ja sve neke gluposti koje me uglavnom izmuce.

• regica123
    04. Studeni 2022. 16:56

Ja vec 3 dana imam 37,3 uz glavobolju..danas vadila krv i dala urin, cekam nalaze...stvarno ne znam sta moze bit, na koronu test negativan..brinem se :(

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Rose.
    04. Studeni 2022. 17:11

regica123

Ja vec 3 dana imam 37,3 uz glavobolju..danas vadila krv i dala urin, cekam nalaze…stvarno ne znam sta moze bit, na koronu test negativan..brinem se :(

Ne brini se, bebice su puno zaštićenije nego sto mi mislimo. Puno čaja, tekucine, odmaraj sto vise i vjerujem da će brzo proći. Hug 🥰

• DaMa_21
    04. Studeni 2022. 20:47

regica123

Ja vec 3 dana imam 37,3 uz glavobolju..danas vadila krv i dala urin, cekam nalaze…stvarno ne znam sta moze bit, na koronu test negativan..brinem se :(

Nemoj brinuti, to nije visoka temperatura za trudnocu, nju ne treba ni skidati jer nije opasna. U trudnoci je normalno da je temperatura visa i zato ovo nije strasno.
    Imala sam u zadnjih mjesec dana 2x virozu s temperaturom 37.5, glavoboljom, upalom sinusa itd. Pila sam lekadol kad bi mi bilo stvarno lose, isla pastile za grlo i sterimar sprej za nos. 
    S bebicom je sve ok i dalje, doktor je rekao da je beba zasticena i da te male temperature i virozoce nece nista napraviti. U trudnoci dosta pada imunitet pa smo zato i sklonije prehladama/virozama.

03/2023 N💕

• regica123
    04. Studeni 2022. 20:55

Stuuuuudenticaaaaa bolje da si otisla i drago mi je da je sve ok❤
    A sto se tice ove male temperature, vise mene muci sto je njen uzrok jer znam da mi je inace normalna 36,6..ono da kasljem ili kisem znala bi da je uzrok prehlada, a ovo mi nije jasno..evo krv mi je u redu, mokraca isto (jedino kao malo sluzi je vidljivo u mokraci, samo to)..bas cudno, a ja se preko popodneva osjecala ko da mi je temp 39..nadam se da ce mi uzet cervikalne briseve u utorak pa da cu i taj dio provjeriti

👩🏻28❤🧔🏻32

• DaMa_21
    04. Studeni 2022. 21:35

regica123

A sto se tice ove male temperature, vise mene muci sto je njen uzrok jer znam da mi je inace normalna 36,6..ono da kasljem ili kisem znala bi da je uzrok prehlada, a ovo mi nije jasno..evo krv mi je u redu, mokraca isto (jedino kao malo sluzi je vidljivo u mokraci, samo to)..bas cudno, a ja se preko popodneva osjecala ko da mi je temp 39..nadam se da ce mi uzet cervikalne briseve u utorak pa da cu i taj dio provjeriti

ako te boli glava mozda blaga upala sinusa virusna? pa je zato krv ok? 

03/2023 N💕

• regica123
    04. Studeni 2022. 22:08

DaMa_21

regica123

Nekako sumnjam jer bas nikad sa sinusima problem nisam imala.. bas ne znam, popricat cu s ginekologom u utorak jer cudno mi da vec 4.dan se osjecam ovako..
    Ja se odma brinem one listerije i tih najgorih stvari (sta cu, takva sam)..cak sam zvala danas da izvadim krv na to da sam mirna, spremna platit koliko triba samo da se umirim, ali koga sam god zvala ne radi to ode u ST..precudno.. ovih gripica/prehladica se ne brinem, a ni ne kasljem niti smrcem niti ista, bas mi nije jasno..nadam se isto da ce proc do utorka i da cu pricat s doktorom o proslim simptomima 

👩🏻28❤🧔🏻32

Rose.
    05. Studeni 2022. 07:19

regica123

DaMa_21

regica123

Nekako sumnjam jer bas nikad sa sinusima problem nisam imala.. bas ne znam, popricat cu s ginekologom u utorak jer cudno mi da vec 4.dan se osjecam ovako..
    Ja se odma brinem one listerije i tih najgorih stvari (sta cu, takva sam)..cak sam zvala danas da izvadim krv na to da sam mirna, spremna platit koliko triba samo da se umirim, ali koga sam god zvala ne radi to ode u ST..precudno.. ovih gripica/prehladica se ne brinem, a ni ne kasljem niti smrcem niti ista, bas mi nije jasno..nadam se isto da ce proc do utorka i da cu pricat s doktorom o proslim simptomima

Kolegica je imala do cca 13-14 tjedna povišenu temp, do 37.5… ne uvijek, al znalo se zaredati nekoliko dana, pa bi stalo, pa ponovo. Svi nalazi uredni. Gin joj je rekao da je to normalno za taj period T i da se ništa ne brine. Samo da pazi da temp ne prelazi više. Ovo što te glava boli može biti od puno toga, manjak tekucine, zatvoreni prostor… pokušaj puno ne razmišljati lose, sve ti to stvara pritisak, razbijaš glavu i brineš se. Vjerujem da ništa nije nenormalno to, i da će brzo proći. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.