Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • regica123
    05. Studeni 2022. 08:16

Rose.

regica123

DaMa_21

regica123

Stuuuuudenticaaaaa bolje da si otisla i drago mi je da je sve ok❤
    A sto se tice ove male temperature, vise mene muci sto je njen uzrok jer znam da mi je inace normalna 36,6..ono da kasljem ili kisem znala bi da je uzrok prehlada, a ovo mi nije jasno..evo krv mi je u redu, mokraca isto (jedino kao malo sluzi je vidljivo u mokraci, samo to)..bas cudno, a ja se preko popodneva osjecala ko da mi je temp 39..nadam se da ce mi uzet cervikalne briseve u utorak pa da cu i taj dio provjeriti
    ako te boli glava mozda blaga upala sinusa virusna? pa je zato krv ok?
    Nekako sumnjam jer bas nikad sa sinusima problem nisam imala.. bas ne znam, popricat cu s ginekologom u utorak jer cudno mi da vec 4.dan se osjecam ovako..
    Ja se odma brinem one listerije i tih najgorih stvari (sta cu, takva sam)..cak sam zvala danas da izvadim krv na to da sam mirna, spremna platit koliko triba samo da se umirim, ali koga sam god zvala ne radi to ode u ST..precudno.. ovih gripica/prehladica se ne brinem, a ni ne kasljem niti smrcem niti ista, bas mi nije jasno..nadam se isto da ce proc do utorka i da cu pricat s doktorom o proslim simptomima
    Kolegica je imala do cca 13-14 tjedna povišenu temp, do 37.5… ne uvijek, al znalo se zaredati nekoliko dana, pa bi stalo, pa ponovo. Svi nalazi uredni. Gin joj je rekao da je to normalno za taj period T i da se ništa ne brine. Samo da pazi da temp ne prelazi više. Ovo što te glava boli može biti od puno toga, manjak tekucine, zatvoreni prostor… pokušaj puno ne razmišljati lose, sve ti to stvara pritisak, razbijaš glavu i brineš se. Vjerujem da ništa nije nenormalno to, i da će brzo proći. 🥰

Hvala ti ❤
    Ma nervira me sta nikako da uzivam u trudnoci nego se stalno nesto zbiva...stvarno bi volila da napokon mogu uzivat bez ikakve glavobolje, iscjedaka i slicno... 
    Svakako, hvala puno na podrsci😘😘

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

MiniGirl
    05. Studeni 2022. 10:55

Studentica drago mi je da je sve ok i da beba lijepo raste. 
    Regica jesi radila brzi ili i pcr na covid? 

Ninić
    05. Studeni 2022. 14:08

Pozdrav cure, moj termin je 10.11. i nadam se da cemo saznati pol jer ulazim u 13 tj.
    Zelim vam svima prijatan vikend 🥰

Nina
    19yr
    prva🤰🏻
    12 tj
    16.05.23 👩🏻‍🍼

• regica123
    05. Studeni 2022. 14:33

Marija suosjecam 
    MiniGirl brzi, al' ne izlazim ja iz kuce uopce pa mi i sumnjivo odakle temp i to..jos najvise ispada da je mozda ovo sta je DaMa rekla, zatvoreni prostor i to...nadam se

👩🏻28❤🧔🏻32

Ninić
    05. Studeni 2022. 19:34

Pridruzila sam vam se na whatsappu 
    ☺️

Nina
    19yr
    prva🤰🏻
    12 tj
    16.05.23 👩🏻‍🍼

• regica123
    05. Studeni 2022. 20:37

Ninić

☺️

Zar ima whatsapp grupa?

👩🏻28❤🧔🏻32

• Bebanomoje
    05. Studeni 2022. 20:52

Ninić

☺️

Možeš pliz napisati link ili kako si se pridružila? Hvala ti 😊

• DaMa_21
    05. Studeni 2022. 21:31

Cure evo linka za whatsapp grupu: https://chat.whatsapp.com/FywOlNTbFunKLLUFfQEi12

👱🏼‍♀️31 🧔🏼‍♂️32👱🏼‍♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
    03/2023 N💕

Beban
    07. Studeni 2022. 12:05

Marija, jos je rano, ovu trudnocu sam pocela osecati sa 17tt, nista ne brini

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Rose.
    07. Studeni 2022. 12:10

Termin idućeg pregleda 🍀
    Regica123 - 08.11.
    honeyhoney - 08.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Ninić - 10.11.
    Studentica - 11.11.
    Tea2807 - 11.11.
    Rose. - 14.11.
    Dama_21 - 16.11.
    kk1109 - 17.11.
    Beban - 17.11. 
    Ribica 33 - 24.11.
    Bebanomoje - 29.11. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.