Marija super za pregled, bitno je da je sve ok i da bebica raste 🥰🥰
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Termin idućeg pregleda 🍀
Tea2807 - 11.11.
MiniGirl - 14.11.
Rose. - 14.11.
Dama_21 - 16.11.
Bubamaza - 16.11.
kk1109 - 17.11.
Beban - 17.11.
Ribica33 - 24.11.
Bebanomoje - 29.11.
Studentica - 05.12.
regica123 - 06.12.
Marija.1994 - 08.12. Dobro jutro ☕️🍪
Tea, sretno danas na pregledu 🍀
Proljetne bebe 2023.🌺
Studentica - 25.02. / VŽ - Curica
Beban - 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
ledolina - 05.03. - Curica
kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose - 08.03. / RI - Dečko
bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022 -
aider28 - ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187 - 17.03. / KR - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
kanapeić - 25.03. - Curica
Hedwig.Z - 27.03. / PU
Mia21998 - 28.03. / VT
dix - ožujak / ZG
ruta - 03.04. / Asfeld,DE
Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney - 05.04. / ZG
pa.22 - 12.04. / VK
maro2811 - 16.04. / ST
Marija_1994 - 25.04. / Zabok
Akane - 07.05. - Dečko
regica123 - 09.05. / ST - Curica
Ninić - 16.05.Evo liste, ako treba nešto mijenjati, dodati, javite 😘
Ima nas puno na listi, šteta što se ne javljaju ostale trudnice.
Nadam se da ste sve dobro i da bebice napreduju 🙏🏼
Pozdrav ekipa! Mene isto nije bilo par dana, gužva na poslu, pa letanje s klincima na treninge, skoro svaki dan se onesvjestim na kauču oko 8 navečer. Jučer sam konačno malo sredila kuću, zato me sad leđa bole. Moram i sutra radit, tako da je gužva užasna. Ne znam kad ću išta odmoriti. Do Božića je žrvanj 😮💨
Nisam stigla niti otići na vađenje krvi, moram to ubaciti negdje idući tjedan.
Prijavljujem nove trudničke simptome: ne masti mi se kosa, lice se očistilo, i oslabio vid 😄 ovo za vid mi je i u prethodne dvije trudnoće bilo.
Kako ste mi vi?
Bubamaza ozdravite brzo 🤗 te crijevne su šou 🙈
Marija 💪💪💪 nek samo raste beban. 🤗
Proljetne bebe 2023.🌺Studentica- 25.02. / VŽ - Curica
Beban- 03.03. / NS - Dečko
MiniGirl- 03.03. / RI - Curica
ledolina- 05.03. - Curica
kk1109- 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
Rose- 08.03. / RI - Dečko
bebamazzzza- 09.03. / ST - Dečko
Bebanomoje- 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
Donna2022-
aider28- ožujak / ZG - Petrova
Ribica33- 16.03. / RI - Curica
Nina187- 17.03. / KR - Curica
DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
Ananika- 22.03. - Blizanci
kanapeić- 25.03. - Curica
Hedwig.Z- 27.03. / PU
Mia21998- 28.03. / VT
dix- ožujak / ZG
ruta- 03.04. / Asfeld,DE
Mialie- 04.04. / Sv.Duh - ZG
honeyhoney- 05.04. / ZG
pa.22- 12.04. / VK
maro2811- 16.04. / ST
Marija_1994- 25.04. / Zabok
Akane- 07.05. - Dečko
regica123- 09.05. / ST - Curica
Ninić- 16.05.Evo liste, ako treba nešto mijenjati, dodati, javite 😘
Ima nas puno na listi, šteta što se ne javljaju ostale trudnice.
Nadam se da ste sve dobro i da bebice napreduju 🙏🏼
Heej, evo da se i ja dodam :)
Moj termin je 19.05., Osijek.
Termin sljedećeg pregleda 05.12.
Prošli tjedan sam obavila kombinirani probir, prema UZV je sve u redu, sad još čekamo nalaze krvi, nadam se da će i to biti dobro.
Pomalo postajem nestrpljiva, pupa lagano raste...jedva čekam osjetiti prve pokrete bebe! 😊😍 Mučnine su se smanjile, pa sad lakše živim, imam više energije.
Pozdrav ekipa! Mene isto nije bilo par dana, gužva na poslu, pa letanje s klincima na treninge, skoro svaki dan se onesvjestim na kauču oko 8 navečer. Jučer sam konačno malo sredila kuću, zato me sad leđa bole. Moram i sutra radit, tako da je gužva užasna. Ne znam kad ću išta odmoriti. Do Božića je žrvanj 😮💨
Prijavljujem nove trudničke simptome: ne masti mi se kosa, lice se očistilo, i oslabio vid 😄 ovo za vid mi je i u prethodne dvije trudnoće bilo.
Kako ste mi vi?
Marija 💪💪💪 nek samo raste beban. 🤗
Dobro smo nas dvije, još uvijek radimo, nadam se još dva tjedna pa na go i bolovanje. Ja volim trudnoću što se tiče kose jer je moram prati jednom tjedno, inače 2-3 puta. Lice i nije baš prečisto, to je lošija strana trudnoće. E, i meni je vid oslabio, čak sam išla okulisti na promjenu dioptrije. Je li ti se vrati nakon poroda ili ostaneš na toj većoj dioptriji?
Kako ste mi vi?
Marija 💪💪💪 nek samo raste beban. 🤗Dobro smo nas dvije, još uvijek radimo, nadam se još dva tjedna pa na go i bolovanje. Ja volim trudnoću što se tiče kose jer je moram prati jednom tjedno, inače 2-3 puta. Lice i nije baš prečisto, to je lošija strana trudnoće. E, i meni je vid oslabio, čak sam išla okulisti na promjenu dioptrije. Je li ti se vrati nakon poroda ili ostaneš na toj većoj dioptriji?
Vrati se. Inače ne nosim naočale, tako da ću istrpiti malo, i više odmarati oči.
AnaVi dobro došla 🤗
Marija ja inače imam masnu kožu lica i baš sam imala dosta prištića u zadnje vrijeme. I stalno vezano za ciklus, ovulacija i menzes, taman prođu ovi od ovulacije, eto ih nazad za 10dana. Nisu nestali ni uz strogu kontrolu prehrane. Čak sam i vegetarijanka bila neko vrijeme. To mi je sad nezamislivo u trudnoći 😂. Sad me vuče samo na konkretnu hranu 😂 vidi se da je mali muškić u trbuhu.
Meni se trbuh malo poceo nadzirati, ali bas prijateljica jucer govori "ne znaju ljudi oce ti cestitat ili komentirat kako si se udebljala", bas je u toj nekoj fazi 😅 jedva cekam bas pravi trudnicki i da osjetim prve udarce 🥰
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Kosa mi se isto manje masti, ali koza na licu i dalje nekako ista.. za vid nisam primjetila
Marija jel tvoj trbuh sad vec pravi trudnicki?☺
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav cure :)
Nadam se da nije kasno da vam se pridružim.
Termin je 09.03.2023.
U početku je bila borba s uroinfektom , antibioticima , gljivicama i krvarenjem u 10 tt za koje se ne zna razlog.. Uslijedilo je strogo mirovanje i Duphaston 3x2, pretpostavlja se pucanje žilica tijekom naprezanja.
Sada smo 24 tt i stvarno smo uživali do prije koji dan .
Počeli su problemi s probavam , samim time i naprezanje .. nakon toga navečer na gaćicama su bili tragovi krvi i nakon toga smo odmah otišli na hitnu . Nakon detaljnog pregleda ustanovljeno je da je beba super , posteljica i cerviks također, cak su i protoci mjereni .. doktorica kaže da je vjerojatno ponovno doslo do pucanja žilica prilikom naprezanja s obzirom da je to trenutno i mala količina krvi. Ovih dana bas osjetim rastezanje i rast trbuha , jos me i boli donjio dio trbušnog zida radi kašlja s kojim vodim borbu već 10 danas. Radi panike nekad nelagodu u trbuhu povezujem sa svime i to me izluđuje.
Bez obzira sto je na pregledu sve u redu i dalje razmisljam o tome.
Molim vas da ukoliko neka od vas ima iskustva ili saznanja o sličnim situacijama da mi pise 🤗🤗
Puno vam hvala cure !
Sortiraj odgovore
Najstariji