Pozdrav curke, kako ste?
Regica jel bolje s glavoboljom i temp?
Mi smo bili na sajmu za vikend. Uzeli smo cutie cloud 4u1 krevetić, doći će kroz 3 tjedna. navlakice ću naručiti sad kad bude online sajam od dade i rocca… bilo je baš lijepih stvari, svega ima. Nikad toliko trudnica nisam vidila na jednom mjestu 😍
Kako vrijeme ide baš sam nestrpljiva i jedva čekam sve te pripreme za bebača 😍
Termin idućeg pregleda 🍀
Regica123- 08.11.
honeyhoney- 08.11.
Marija.1994- 10.11.
Ninić - 10.11.
Studentica- 11.11.
Tea2807- 11.11.
Rose.- 14.11.
Dama_21- 16.11.
kk1109- 17.11.
Beban- 17.11.
Ribica 33- 24.11.
Bebanomoje- 29.11.Meni je termin 5.12.
Sry 👍🏻 promjenim na sljedećoj objavu
Kako ste cure? Blize nam se pregledi. 🤗🥰
Uh, ja uzbudjena sutra zbog pregleda...jedva zaspem svaku vecer...na kraju zaspem u 3 ujutro pa spavam do 2 popodne 😮 uzasan ritam imam
Jedva cekam sutra, isto sam prepadnuta pred svaki pregled, ali i uzbudjena i sve skupa... joj nisam znala da cu te preglede toliko iscekivat 🙈
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Evo me s pregleda, sve je okej, malena raste🥰
I napokon mi vise nije vidljiv hematom, mogu se malo opustit i zivit normalnije, ali mi je rekao da i dalje pijem duphaston.
Nisam dobila slikicu, prvi put da je nisam dobila. Dobijete li vi slikicu za svaki pregled ili?
👩🏻28❤🧔🏻32
Evo me s pregleda, sve je okej, malena raste🥰
I napokon mi vise nije vidljiv hematom, mogu se malo opustit i zivit normalnije, ali mi je rekao da i dalje pijem duphaston.
Nisam dobila slikicu, prvi put da je nisam dobila. Dobijete li vi slikicu za svaki pregled ili?
Odlično neka je sve dobro :)
Prošli put mi nije mislio dat slikicu, al sam ga ja zamolila da napravi da mogu pokazat djeci, tako da nije pravilo da se uvijek dobije slikica, ali možeš pitati naravno.
Moguce da nisam dobila jer vise ne idem privatno, ne znam... ma lako za sliku, bitno da je sve okej... i napokon mogu polako pocet izlazit malo i setat, weee
Btw iduci pregled 6.12.☺ joj tko ce docekat
👩🏻28❤🧔🏻32
Ja isto dobijem svaki put na usbu vise slika i nekad video ako nesto fora snimi, a 3 slikice isprinta. Al idem privatno pa vj zato.
Samo jednom nisam dobila, ali tada sam rekla da nema potrebe da mi ista daje jer mala jednostavno nije suradjivala i nista se nije kuzilo na slikama 🙈
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Regica super za pregled! Sto se slikica tice do sad sam dobila uvijek, ali kao sto Studentica kaze na nekima su samo djelovi tijela, tipa samo noge.
I prijavljujem svoj sljedeci pregled 14.11.
Nadam se da ste svi dobro! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji