Cure, jeste počele gledati opremu i stvari za bebu? Znam da je još rano, ali ja sam polako počela gledati što bih mogla uzeti…
Naručila sam komodu za robicu.
https://ibb.co/BVq9XWG
Gore mislim uzeti onaj nastavak za presvlačenje pa staviti, nisam htjela uzeti klasičnu prematalicu, jer su ugl ladice dosta plitke, a ove ikeine su mi odlične, i kasnije ju mogu iskoristiti za nešto drugo.
Super jee, kolko dode?
Mi smo isto tako mislili obicnu komodu i gore nastavak za presvlacenje.
Nismo jos nista poceli gledat i dogovorili smo se da necemo nista kupovat i gledat prije 30og tjedna (malo su nam ostale traume od prije) 😅
Jedino za sta smo se odlucili je auto sjedalica. Ovu cemo uzet da budemo sigurni da je bebica zasticena u voznji
https://ibb.co/wzZb1d3
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure, jeste počele gledati opremu i stvari za bebu? Znam da je još rano, ali ja sam polako počela gledati što bih mogla uzeti…
Naručila sam komodu za robicu.
https://ibb.co/BVq9XWG
Gore mislim uzeti onaj nastavak za presvlačenje pa staviti, nisam htjela uzeti klasičnu prematalicu, jer su ugl ladice dosta plitke, a ove ikeine su mi odlične, i kasnije ju mogu iskoristiti za nešto drugo.Super jee, kolko dode?
Mi smo isto tako mislili obicnu komodu i gore nastavak za presvlacenje.
Nismo jos nista poceli gledat i dogovorili smo se da necemo nista kupovat i gledat prije 30og tjedna (malo su nam ostale traume od prije) 😅
Jedino za sta smo se odlucili je auto sjedalica. Ovu cemo uzet da budemo sigurni da je bebica zasticena u voznji
https://ibb.co/wzZb1d3
649 kn, nije skupa, a jako je dobra, sličnu imamo već i jako sam zadovoljna.
A jasno mi je da, ovaj put će sve biti u redu ♥️ a i sve se stigne riješiti u kratkom vremenu, tako da bez stresa.
Super je sjedalica, mi imamo od drugog djeteta, joie spin 360, zadovoljna sam, jedino baš prvih dva tri mj nisam stavljala bebicu u nju jer mi je nekako bila sva skvrčena bez obzira na one nastavke za novorođenče, pa smo ga vozili u jaju od kolica, normalno na pojas spojen bez baze, a onda nakon toga normalno u joie. Jednostavnija je puno kad se okreće tako.
Cure gdje nac povoljne tregerice? Gledam malo about you, ali tamo sve od 500 kn nadalje, za par puta nosenja ne dam toliko. 🙊
Pogledaj na asosu, ja sam neki dan skicala, ima jeftinijih od toga 🙃
Cure evo i mene :)
Nisam se bas javljala zadnjih tjedan dana jer me prehlada skrsila i bili smo na kratkom putu, ali vas redovito citam. Prehlada napokon prolazi, grceve vise nemam kad mirujem tako da vise nisam na strogom mirovanju nego mogu kratko stajati/setati 😊.
Sto se tice opreme, mi smo uzeli komodu i krevetic jer su bili na popustu 20%.
https://www.bonami.hr/p/bijela-djecja-komoda-s-ladicama-pinio-swing-100-x-92-cm
https://www.bonami.hr/p/promjenjivi-djecji-krevetic-pinio-swing-60-x-120-cm
Plan nam je ovaj tjedan ili 4.11. na sajmu beba uzeti kolica, jaje i mozda jos par stvari.
Znamo od pocetka sto sve zelimo kupiti pa sada samo pratimo kada su akcije 😁
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Za koja kolica si se odlucila?
Nuna triv kolica i kosara + Nuna pipa next jaje.
Vidjela sam da je izasla Nuna triv next verzija kolica pa cu probat saznati kada ce doci u Hrvatsku. Ako dolazi uskoro onda cu pricekati tu noviju verziju.
Zivimo u zgradi bez lifta i imam mali auto. Dok je muz na poslu bit cu sama s malom tako da mi je bilo bitno da su kolica lagana i kompaktna da ih mogu sama nositi i da mi stanu u auto.
👱🏼♀️31 🧔🏼♂️32👱🏼♀️ hiperprolaktinemija (adenom hipofize), hashimoto, inzulinska rezistencija. Ciklusi ~26 dana07/2022 ➕
03/2023 N💕
Prenatalni test radiš ako znaš što ćeš u slučaju lošeg nalaza, ako radite Nifty i nalaz bude loš u Podobniku imate amniocentezu u njihovom trošku (brzo je gotovo i ništa ne boli). Sve drugo, radit test, a znaš da nećeš odustati od trudnoće ako je loše nema smisla. Ja sam imala 32 godine, svi u široj i užoj obitelji zdravi i dobila loš nalaz. Godine su samo broj, dogodi se jer je tako bilo suđeno.
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Vjerujem da neki od nas samo zele znati i bit spremni na sve. Suludo je o tome razglabat i generalizirat kao da bi svi u slucaju loseg nalaza postupili isto.
Slazem se 😁
Ja sam radila nipt prvenstveno iz razloga da se pripremim ako nesto nije u redu s bebicom. Takva sam da se volim za sve pripremiti i istraziti. Znam da bi mi bilo lakse da unaprijed znam ako ce beba trebati posebnu njegu nakon poroda, dodatne zahvate, itd. Ne mogu znati sto bi napravila u slucaju loseg nalaza, ali ovo je bilo moje razmisljanje prije samog testa. Svjesna sam da postoje malformacije nespojive sa zivotom i da u tim situacijama nema puno izbora, ali postoje i kromosomske greske s kojima dijete moze imati normalan zivot.
Tako da ne bih rekla da su testovi samo za one koji su spremni odustati od trudnoce ako nesto nije u redu, to je osobni izbor svake osobe i svatko ga radi iz nekih svojih razloga.
03/2023 N💕
I s moje strane obitelji je ovo prvo unuce tako da su se moji dosta ukljucili. Paralelno smo trudne i sestra i ja, moja beba ce biti 7tj starija 🙈 i starci nam zele objema kupiti kolica i krevetic. Oni vec zadnjih par godina silno zele unuke i iscekuju ih tako da jedva cekaju poceti sa sopingom za njih pa smo dogovorili da oni to kupuju, a mi ostalo.
Muzevi roditelji vec imaju unuku tako da nisu toliko involvirani ko moji 😂
03/2023 N💕
Opet ja s ovim pitanjima.za Nifty. Narucila sam se na Nifty krajem slj tj, ali onda mi je doktorica rekla da uz vadjenje krvi uz to ide i vaginalni pregled. Iskreno, zbog ovih hematoma sam bila vec i na previse vaginalnih pregleda i stvarno se vise ne zelim pregledavati vaginalno jer me strah infekcija (bte znate li mozda koliko su ceste jer me vec i sad panika?) pa me zanima je li i vama za Nifty bio nuzan taj vaginalni pregled ili se sve moze vidjeti samo iz krvi?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Bok cure, evo mi obavili pregled danas. Sve je kako treba, malisa ima 400g vec i odlicno napreduje 🥰🤗I u mojoj obitelji dolazi prvi unucic (jos k tome je moj dragi jedinac pa je to njima jos posebnije) tako da nam nasi kupuju kolica, kinderbet smo dobili al jos nismo preuzeli, moji su nam htjeli kupit sjedalicu za auto, al eto mi imamo tu zelju 😅
Ne vjerujem da ce nam ista falit, vec se znamo zezat da uz takve bake i dede nema sanse da malac ne bude razmazen 🤣
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji