Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    16. Listopad 2022. 10:48

Marija.1994

anaVi90 bit ce sve dobro, nemoj misliti lose da se ne odrazi na bebu. Uzivaj u trudnoci i samo polako. 🤗
    Vidim da stalno pricate o posteljici nekoj je sprijeda, nekoj straga. Ne znam kako je meni, nikad mi to nisu spominjali na UZV. 🤷🏼‍♀️

Ne znam jel ti netko već odogovorio, čitam i odgovaram po redu, pa ne zamjerite.
    Meni nije doktor to spominjao na uzv, nego mi na nalazu piše tako, pogledaj možda ti negdje piše.

Rose.
    16. Listopad 2022. 10:50

Marija.1994

Beban

AnaVi, mnoge zene su imale spontani i posle urednu trudnocu, znas kako je rekao Napoleon: najvise sam se bojao stvari koje se nikad nisu dogodile…
    Srecno!
    Marija, procitaj na izvestaju, pise, razlika je u tome sto se ako je na zadnjem zidu ranije osete pokreti…
    Studentice, nisam htela previse da idem na UZ, sve sam mislila da cu biti mirnija kad odmakne, sad se nadam da cu biti mirnija kad prodje 22-ga nedelja kad je trudnoca prosli put prekinuta, a eto procitah izvestaj i sok!
    Sve papire koje imam sam prosla i nigdje nisam naisla za posteljicu..

Vidim sad da si odg… vjerojatno onda zbog veličine trudnoće, pitaj ga baš sljedeći put na pregledu.

Rose.
    16. Listopad 2022. 10:53

laleee

evo curke da javim, jucer kako su bilr one dvije tockice poslije vise nista,, jutros se probudila osla na wc u mokraci krvi pomalo i kad sam se brisala bilo krvi ne previse ali nije bas ni malo, odmah osla na hitnu pregledali me sve je u redu srceko kuca bebac je dobro visoko se drzi dobila tablete za pit i vaginalno koristenje, strogo strogo mirovanje.. 🙂

Jesu te poslali na urinokulturu i kks da izvadiš? 

Rose.
    16. Listopad 2022. 10:56

Termin idućeg pregleda 🍀Rose. - 17.10.
    kk1109 - 18.10.
    bubamazzzza - 21.10.
    Ledolina - 21.10.
    Dama_21 - 26.10. 
    regica123 - 31.10.
    Studentica - 10.11.
    Marija.1994 - 10.11.
    Beban - 17.11. Pozdrav curke 🍪☕️🥐🥛 
    Nadam se da ste sve dobro, i vaše bebice naravno. 
    Nama vikend bio vesel, uvijek u nekom pokretu, pa nisam imala vremena pisati. 
    Dobrodošle nove cure i neka bude sve u redu s vama i bebicama. 
    🍀🌺

Rose.
    16. Listopad 2022. 10:57

Proljetne bebe 2023.🌺
    Studentica - 25.02. / VŽ - Curica 
    Beban - 03.03. / NS - Dečko
    MiniGirl - 03.03. / RI - Curica
    ledolina - 05.03. - Curica
    kk1109 - 05.03./ZG-Vinogradska - Dečko
    Rose - 08.03. / RI - dečko
    bebamazzzza - 09.03. / ST - Dečko
    Bebanomoje - 13.03. /ZG- Sv.Duh - Dečko
    Donna2022 - 
    aider28 - ožujak / ZG - Petrova
    Ribica33- 16.03. / RI
    Nina187 - 17.03. / KR - Curica
    DaMa_21 - 22.03. / ZG - Curica
    Ananika- 22.03. - Blizanci
    kanapeić - 25.03. - Curica
    Hedwig.Z - 27.03. / PU
    Mia21998 - 28.03. / VT
    dix - ožujak / ZG
    ruta - 03.04. / Asfeld,DE
    Mialie - 04.04. / Sv.Duh - ZG
    honeyhoney - 05.04. / ZG
    pa.22 - 12.04. / VK
    maro2811 - 16.04. / ST
    Marija_1994 - 30.04. / Zabok
    Akane - 07.05.
    regica123 - 09.05. / ST
    Ninić - 16.05.Evo i lista malo, pa ako treba nešto ažurirati, recite 🌺

Ninić
    16. Listopad 2022. 11:09

Zdravo devojke, imam termin 20.10. i sad sam 9+5
    zanima me pol bebe ali ne znam kada se to moze otkriti
    sta mislite da li ce u 10 tj moci videti pol?
    ❤️❤️

Nina
    19yr
    prva🤰🏻
    12 tj
    16.05.23 👩🏻‍🍼

• laleee
    16. Listopad 2022. 11:32

Rose.

laleee

evo curke da javim, jucer kako su bilr one dvije tockice poslije vise nista,, jutros se probudila osla na wc u mokraci krvi pomalo i kad sam se brisala bilo krvi ne previse ali nije bas ni malo, odmah osla na hitnu pregledali me sve je u redu srceko kuca bebac je dobro visoko se drzi dobila tablete za pit i vaginalno koristenje, strogo strogo mirovanje.. 🙂

nisu me na nista slali

• anaVi90
    16. Listopad 2022. 18:18

regica123

anaVi90

Heej!
    Želim se pridružiti bebama u kasnije proljeće 🤰🏼 termin kažu, sredina svibnja 🌼💐
    Trenutno sam u 10.om tj (9+0). U 12.om tjednu naručena na kombinirani probir… ujedno će mi to biti i drugi pregled, pa sad već jedva čekam da vidim dali je sve u redu.
    U lipnju sam imala pobačaj u 5.om tjednu, pa nisam uopće sad ni uzbuđena, već sam baš u brigama i pratim svaki simptom.Dodatno bi htjela pitati, s obzirom da vas ima dosta da mi netko samo protumači potvrdu za bolovanje.
    Nemam iskustva, a preko telefona nisam shvatila sestru dali mi je otvorila komplikacije ili klasično bolovanje. Zanima me zbog posla…
    https://ibb.co/JdWGg1P
    Znam da ako su komplikacije moram nositi doznake u HZZO i prosjeke plaća, a nije mi ništa napomenula sestra. Već samo da dođem po doznake zadnji tjedan u mjesecu.Zahvaljujem unaprijed 😘
    Znam kako ti je sto se tice ovih misli, ja nisam imala pobacaj, ali cure oko mene jesu i bas mi je nekako stresno i jedva cekam da osjecam bebu da bude lakse.
    Btw jedno glupo pitanje, ako si 10+4 je li to 11.ili 10.tjedan? Vidim da si napisala 9+0 kao 10.tj pa sam zbunjena, bas cesto trazim kako tko tumaci tjedan i svak nekako to drugacije..pitam jer nikad ne znam odgovorit kad me neko pita u kojem sam tjednu pa uvik kazem tocno u dan 🙈

Ja sad jedva čekam taj drugi pregled, baš mi je dugi period između prvog i drugog. Nadam se da ću biti mirnija nakon njega ako je sve u redu, i ulazim u drugo tromjesečje pa su nešto manje šanse za pobačajem....A što se tiče tjedana, nisam ti ja ekspert u tome. Znam da se računa od prvog dana zadnje M. A to računaju već kao prvi tjedan (valjda). Ugl, ja sam skinula neku aplikaciju pa onda tamo pratim točno ☺️ sve je to meni novo, pa se učim! 

• laleee
    16. Listopad 2022. 21:03

bubamazzzza

Rose.

laleee

Sto su ti rekli na hitnoj? Nisam sve upratila uzimas li neke od "cuvara trudnoce" od ranije?

da je sve u redu da je beba visoko srceko kuca rukice nogice mrda rasirila se bebica, strogo mirovanje,, nista nekoristim od prije, danas su mi dali za pit od 100 i vaginalno koristenje od 200 utrogestan 

Akane
    17. Listopad 2022. 08:37

Pozdrav cure, evo i mene malo nazad. Bila sam se uvalila u obaveze, radila sam zadnja dva tjedna non stop, imam još nešto i ovaj tjedan, ali konačno mogu malo disat. 
    Meni se jučer učinilo da osjećam leptiriće, baš onako nisko, i čini mi se da nije probava, a opet nekako rano 😅
    Ja imam pregled danas, i još Nifty negdje tokom tjedna, pa se nadam da ću uskoro i ja znat hoće li pišat sjedećki ili stojećki. 
    Beban nadam se da se digla posteljica, koliko još mirovanja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.