hej curke, spontani sam imala prosle godine u 10mj,, pokusavali smo stalno, i sada u 8mj smo saznali da sam trudna, sada vec 12tjedana ali danas kada sam isla na wc bile su 2 male tockice krvi jako me strah da se opet nebi ponovilo isto,, prije 2 dana sam bila kod ginekologinje i kaze da je beba super da nema nikakvih prigovora i danas evo to,, dali se kojoj to desilo isto??
hvala 🙂
Moguce da su ti popucale malo zilice ili da ti je od pregleda zasmetalo, a posto je dole sve nateceno zna bit osjetljivo. Svakako prati pa ako se ponovi odi na pregled svakako, nema veze sto si nedavno bila
I ja sam imala u prosloj t spontani u 18tt, 2 dana nako pregleda di je bilo sve super zavrsila otvorena u bolnicii, tako bolje puhat i na hladno ako si vec nazalost dozivila tako nesto ruzno :(
Drzim fige da je to to od krvi i da je stvarno samo malo od pregleda koja zilica pukla 🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
svako malo provjeravam vise nema nista, ja sam inace jako oprezna oko toga, ovo su bile jako male tockice, ali ako bude opet i malo odmah idem na hitnu
hej curke, spontani sam imala prosle godine u 10mj,, pokusavali smo stalno, i sada u 8mj smo saznali da sam trudna, sada vec 12tjedana ali danas kada sam isla na wc bile su 2 male tockice krvi jako me strah da se opet nebi ponovilo isto,, prije 2 dana sam bila kod ginekologinje i kaze da je beba super da nema nikakvih prigovora i danas evo to,, dali se kojoj to desilo isto??
hvala 🙂Moguce da su ti popucale malo zilice ili da ti je od pregleda zasmetalo, a posto je dole sve nateceno zna bit osjetljivo. Svakako prati pa ako se ponovi odi na pregled svakako, nema veze sto si nedavno bila
I ja sam imala u prosloj t spontani u 18tt, 2 dana nako pregleda di je bilo sve super zavrsila otvorena u bolnicii, tako bolje puhat i na hladno ako si vec nazalost dozivila tako nesto ruzno :(
Drzim fige da je to to od krvi i da je stvarno samo malo od pregleda koja zilica pukla 🤞
Ajme ovo je bas tuzno za procitati, u 18.tjednu pobacaj? 🙁😮 Nekako sam mislila da je nakon 12.tj ta sansa ono toliko minimalna, joj... tako tako mi je zao sta si to prozivila... je li u 18.tj gledaju jos uvijek vaginalno ili ide preko trbuha? Pitam jer mi cudno da je bas 2 dana nakon pregleda bilo...
Saljem zagrljaj i nadam se da ti je u sadasnjoj trudnoci sve super ❤
Bas me ova tvoja poruka nekako potresla
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
hvala 🙂Moguce da su ti popucale malo zilice ili da ti je od pregleda zasmetalo, a posto je dole sve nateceno zna bit osjetljivo. Svakako prati pa ako se ponovi odi na pregled svakako, nema veze sto si nedavno bila
Drzim fige da je to to od krvi i da je stvarno samo malo od pregleda koja zilica pukla 🤞Ajme ovo je bas tuzno za procitati, u 18.tjednu pobacaj? 🙁😮 Nekako sam mislila da je nakon 12.tj ta sansa ono toliko minimalna, joj… tako tako mi je zao sta si to prozivila… je li u 18.tj gledaju jos uvijek vaginalno ili ide preko trbuha? Pitam jer mi cudno da je bas 2 dana nakon pregleda bilo…
Bas me ova tvoja poruka nekako potreslaPreko trbuha ide u 18 tjednu. Na sljedecem pregledu cu biti 16 tjedana i rekla mi dr. da ce bit uzv samo preko trbuha.
Preko trbuha se mozemo pregledavat onda svaki tj ako ocemo ili? Znam da nije realno svaki tj ic, ali lakse je kad znas da nema rizika od infekcija i sl.Btw Marija.1994 sta ti je rekla sta se tice mirovanja i to? Je li sve ok po tom pitanju?
👩🏻28❤🧔🏻32
Drzim fige da je to to od krvi i da je stvarno samo malo od pregleda koja zilica pukla 🤞Ajme ovo je bas tuzno za procitati, u 18.tjednu pobacaj? 🙁😮 Nekako sam mislila da je nakon 12.tj ta sansa ono toliko minimalna, joj… tako tako mi je zao sta si to prozivila… je li u 18.tj gledaju jos uvijek vaginalno ili ide preko trbuha? Pitam jer mi cudno da je bas 2 dana nakon pregleda bilo…
Bas me ova tvoja poruka nekako potresla
Hvala ti punoo, za sad smo odlicno...vjerujem da ce tako i ostatii❤️
Jee, smanjuje se drasticno, ja sam imala bakteriju koju moj tadasnji gin nije tretirano niti pokusao drzat pod kontrolom i buknula je. Bilo je jako tesko za psihu , al eto moramo dalje samo sam sad puuuuno opreznija, mozda i malo preeoprezna😅. Preko trbuha je bio uzv i pregled dole, al su se meni dan nakon pojavili trudovi tako da nije ni nista mogo provjerit.
Ja sad svako malo trcim na preglede za nedaj boze, tako daa ko god od vas sumnja da nesto nije uredu ili ga muci moja preporuka otic, pa ako nista drugo smirit sebe i bit ce bolje, ako nedaj boze nesto i je bolje odma otic i reagirat i moze se puno nepotrebnih zavrzlama izbjec....vjerujem da tako vecina nas koje smo nazalost prosli takvo iskustvo razmislja 🤷♀️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
evo curke da javim, jucer kako su bilr one dvije tockice poslije vise nista,, jutros se probudila osla na wc u mokraci krvi pomalo i kad sam se brisala bilo krvi ne previse ali nije bas ni malo, odmah osla na hitnu pregledali me sve je u redu srceko kuca bebac je dobro visoko se drzi dobila tablete za pit i vaginalno koristenje, strogo strogo mirovanje.. 🙂
kk1109 isto mi je malo cudno da ti se to dogodilo samo 2 dana nakon pregleda, jos ako je bio pregled dole uz uzv trbuha (ne znam zasto oboje?)...da nije tu nazalost neka bakterija usla? Svakako, jako mi je zao i divim se tvojoj snazi ❤ najbitnije da je sada sve ok i neka tako i ostanelaleee bolje da si za svaki slucaj otisla..a cekaj, nisu ti rekli zasto krvaris? Neki hematom nasli ili nesto? Eto i ti sad na mirovanju ko i ja 🙈 ja od dosade stalno po forumu.. slobodno mozemo predlagat jedna drugoj filmove/serije sad 😂 iako sam pocela pratit sve zivo na tv otkad lezim...
👩🏻28❤🧔🏻32
nije rekla radi cega pregledala mr detaljno kaze nema hematom ni nista,, ali ja razmisljam i ako je bio i pukao da nemoze vidjeti,, ja sam bila na komplikacijama ionako ali sada moram strogo mirovat, ja po cijele dane netflix samo gledam jer suprug kad ode radit nemam sta 🤣
jedino sto mi je rekla da ako slucajno i dalje bude iako pijem tablete da moram otic radit bris da nije mozda bakterija neka
Sortiraj odgovore
Najstariji