Isprike na upadu:)
Ima li netko iskustva sa covidom i temp u ranoj trudnoci
5tt
Malo se bojim zbog temp koja je 38…i pijem lupocete
Danas je krenulo
Meni je poznanica imala koronu mislim u 10.tjednu da je bila, sve je dobro proslo, ali je zvala ginekologa da provjeri koje tablete smije uzimati, znam da brufen ni slucajno.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
5tt
Danas je krenulo
Imala sam ja sa nekih 6-7tt, sve je prošlo ok. Za tablete ti ne znam jer meni temperatura nikad ne raste 🤷
Ja odradila pregled, bebica je baš živahna. U srijedu idem na Nifty, tako da ne moram kombinirani. Je skuplje, ali imam 35g i sestričnu s down sindromom, pa eto. Sad se nekako nadam da sam jedno vrijeme na miru, tek sam u 12tt, a bila već na 4uzv, pa ne bih opet za 3tj. Nek bebulja raste na miru. Točno sam nekako imala dojam da je uznemirena zbog uzv.
Smijem 4x500 lupoceta u danu
Nejde preko 38,5 al cim se približi popijem jer me strah da ne prede preko toga
Danas je prvi dan i nadam se da ce sutra prestat i da ce sve biti okej :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Rose, Akane....kako je bilo na pregledu? 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
5tt
Danas je krenuloImala sam ja sa nekih 6-7tt, sve je prošlo ok. Za tablete ti ne znam jer meni temperatura nikad ne raste 🤷
Ja odradila pregled, bebica je baš živahna. U srijedu idem na Nifty, tako da ne moram kombinirani. Je skuplje, ali imam 35g i sestričnu s down sindromom, pa eto. Sad se nekako nadam da sam jedno vrijeme na miru, tek sam u 12tt, a bila već na 4uzv, pa ne bih opet za 3tj. Nek bebulja raste na miru. Točno sam nekako imala dojam da je uznemirena zbog uzv.
Sad sam tek skuzila da si vec pisala... ajde supeer samo nek je aktivna i nek raste 🥰🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Termin idućeg pregleda 🍀kk1109 - 18.10.
bubamazzzza - 21.10.
Ledolina - 21.10.
Dama_21 - 26.10.
regica123 - 31.10.
Studentica - 10.11.
Marija.1994 - 10.11.
Rose. - 14.11.
Beban - 17.11. Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛
Kk1109, sretno danas na pregledu, javi se 🥰🍀
Akane, super za uredan pregled, samo neka bebica raste.
Moj pregled prošao dobro, sve je u redu, detaljno je gledao veličinu trbuha, nogica, glave i to sve što treba, beban raste, ima 350g, dobili smo lijepu slikicu, ali je sakrio lice 🥰🥰
https://ibb.co/44W3f2G
čitam na nalazu : sijelo posteljice straga, a na zadnjem nalazu pisalo sprijeda. Pa mi nije bilo jasno, al to sam skužila tek doma, pa nisam pitala.
Termin idućeg pregleda 🍀kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Ledolina- 21.10.
Dama_21- 26.10.
regica123- 31.10.
Studentica- 10.11.
Marija.1994- 10.11.
Rose. - 14.11.
Beban- 17.11.Dobro jutro cure ☕️🍪🥐🥛
Kk1109, sretno danas na pregledu, javi se 🥰🍀
Akane, super za uredan pregled, samo neka bebica raste.
Moj pregled prošao dobro, sve je u redu, detaljno je gledao veličinu trbuha, nogica, glave i to sve što treba, beban raste, ima 350g, dobili smo lijepu slikicu, ali je sakrio lice 🥰🥰
https://ibb.co/44W3f2G
čitam na nalazu : sijelo posteljice straga, a na zadnjem nalazu pisalo sprijeda. Pa mi nije bilo jasno, al to sam skužila tek doma, pa nisam pitala.A miso mali kako se sakrio, bitno da je sve super 🥰
Kk1109 sretno na pregledu 😊🤞🏼
Ljubav malaa, kak se sakrio 🥰🥰 Samo nek raste i bude zdrav, a ako ne prije za koji mjesec ce se morat pokazat 🥰🤗Hvala curee, u 6 mi je tek pregled pa se javim 🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Pozdrav curke, ja sam u promjeni ginekologa danas s pregleda, sve je okej☺, ali zanima me jedna informacija..dakle pricale smo gore o kombiniranom testu, ima li koja trudnica da to nije radila??? Meni doktor spominja ono di se probija u plodnu vodu, to sam rekla da ne zelim, ali zar kombinirani test to ukljucuje?? Svakako zbunjena sam, ne znam moze li se kombinirani test napraviti i kasnije ili?
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav curke, ja sam u promjeni ginekologa danas s pregleda, sve je okej☺, ali zanima me jedna informacija..dakle pricale smo gore o kombiniranom testu, ima li koja trudnica da to nije radila??? Meni doktor spominja ono di se probija u plodnu vodu, to sam rekla da ne zelim, ali zar kombinirani test to ukljucuje?? Svakako zbunjena sam, ne znam moze li se kombinirani test napraviti i kasnije ili?
Ja nisam radila kombinirani probir, već nifty, iz krvi se također radi.
Amniocentezu ti je spominjao, to nije kombinirani, ne razumijem uopće zašto je spominjao prvo amnio.
Mislim da se kombinirani radi od 10.og do 14.og tjedna trudnoće. Nifty, panorama i ostali prenatalni Testovi se također rade do određenog tjedna, ugl do 12og.
Sortiraj odgovore
Najstariji