Hej Aider, ako ima link ajde ga šibni ovdje pa se povežemo preko grupe.
Curke drago mi je da pregledi idu dobro i mirno <3
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Heej!
Želim se pridružiti bebama u kasnije proljeće 🤰🏼 termin kažu, sredina svibnja 🌼💐
Trenutno sam u 10.om tj (9+0). U 12.om tjednu naručena na kombinirani probir... ujedno će mi to biti i drugi pregled, pa sad već jedva čekam da vidim dali je sve u redu.
U lipnju sam imala pobačaj u 5.om tjednu, pa nisam uopće sad ni uzbuđena, već sam baš u brigama i pratim svaki simptom. Dodatno bi htjela pitati, s obzirom da vas ima dosta da mi netko samo protumači potvrdu za bolovanje.
Nemam iskustva, a preko telefona nisam shvatila sestru dali mi je otvorila komplikacije ili klasično bolovanje. Zanima me zbog posla...
https://ibb.co/JdWGg1P
Znam da ako su komplikacije moram nositi doznake u HZZO i prosjeke plaća, a nije mi ništa napomenula sestra. Već samo da dođem po doznake zadnji tjedan u mjesecu.Zahvaljujem unaprijed 😘
Heej!
Želim se pridružiti bebama u kasnije proljeće 🤰🏼 termin kažu, sredina svibnja 🌼💐
Trenutno sam u 10.om tj (9+0). U 12.om tjednu naručena na kombinirani probir… ujedno će mi to biti i drugi pregled, pa sad već jedva čekam da vidim dali je sve u redu.
U lipnju sam imala pobačaj u 5.om tjednu, pa nisam uopće sad ni uzbuđena, već sam baš u brigama i pratim svaki simptom.Dodatno bi htjela pitati, s obzirom da vas ima dosta da mi netko samo protumači potvrdu za bolovanje.
Nemam iskustva, a preko telefona nisam shvatila sestru dali mi je otvorila komplikacije ili klasično bolovanje. Zanima me zbog posla…
Znam da ako su komplikacije moram nositi doznake u HZZO i prosjeke plaća, a nije mi ništa napomenula sestra. Već samo da dođem po doznake zadnji tjedan u mjesecu.Zahvaljujem unaprijed 😘
Dobrodoslaa 🥰
Za pocetak savjetujem da sto manje mislis o ishodima prosle trudnoce. Svaka trudnoca je drugacija pa tako i tvoja. Ne znaci da ce se zavrsit kao prosla, vjeruj da ce proci sve u najboljem redu...vjeruj mi iz iskustva ti govorim jer ces si inace pojest zivaca i zivaca bez potrebe 🤗
G0 kad ti napise to su komplikacije i ide na teret HZZO-a.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Heej!
Trenutno sam u 10.om tj (9+0). U 12.om tjednu naručena na kombinirani probir… ujedno će mi to biti i drugi pregled, pa sad već jedva čekam da vidim dali je sve u redu.
U lipnju sam imala pobačaj u 5.om tjednu, pa nisam uopće sad ni uzbuđena, već sam baš u brigama i pratim svaki simptom.Dodatno bi htjela pitati, s obzirom da vas ima dosta da mi netko samo protumači potvrdu za bolovanje.
Nemam iskustva, a preko telefona nisam shvatila sestru dali mi je otvorila komplikacije ili klasično bolovanje. Zanima me zbog posla…
Pozdrav Anavi, dobrodošla 🌺
Razmišljaj pozitivno, bit će sve u redu 🙏🏼
Tako je kako je rekla kk1109, komplikacije.
R1 obrazac od placa, popunjen zahtjev za isplatu naknade komplikacija, kopiju tekućeg računa i kopiju zdravstvene, msl da i osobne (ili ne, zab sam točno)
Barem je tako kod nas, svakako još nazovi u HZZO i provjeri što ti dodatno još treba.
Na UZ u 12-oj nedelji mi je rekla posteljica je nisko, povuci ce se... Na UZ u 20-oj nedelji je rekla sve je u redu a na nalazu vidim: donji pol posteljice u potpunosti prekriva UMU, kad citam to je placenta previa i nije bas bezazleno, ima li neko iskustva, saznanja???
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Heej!
Znam da ako su komplikacije moram nositi doznake u HZZO i prosjeke plaća, a nije mi ništa napomenula sestra. Već samo da dođem po doznake zadnji tjedan u mjesecu.Zahvaljujem unaprijed 😘Dobrodoslaa 🥰
Za pocetak savjetujem da sto manje mislis o ishodima prosle trudnoce. Svaka trudnoca je drugacija pa tako i tvoja. Ne znaci da ce se zavrsit kao prosla, vjeruj da ce proci sve u najboljem redu…vjeruj mi iz iskustva ti govorim jer ces si inace pojest zivaca i zivaca bez potrebe 🤗
G0 kad ti napise to su komplikacije i ide na teret HZZO-a.
Hvala kk1109 i Rose na podršci i pojašnjenju!
Trudim se ne razmišljati da nešto neće biti u redu i ovaj put, samo da sam baš opuštena i uživam...i ne. Možda bude u glavi lakše nakon sljedećeg pregleda ako je sve u redu.
☺️
Bubamaza bas mi javi da li se podigla, ja sam isto bila ubedjena da do sad hoce, ja sam krvarila do 10-e nedelje i posle ne, i meni je cudno da nije ni spomenula, citam da se dijagnoza daje posle 27-e nedelje a imam kod nje razgovor i pregled nalaza 8.11. A UZ opet 18.11., imam sve predispozicije da se ne podigne: kiretirana sam nedavno i to dva puta, starija sam, pusac sam i ne mirujem niti je moguce uz dva privatna posla, tesi me sto ne krvarim. Javi kako je kod tebe stanje posle pregleda molim te!
👩💼38 🤵♂️38
AnaVi, mnoge zene su imale spontani i posle urednu trudnocu, znas kako je rekao Napoleon: najvise sam se bojao stvari koje se nikad nisu dogodile...
Srecno!
Marija, procitaj na izvestaju, pise, razlika je u tome sto se ako je na zadnjem zidu ranije osete pokreti...
Studentice, nisam htela previse da idem na UZ, sve sam mislila da cu biti mirnija kad odmakne, sad se nadam da cu biti mirnija kad prodje 22-ga nedelja kad je trudnoca prosli put prekinuta, a eto procitah izvestaj i sok!
👩💼38 🤵♂️38
Koja si nedelja?
👩💼38 🤵♂️38
Posteljica se valjda formira do 12 nedelje, pre toga ni ne kazu
👩💼38 🤵♂️38
Sortiraj odgovore
Najstariji