Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aider28
    13. Listopad 2022. 08:34

honeyhoney

Aider, u zg sam, moguće! Nisam znala bi za ovu refundaciju hzzoa. Hvala ti što si se raspisala :)
    Mislim, otišla bih onda privatno na dodatan pregled taj mjesec kad on, eto, ne radi UZV, al ne znam kakve sve komentare mogu očekivati od njega pa se osjećam baš nekak nelagodno. Al s druge strane ak mi on neće, zašto ja ne bih tražila to za sebe.
    Studentice drago mi je da je sve po ps-u, takve preglede sve priželjkujemo i ima da tak i bude do kraja :) <3

Ako je jedan od ta 2 ginekologa u pitanju, poludjet će ako odeš privatno. Moja šogorica je otišla  i napali su ju, nisu joj htjeli dati uputnice, briseve i satima je čekala u čekaoni jer eto može mu se. Da li pričamo o istoku grada?
    Ja sam isto htjela anomaly scan u 20om tjednu napraviti preko ponude dana jer on traži 400kn, a u bolnici se baš dugo čeka. I sad nisam pametna jer znam da će biti ljut.

6+0 srce kuca ❤️

• honeyhoney
    13. Listopad 2022. 08:47

Da da, zagreb istok! Meni je rekao da će mi napraviti anomaly scan sad u 19 tj, al tko zna što to znači, ja sam planirala anomaly privatno neovisno o njemu.
    Znači ako u budućnosti odlučim ići skroz privatno bolje da se prebavim kod nekog drugog.
    Evo fakat ne kužim kak u domu zdravlja za *obavezan* pregled s UZVom traži takve novce! Ludo! 

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• Bebanomoje
    13. Listopad 2022. 09:01

Ajme cure pa ja ne vjerujem, mislim čula sam svašta ali da ti  netko naplaćuje uzv I još ti sere (moram tak pisat jer sam bas ljuta) ako odeš privatno, mislim dajte 😳😳😳 ako već plaćam 200 kn socijalnom, bome ću onda dodati još 200 i otići privatno gdje će me pregledati kako treba sa boljim uzv I gdje će mi odg na sva pitanja. 
    Moj stari gin (sad sam dobila novu pa ne znam kakva je) je čak bio sretan ako odemo privatno, jer je njemu manje posla, svaki recept i uputnica je napisan bez problema. I to mi je ok. 
    Ja mislim da bih ja to sve prijavila pa šta bude. Ako ti neće napisati uputnicu, recept ili bolovanje, e onda još jača prijava, pa šta si oni umišljaju?!  Ovako vi jadne idete na pregled sa strahom šta će on reci, kako će vas pregledati itd. Ma uzas, evo baš sam ljuta 🤬

Rose.
    13. Listopad 2022. 09:06

Termin idućeg pregleda 🍀
    Marija.1994 - 13.10.
    Rose. - 17.10.
    kk1109 - 18.10.
    bubamazzzza - 21.10.
    Ledolina - 21.10.
    Dama_21 - 26.10. 
    regica123 - 31.10.
    Studentica - 10.11.
    Beban - 17.11. Dobro jutro curke ☕️🥐🍪🥛
    Studentice, bravo za uredan pregled, malecka je prava 👌🏻
    Marija, sretno danas 🍀Aider i Honey, poznanica je vodila trudnoću i kod soc.i privatno, s tim da soc dr. nije uopće znao da ide privatniku jer postoji mogućnost da mu nebi bilo pravo. 
    Razlika je tu sto soc kod nas ne uzima nikakve novce ni za uzv kao vama niti za anomaly scan nego je ona bila “sigurnija” da ide i kod svog priv.dr. Možete vi ovisno o situaciji presutit njemu odlazak kod privatnika ili on inzistira baš da se napravi anomaly i da vi to platite ili? nisam dobro skužila. Ako inzistira, svakako ga tražite račun… 

• Bebanomoje
    13. Listopad 2022. 09:15

bubamazzzza

Bebanomoje

Ajme cure pa ja ne vjerujem, mislim čula sam svašta ali da ti netko naplaćuje uzv I još ti sere (moram tak pisat jer sam bas ljuta) ako odeš privatno, mislim dajte 😳😳😳 ako već plaćam 200 kn socijalnom, bome ću onda dodati još 200 i otići privatno gdje će me pregledati kako treba sa boljim uzv I gdje će mi odg na sva pitanja.
    Moj stari gin (sad sam dobila novu pa ne znam kakva je) je čak bio sretan ako odemo privatno, jer je njemu manje posla, svaki recept i uputnica je napisan bez problema. I to mi je ok.
    Ja mislim da bih ja to sve prijavila pa šta bude. Ako ti neće napisati uputnicu, recept ili bolovanje, e onda još jača prijava, pa šta si oni umišljaju?! Ovako vi jadne idete na pregled sa strahom šta će on reci, kako će vas pregledati itd. Ma uzas, evo baš sam ljuta 🤬
    Pa ja placam privatne preglede s uvz 250 kn . Izuzev anomalyi scana,u jednoj od najboljih poliklinika u hrv. S detaljnim pregledima i preljubaznom uslugom. Nisam imala izbora jer je moja soc vjecno po bolovanjima i nikad je nema.
    Nedopustivo je da zene placaju iz straha i sute,pri tom mole Boga da taj gin bude dobre volje. Na ovakve stvari itekako treba reagirat!

Ja plaćam 400 kn svaki pregled i stvarno sam prezadovoljna, i prošlu sam trudnocu tako i ovu ću do kraja. Uvijek pogleda da li sam otvorena, mjere bebe, slikice mi da, daje savjete, kud dalje, šta od lijekova i stvarno mi nije žao tih 400 kn mjesečno. Rekla sam muzu da ionako nisam od šopinga i trošenja novca na sebe, pa ću onda tih 400 kn uložiti u svoje zdravlje i zdravlje bebe 😊 
    Slažem se da je nedopustivo i užasno mi je žao takvih žena. Eto ja prva bih se pobunila. 

Beban
    13. Listopad 2022. 09:46

Marija javi kako je prosao pregled, srecno!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Rose.
    13. Listopad 2022. 10:04

Marija.1994

Obavila pregled, sve je super, na uzv mi je reko da je 11+5, a na slicici pise 12+2, ali ok bitno da je sve dobro. Dr. kaze da bi mogla biti curica, poslije mi sestra kaze da je on strucan sto se tice spola i uvijek pogodi. 🙈😁

Bravooo 🥰🥰

Nina187
    13. Listopad 2022. 11:47

Marija.1994

Obavila pregled, sve je super, na uzv mi je reko da je 11+5, a na slicici pise 12+2, ali ok bitno da je sve dobro. Dr. kaze da bi mogla biti curica, poslije mi sestra kaze da je on strucan sto se tice spola i uvijek pogodi. 🙈😁

Super, drago mi je da je sve u redu :D znači, još jedna curicaaa 

aider28
    13. Listopad 2022. 12:51

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Marija.1994- 13.10.
    Rose.- 17.10.
    kk1109- 18.10.
    bubamazzzza- 21.10.
    Ledolina- 21.10.
    Dama_21- 26.10.
    regica123- 31.10.
    Studentica- 10.11.
    Beban- 17.11.Dobro jutro curke ☕️🥐🍪🥛
    Marija, sretno danas 🍀Aider i Honey, poznanica je vodila trudnoću i kod soc.i privatno, s tim da soc dr. nije uopće znao da ide privatniku jer postoji mogućnost da mu nebi bilo pravo.
    Razlika je tu sto soc kod nas ne uzima nikakve novce ni za uzv kao vama niti za anomaly scan nego je ona bila “sigurnija” da ide i kod svog priv.dr. Možete vi ovisno o situaciji presutit njemu odlazak kod privatnika ili on inzistira baš da se napravi anomaly i da vi to platite ili? nisam dobro skužila. Ako inzistira, svakako ga tražite račun…

Upravo to me i muči. Kako da napravim anomaly scan. Jer ne znam da li je on obavezan, da njemu kažem da neću raditi pa odem privatno? Onda u slučaju ako je privatno loš nalaz mu kažem da bi ipak radila. Nisam pametna, da li mu mogu reći da odbijam to 🤷‍♀️
    Honey, onda znam o kom se radi, vjerojatno smo kod istog. Jesi u grupi našoj na wappu, da ti tamo pošaljem ime da bas nije na forumu?

6+0 srce kuca ❤️

Rose.
    13. Listopad 2022. 13:53

aider28

Rose.

Termin idućeg pregleda 🍀
    Marija.1994- 13.10.
    Rose.- 17.10.
    kk1109- 18.10.
    bubamazzzza- 21.10.
    Ledolina- 21.10.
    Dama_21- 26.10.
    regica123- 31.10.
    Studentica- 10.11.
    Beban- 17.11.Dobro jutro curke ☕️🥐🍪🥛
    Upravo to me i muči. Kako da napravim anomaly scan. Jer ne znam da li je on obavezan, da njemu kažem da neću raditi pa odem privatno? Onda u slučaju ako je privatno loš nalaz mu kažem da bi ipak radila. Nisam pametna, da li mu mogu reći da odbijam to 🤷‍♀️
    Honey, onda znam o kom se radi, vjerojatno smo kod istog. Jesi u grupi našoj na wappu, da ti tamo pošaljem ime da bas nije na forumu?

Daj baš provjeri s nekim, il se možda javi netko ko zna. Koliko znam obavezan je anomaly, kao s 12 TT tako sad sa 19-20. I kasnije onda tamo negdje u 30om TT (ja mislim, neka me ispravi netko ako griješim )
    Ta tri su ubiti uzv najbitnija i što mislim da su oni obavezni raditi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.