Proljetne bebe 2023. 🌷🍀🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina187
    12. Listopad 2022. 10:55

Rose.

Sinoć sam osjetila konkretnije udarce bebe, da ne moram razmišljati jel mi se učinilo ili ne. Napokon. 😍

Supeeer, i ja osjećam sa sigurnošću, ima nekih tjedan dana, ma svaki put sam preeesretna 

Rose.
    12. Listopad 2022. 12:08

Nina187

Rose.

Sinoć sam osjetila konkretnije udarce bebe, da ne moram razmišljati jel mi se učinilo ili ne. Napokon. 😍
    Supeeer, i ja osjećam sa sigurnošću, ima nekih tjedan dana, ma svaki put sam preeesretna

😃🥰🥰🥰

• honeyhoney
    12. Listopad 2022. 13:19

Joj da, najbolje je kad krenu lupati <3

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

MiniGirl
    12. Listopad 2022. 13:58

Osjetite li samo u mirovanju ili i kad ste u pokretu? Ja osjetim udarce (valjda) ali samo u mirovanju i to 2-3 na dan.
    I jako mi je drago da su pregledi dobro prosli. 

Nina187
    12. Listopad 2022. 14:51

MiniGirl

Osjetite li samo u mirovanju ili i kad ste u pokretu? Ja osjetim udarce (valjda) ali samo u mirovanju i to 2-3 na dan.

Više u mirovanju, kada sjedim ili ležim.

Rose.
    12. Listopad 2022. 16:14

MiniGirl

U mirovanju… 

aider28
    12. Listopad 2022. 16:21

Honey čini mi se da smo kod istog ginekologa, ako si iz Zagreba. On  i njegov kompić koji se međusobno mijenjaju imaju i privatne preglede i istu priču prodaju. Taj kompić je čak izvjesio pravilnik hzzo-a jer se masa trudnica žalila. Poanta je da ti on smije naplatiti više od 3 uzva, ali ti mora dati račun. U prekršaju je ako ga ne da, a neće ga dat jer su stoka. Ukratko eto... 

6+0 srce kuca ❤️

aider28
    12. Listopad 2022. 16:23

Ispravak, 3 uzv-a su besplatna pa kao 4. smije naplatiti. Ali velika većina doktora to ne radi, jednostavno nisu takvi. Meni je moj radio uzv u 8om tjednu, u 12om sam bila na kombiniranom i sad u 17om mi nije htio raditi jer kao iskoristila sam i u bolnici uzv. 😡 I ništa, platila sam mu 100kn čisto jer me zanimao spol i kako beba napreduje.

6+0 srce kuca ❤️

aider28
    12. Listopad 2022. 16:24

I opet još jedan dodatak, hahah, dosadna sam sama sebi. S tim računam kojeg on mora izdati hzzo radi refundaciju. Zato ga ne daju.

6+0 srce kuca ❤️

• honeyhoney
    13. Listopad 2022. 05:17

Aider, u zg sam, moguće! Nisam znala bi za ovu refundaciju hzzoa. Hvala ti što si se raspisala :) 
    Mislim, otišla bih onda privatno na dodatan pregled taj mjesec kad on, eto, ne radi UZV, al ne znam kakve sve komentare mogu očekivati od njega pa se osjećam baš nekak nelagodno. Al s druge strane ak mi on neće, zašto ja ne bih tražila to za sebe.
    Studentice drago mi je da je sve po ps-u, takve preglede sve priželjkujemo i ima da tak i bude do kraja :) <3

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.