Ma nije bolno, samo primjetim 1-2 puta u danu da mi je jedna strana trbuha kratkotrajno izbocenija od druge…
Od samog pocetka sam na utrićima također i normabelu po potrebi 🙄Meni se to događalo zadnja dva dana u par navrata kad bih ležala na leđima pa mi se ukruti mali dio trbuha… ne mogu razaznati jesu li to bh ili se to tako beba namjesti jer joj možda ne odgovara položaj.🫣🥴 Čim bih se okrenula na bok ili promjenila položaj, prošlo bi. Čudno mi je i da je beba sad jer su još malene, al mi je čudno i da je bh… baš ću pitat gin na idućem pregledu.
Treća trudnoća al se ne sjećam toga da se desavalo prije 20og TT… kasnije točno možeš raspoznati jeli bh ili od položaja bebe…Rose da, upravo tako kako si opisala je osjećaj. S obzirom da prema tablici vidim da imas pregled prije mene, molim te da javis ako saznas nesto vise o tome 🙃 makar evo odmah mi je nekako lakše kad znam da nisam jedina i da mi se ne pricinjava 🙈
Može, nema problema.
Kad je tebi pregled, hoću te staviti na listu s nama?
Termin idućeg pregleda 🍀
kk1109- 10.10. / 4D uzv
Studentica -11.10.
Beban- 12.10.
Marija.1994- 13.10.
Rose.- 17.10.
kk1109- 18.10.
bubamazzzza- 21.10.
Dama_21- 26.10.
regica123- 31.10.kk1109, kako si? Jesi uzbuđena? danas 4d, neka se bebica što bolje okrene da dobijete lijepe sličice, javi nam se 🌺😍Ostale curke, kako ste vi?Hvala tiii 🤗Joooj jako sam uzbudenaaa, jos na takvom uzv nisam bila i bas me zanima.kakve slikice i video u dobit 🥰🥰
Javim vam se nakon pregledaa, drzite fige da nam se malisan okrene tako da ga mozemo lijepo vidjet 😅😅
🤞🏻🤞🏻😍🥰
Bok cure, evo ja zavrsila s uzv. Malisa se nije sekunde, al doslovno sekunde smirio i stvarno ga je bilo jako tesko fotkat 😅😅 uspjeli smo jednu slikicu liceka i to s rukom preko pola glave, kasnije se okrenuo licem meni prema ledima i nema sanse da se okrene 🥺 ja sam se bas nadala da cemo ga malo vise moc vidjet, al samo nek je on aktivan i zdrav, a onda cemo se za koji mj i upoznat 🤗
Veliki smo 354g, odgovara 20+4 i ponosno je pokazo pisu kad vec nije liceko 😅😅
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk 354g, wau, mislila sam da nemaju vise od 300g, jedva cekam i svoj pregled, divno...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Bok cure, evo ja zavrsila s uzv. Malisa se nije sekunde, al doslovno sekunde smirio i stvarno ga je bilo jako tesko fotkat 😅😅 uspjeli smo jednu slikicu liceka i to s rukom preko pola glave, kasnije se okrenuo licem meni prema ledima i nema sanse da se okrene 🥺 ja sam se bas nadala da cemo ga malo vise moc vidjet, al samo nek je on aktivan i zdrav, a onda cemo se za koji mj i upoznat 🤗
Veliki smo 354g, odgovara 20+4 i ponosno je pokazo pisu kad vec nije liceko 😅😅
Bravooo 🥰 nema veze, još koji mjesec i gledat ćeš ljepotana svaki dan 😍😍
kk, bravo za pregled, drago mi je da je sve super 🥰
Ostale cure, nadam se da ste dobro... Mene još drži prehlada, u biti svi smo doma prehlađeni. Stariji sin je dobio i crijevnu virozu, tako da smo za vikend završili i na zaraznom. I tako, veselo.. Znate kak to već ide...
Beba se javlja danas baš onako prilično tako da jedva čekam pregled, 21.10. 😍
Kk 354g, wau, mislila sam da nemaju vise od 300g, jedva cekam i svoj pregled, divno…
Daa, nisam ni ja ocekivala tolko mada mi od pocetka govore da je velika beba😅 Danas kazu da je termin 23.03. ipak al rade cu ja po ovom kaj moja gin kaze.
Daaa, uskoro i tvoj pregled konacnooo, jedva cekam cutii novosti 🥰🥰
Bravooo 🥰 nema veze, još koji mjesec i gledat ćeš ljepotana svaki dan 😍😍
https://ibb.co/5MjSzfC
kk, bravo za pregled, drago mi je da je sve super 🥰
Nadam se da cete se sto prije rijesit bolesti i jedva cekamo novosti i s tvog uzv 🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109 bitno da napreduje, bas mi je drago. 🤗😍
Ledolina nadam se da ces cim prije ozdraviti, cuvaj se i bebicu i odmaraj. 😘
Ja za dva dana na pregled, preuzbudena sam, tad cu i vaditi odmah krv za rani kombinirani test. 🙂
Sretno na pregledu Od kuda si točno, vidim Zagorje spominješ
Termin idućeg pregleda 🍀Studentica - 11.10.
Beban - 12.10.
Marija.1994 - 13.10.
Rose. - 17.10.
kk1109 - 18.10.
bubamazzzza - 21.10.
Ledolina - 21.10.
Dama_21 - 26.10.
regica123 - 31.10.Dobro jutro curke ☕️🍪🥛🥐
Danas nam Studentica ima pregled, sretno i javi se 🥰
Ledolina, žao mi je da vas je uhvatilo, neka što prije prođe, nadam se da je sin bolje, njih to baš ispati jako.
Kk1109, slatkiš mali 😍
Marija evo i tvog pregleda 🍀
I Beban, i tvoj pregled sutra napokon nakon dužeg perioda, neka bude sve kako treba cure 🥰 Uživajte u sunčanom danu 🌞🌞
Kk1109 bitno da napreduje, bas mi je drago. 🤗😍
Ledolina nadam se da ces cim prije ozdraviti, cuvaj se i bebicu i odmaraj. 😘
Ja za dva dana na pregled, preuzbudena sam, tad cu i vaditi odmah krv za rani kombinirani test. 🙂Sretno na pregleduOd kuda si točno, vidim Zagorje spominješHvala ti 🤗 Ne bi bas na forumu rekla tocno od kud, ali blizina Zaboka 😛 Jesi i ti mozda iz zagorja kad si spominjala Krapinu? 🙂
Ma nisam mislila točno točno, barem otprilike Da, ja sam iz Krapine
Sortiraj odgovore
Najstariji