Pođem po nalaz koji je predan u četvrtak. Kaže nije još gotovo još se čudi,a ona mi rekla da dođem u pon. I kao sutra će VALJDA bit gotovo. Pa jebemti sve. Koji idiotizam jebeni.
Te su mi najjače, kad tako reagiraju kao da ne znam šta tražiš 🙄 još bi joj trebala ti zahvalna biti jer će ti zamisli, možda nalaz biti do sutra 🤦♀️
Antonela98, bit će sve okej, ovo za urin i ima logike, ja se ne bi tog ni sjetila, ali da, sigurno može ispasti još kao krivi nalaz, a vjerojatno stvarno nije ništa strašno, em je prestalo brzo, em nemaš bolove, beba se miče, pregledali su oni sigurno sve u bolnici, ja sam imala situaciju prije poroda i nakon sa hitnom na Sv. Duhu i stvarno evo nemam niti jedan negativan komentar, bolje me oba puta obradili nego na porodu 🙈 baš su sve živo gledali i dugooo. I rekli da se vratim ukoliko išta bude, a meni isto bilo neugodno tada jer je ispalo sve ok, al zapravo je tako kako Dubrovčanka kaže, nema tebi šta biti neugodno, oni su tu zbog tebe, a ako će ti to netko zamjeriti to je isključivo na osobnoj razini te osobe, briga te.
Za tvog ginekologa ti tek nema šta biti neugodno, ali znam kak se osjećaš 🤭 ali on stvarno nije tip kojem takve stvari idu na živce, ja sam se već bezbroj puta uvjerila i osim toga, svaki put reagira praktički u roku odmah, makar sa savjetom ili utjehom što je meni često zapravo i bilo potrebno jer njemu vjerujem u potpunosti sve vezano za bebu i trudnoću i onda me njegov riječ puno više smiri od eto činjenice koju negdje nađem il pročitam.
Ništa se ti ne brini, odmaraj, a ako te nešto opet ulovi vrati se na Sv. Duh, a brzo će srijeda pa ćeš i bebušku vidjeti ❤️
Ženice.. Znam da se već pričalo o ulošcima.. Uglavnom sve hvalite Chicco. Jest da su skuplji, ali ih dosta ima i puno su veći od Vira. Vidim da osim tih ima i Lola lady slične ili iste kao Vir, jel netko njih koristio? A izbacuje mi i Lola lady maxi uloške za rodilje: https://www.dm.hr/lola-maxi-ulosci-za-rodilje-p3858890795387.html jel se smije takve stavljati u bolnici odma nakon poroda ili bolje ove obične koji nemaju nikakva krilca?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta, ja sam koristila Chicco i Vir. Chicco su mi super, a Vir mi se nikako ne svidja. I jos ne kuzim one konce ili kaj vec je preko uloska, to zulja nakon nekog vremena. Znam da neke cure znaju uzeti i pelene za odrasle umjesto ulozaka. Nisam probala, pa ne znam kakva je razlika..
E-gradjani - meni je portal zdravlja zakon. Vecina nalaza mi dodje tamo, super da su bar jedan dio digitalizirali.
Antonela, sretno.. Nadam se da ce se ubrzo krvarenje zaustaviti skroz.
Ženice.. Znam da se već pričalo o ulošcima.. Uglavnom sve hvalite Chicco. Jest da su skuplji, ali ih dosta ima i puno su veći od Vira. Vidim da osim tih ima i Lola lady slične ili iste kao Vir, jel netko njih koristio? A izbacuje mi i Lola lady maxi uloške za rodilje:https://www.dm.hr/lola-maxi-ulosci-za-rodilje-p3858890795387.html jel se smije takve stavljati u bolnici odma nakon poroda ili bolje ove obične koji nemaju nikakva krilca?
Pogledaj Pelzy iz Mullera. Meni su svi njih preporučili. Kažu da su kvalitetom istovjetne Chiccovim, ali duplo jeftinije. A kad promisliš da će ti trebati sigurno nekoliko paketa, nije mala ušteda. Tako da ja planiram njih uzeti
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok curke 🌸
Evo nas dvije s pregleda. Zatvorena sam Rita je i dalje glavom dolje 🥳 udebljala sam se u tri tjedna pola kile a tocno toliko je i ona dobila. Ima 1800g
Rucica standardno na licu i pajki , al zato je u pola 5 ujutro imala gimnastiku haha
Za 3 tj opet pregled kad mi gin radi i bris, nemrem vjerovati da je to vec tu 🙊 i trazila sam ju nek napise da ja ponovim tu krvnu grupu radi prezimena da me kasnije pred termin ne zezaju s tim.
Tejuska 14.3. sljed pregled 😉
Antonela nadam se da ce ta krv proci i da je nes bezveze🤞
Bokic svima 🥰
Nisam nesto aktivna ovih dana,umaram se jako,nisam uopce sigurna zasto je to tako,s deckima mi nije upola bilo.
Mjerim kisik danas 94/95 .. neki granicni je,iskreno opce nemam pojma.Trebala bih ovaj tjedan krvnu sliku napraviti.
Trebamo se za max mjesec dana preseliti,radim jos od doma, pa te klinci,izmozdena sam.
Danas dobila info da je J u skoli netko pozitivan na brzom,cekaju pcr i onda javljanje tko ide u samoizolaciju..
Znaci nadam se onako iskreno da necemo dobiti jer ne znam kako cu to sad pred kraj podnjeti uza sve sto imam 😏
Oprostite malo sam se pojadala ...
Nadam se da ste mi sve dobro ♥️
Anchy cestitam ti na pregledu,jako mi je drago da je Rita odlicno🎀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Antonela sad sam vidjela💔bas mi je zao,mora da je bio šok ali drago mi je da je na kraju sve super🥰jos malooo,tvoj termin je na moj ročkas ♥️
Cure tko ima danas pregled neka je sretnooo🎉🎉
Tonka zao mi je zbog covida,nadam se da budes dobro 🙏🙏
Omerta kako je malecka?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchy23 čestitam na super pregledu 💕
Tejuska ma nemaš se kaj ispričavati, tu smo i za jad i za veselje ❤ Nadam se da nećete pokupiti, svakako ti ne treba sad još taj stres 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ženice.. Znam da se već pričalo o ulošcima.. Uglavnom sve hvalite Chicco. Jest da su skuplji, ali ih dosta ima i puno su veći od Vira. Vidim da osim tih ima i Lola lady slične ili iste kao Vir, jel netko njih koristio? A izbacuje mi i Lola lady maxi uloške za rodilje:https://www.dm.hr/lola-maxi-ulosci-za-rodilje-p3858890795387.html jel se smije takve stavljati u bolnici odma nakon poroda ili bolje ove obične koji nemaju nikakva krilca?
Ja imam pelzy iz mullera, a la chicco. 30 komada, 25 kn.
Ja sam koristila Chicco i bili su mi odlični, Pelzy su na sličnu foru, ali nisu isti, ipak su Chicco puniji, ali obzirom da možeš za jedan paket Chicca kupit 2 Pelzya, ne vidim neku ne znam kak veliku prednost Chicca. Sad sam uzela opet 2 paketa Chicca, a za dalje planiram te Pelzy, jučer sam sasvim slučajno u Offertisimi naišla na uloške baš postpartum, nisam još otvorila paket, al budem pa vam slikam 🙈 veći su od Vira npr., ali manji od tih Pelzy i Chicco. Kupila sam jer je paket 13kn pa kao da vidim 😂
Meni su Vir bili užas, stalno su mi se izvrtali i ono ljepilo mi je bilo koma, stavljala bi barem 2 ili 3 ali jednostavno baš bačene pare.
Ako ovi iz Offertisime budu solidni makar na izgled, kupit ću još🤭 to je sve joj i tak bacanje love meni, ja sam tako dugo krvarila da mi je već bilo koja opcija bila trošak tj. tak mi više nije imalo smisla kupovati Chicco neovisno što su mi bili najmekaniji kad sam ih dnevno hrpu mijenjala 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji