Antonela98 sretno, javi nam se čim uspiješ. Šta god da je, u visokim si tjednima i sve će biti okej ❤️ vjerujem da je bebuška dobro ❤️
Ja sam došla vidjeti što ste pisale, mene od jučer popodne rastura lijeva strana glave, sljepoočnica, sad sam iz očaja popila lekadol iako znam da mi neće ništa pomoći, ali ne mogu više izdržati, a mala će se probudit za koji sat i onda ću biti još gore jer ona traži svoje, a meni se povraća od bolova 😶 obično mi prestane preko noći, a ovo ne znam evo šta je.
Demi30 jako mi je drago za muža 😇🥰 uživajte sada u drugoj dimenziji, malička je to sve rasturila, čekamo izvještaj sa 4D🥳
Čoksa nadam se da uho malo bolje 😇
Dubrovčanka potpisujem onu napisanu bibliju, to je stvarno tako, te društvene mreže su takav očaj kroz tu prizmu, koliko je samo odnosa uništeno direktno i indirektno zbog njih zapravo 😳
Tonka341 kako ste ti i mali danas? Sreća u nesreći je da si se bar sad zarazila pa do poroda će proći, makar i uranila sa svim. Apsolutno se slažem da je izgledno to što kažeš za Merkur.. Općenito, pa prekrcano je na hrpu tih mjesta, meni u bolnicama uopće nema zraka, ja kužim da oni svi griju na max jer je takva ustanova ali to je meni sve leglo svakakavih beštija s prozračivanjem 0 bodova, a u čekaonicama svi živi
Ja sam prokrvarila 😰 sad sam na putu za sv.duh, ali osjetim bebu pa se nisam nesto uzrujala
Nadan se samo da nece to krenut ranije
Meni su na dan poroda prvo sukrvica, a onda krv (doduše ne puno) bili prvi i jedini znakovi da se nešto dešava...
No, ne znači da je uvijek tako!
Kako god bilo, mi imamo skoro na dan termin, a ti si ionak izdrzala tjedan i pol više tako da ako i nešto ozbiljnije krene - biti će to već sve ok! 🌺🌹🌺
Bitno da si došla do doktora pa si pod nadzorom...
Sretno 💪
Jutrooo 🙂
Sretno danas na pregledima 🤞❤️
Demi i ja pretpostavljam da su ti povišeni ketoni bili iz razloga što su vađeni kada sam radila prvi put OGTT i nisam ništa jela od cca 18h.. Zato i jesam ljuta što me u 36. tjednu muči s tim GUK profilom 🙄 Ali što je tu je, obaviti ću 🤷🏻♀️
Arsancres to je možda znak da si jakooo blizu poroda 😁😁 nada se da si bolje 😊
Antonela dobro je što si odmah otišla na pregled 🙂 bitno da ste vas dvije dobro 😊🤗
Dubrovcanka sada si me sjetila da sam i ja svoj nalaz za streptokok podigla 🙈 sve je oke pa 🤞 da i tvoj bude 😊
Omerta kakvo je stanje sa temp.?
MarijanaMartin bi nam danas mogla i kući 😊💙
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Evo me. Hvala curee!
Nisu nista nasli 🤷🏻♀️ ako sta bude jace da se vratim, a imam pregled kod svog gin u sri tako da se nadam da do tad nece nista krenut
Zatvorena, s bebom sve ok. Da jos 7 dana izdrzim pa da budem 36.tjedan i dobro
Jutro!
Dobre vijesti.. Možda je stvarno kakva žilica pukla..
Mene su ono jutros kako sam pisala malo šorale one braxton hicks kontrakcije, pomalo bolne, iako znam da one takve nebi trebale biti. Mislim da to ima veze i sa njezinim nacicavanjem. Morat ću si koji put ipak popit magnezij. Nisam uopće uzimala do sad nikakav osim onih malih doza u prenatalu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure ⛅️
Tonka žao mi je radi covida, nadam se da će proći što brže sa blažim simptomima 🤞💕
Demi30 baš mi je drago da ćete kroz par dana napokon skupa uživati u trudnoći,pogotovo nakon svih briga koje ste prošli razdvojeni ❤
Zana89 želim ti da ta 3 tjedna do dolaska prolete 💙
Maya34 čestitam na dobrom nalazu za ogtt, sigurno će i guk biti dobar ali da djeluje baš nepotrebno 😐
Katja moj je bome zavirivao do evo zadnjeg pregleda kod njega u 36tt 🙄 Sretno na pregledu 🤞🥰
Antonela98 drago mi je da je sve u redu ali žao mi je radi stresa koji si jutros prošla. Biti će sve to dobro 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pa nisam imala odnos u tom i je stvar, bas ih nemamo 🤣 nit me cackaju dole ikako, ovo je prvi put nakon 16.tt
Sad poslije pregleda kad sam dosla jos gore, sad je i crvenkasta krv
A rekao je da sam zatvorena
I odma sam kakala al tvrdo, mozda od stresa
Nesto je meni sumnjivo, pisala sam svom gin, sad cekam odgovor 🤷🏻♀️
Samo nek mi se bebica javlja da ne budem pod stresom jos i zbog tog
A bemu.. Kud sad još gore.. Svakom bi pao mrak na oči od takvog prizora. Javljaj situaciju i što kaže gin. Nije te upozorio da bi to nakon pregleda možda moglo još??
Maya34, pa onu temp više nema, sad joj je već dva dana neka poprilično niska, ponoći i ujutro mi izbaci 35 i neš sitno po danu oko 36. Očito joj se pošemerio taj centar za termoregulaciju. Čistimo još nos, zakašlje se povremeno.. Osim toga bude dosta onako "drama queen", al počinjem to pripisivati terrible 2 fazi, jer je počelo još i prije bolesti, a sad još gore.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutrooo 🙂
Sretno danas na pregledima 🤞❤️
Demi i ja pretpostavljam da su ti povišeni ketoni bili iz razloga što su vađeni kada sam radila prvi put OGTT i nisam ništa jela od cca 18h.. Zato i jesam ljuta što me u 36. tjednu muči s tim GUK profilom 🙄 Ali što je tu je, obaviti ću 🤷🏻♀️
Arsancres to je možda znak da si jakooo blizu poroda 😁😁 nada se da si bolje 😊
Antonela dobro je što si odmah otišla na pregled 🙂 bitno da ste vas dvije dobro 😊🤗
Dubrovcanka sada si me sjetila da sam i ja svoj nalaz za streptokok podigla 🙈 sve je oke pa 🤞 da i tvoj bude 😊
Omerta kakvo je stanje sa temp.?
MarijanaMartin bi nam danas mogla i kući 😊💙
Maya34 ista stvar je meni bila. Isto jutro vadila mokraću i OGTT. I isto nisam jela od 18 h i znam da sam baš osjećala glad.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Antonela drago mi je da je sve okej, ne znam od čega bi moglo biti. Valjda će te tvoj ginekolog još malo umiriti. Tako sam ja išla masirati međicu i uživila se i nakon 5 min izvadim prst i ono krvavo u pm, poslije nisam krvarila ali mislim si nema više masaže međice za mene, tako da moguće da je stvarno neka žilica, samo možda je tebi pukla bez čačkanja 🤔
Termin 26.03.
Antonela98 uf poznat mi je taj stres, ali Bogu hvala da je sve dobro i da si pred kraj. Budi sad spremna na sve, možda je to znak da brzo nešto kreće 🤞🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji