Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    20. Veljača 2022. 20:53

Demi30

katsy

Demi30

Ja sam samo došla reći da mi je muž sletio doma nakon 4 mjeseca i 5 dana 🥳🥳🥰🥰 Odradit ćemo koji dan izolacije za svaki slučaj, ali doma je!!! A sad vi krenite rađat da mi se val sreće nastavi 🥂🤞

Ajmee 4 mjeseca, svaka cast, sve ljubav izdrzi 😀uzivajte sada, nadoknadite sve! Mislim da ce muz biti iznenaden svojom trudnicom 🤰😀🥰

Bome bilo je svašta u ova 4 mjeseca.. On na drugom kontinentu, a ja pred pobačajem, sto probelma, krvarenja, bolovi. Nekoliko puta se spremao prekuniti ugovor i doći doma jer smo bili spremni na najgore, pa da bude uz mene. Ali ova mrvica je očito neka žilavica, izborila se i eto dočekali smo da za nekoliko dana idemo skupa s tatom na ultrazvuk i da pomalo pripremamo stvarčice. Osjećam se kao da sam u oblacima 🥰 Hvala cure, baš sam hepi i neka malo moje pozitive pređe na vas da krenete sretno u rađaonu pomalo 💪💪

Kooonacno draga Demi,uzivajte sada kada ste konacno zajedno 🥰😍🥰😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sunnyday92
    20. Veljača 2022. 21:17

Mariina1106

Posvudusa, provjerila sam s tim koji ima ručnu pumpicu jer sam našla kod svojih taj ali nikada ga prije nisam koristila pa uopće nisam bila sigurna da li sam dobro koristila. Cula sam prvo neko suskanje oko 130 ali otkucaje srca bas oko 120 i zadnje oko 65. Ali od panike sam tri puta mjerila i u nis nisam bila sigurna vise pa sam pustila sve jer reko pod ovim stresom teško da će mi realan bit. Poprati ću sad par dana kakav je.

Ja sam prije trudnoće, baš neposredno prije, završila na hitnoj zbog povišenog tlaka (stres, obiteljska anamneza...) U trudnoći uvijek 110/60 ali također danas mi je bio u jednom mjerenju 140/90 i naravno odmah panika pa mislim da ga neću mjeriti do ujutro. Još sam cijeli dan u pokretu i pila sam kavu koju inače izbjegavam pa ću vidjet ujutro. Sad bi mi ziher bio i viši sugestivno 😐 
    Izmjeri sutra pa ćeš vidjeti. Tri puta zaredom pa neki prosjek, ukoliko se radi o digitalnom.

• Mariina1106
    20. Veljača 2022. 21:57

Sunnyday moji imaju i na pumpicu i digitalni pa ću bas usporedit ali ovaj koji mjeri na zapešću neću ni uzet u obzir. Uzrujala sam se bas a mislim da je nepotrebno. Nadam se da ni tebi tlak neće bit visok sutra.

Maya34
    20. Veljača 2022. 22:17

Coksa proći će sve čim dođete kući 😊❤️
    Tonka 🤞 da brzo prođe i sa što blažim simptomima. Ako se već moralo dogoditi, dobro da je sada
    Demi baš mi je drago što je napokon došao 🤗😊 Sada uživajte, zaslužili ste ❤️🥰
    Zana brzo će proći i ta još 3 tjedna, a onda slijedi uživanje 😊💞
    -
    Meni na e zdravlje došao nalaz od OGTT-a i sve je u granicama.. I baš sam ljuta što mi je dao uputnicu da idem i GUK raditi, samo zbog povišenih ketona u mokraći 😒😒

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    20. Veljača 2022. 22:37

Maya34

Coksaproći će sve čim dođete kući 😊❤️
    Tonka🤞 da brzo prođe i sa što blažim simptomima. Ako se već moralo dogoditi, dobro da je sada
    Demibaš mi je drago što je napokon došao 🤗😊 Sada uživajte, zaslužili ste ❤️🥰
    Zanabrzo će proći i ta još 3 tjedna, a onda slijedi uživanje 😊💞
    -
    Meni na e zdravlje došao nalaz od OGTT-a i sve je u granicama.. I baš sam ljuta što mi je dao uputnicu da idem i GUK raditi, samo zbog povišenih ketona u mokraći 😒😒

Meni su isto bili zadnji put povišeni ketoni u mokraći. OGTT uredan, pa mi je doktor rekao da sam vjerojatno dala uzorak mokraće ili gladna ili pomalo dehidrirana

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• sunnyday92
    20. Veljača 2022. 22:57

Mariina1106

Sunnyday moji imaju i na pumpicu i digitalni pa ću bas usporedit ali ovaj koji mjeri na zapešću neću ni uzet u obzir. Uzrujala sam se bas a mislim da je nepotrebno. Nadam se da ni tebi tlak neće bit visok sutra.

Također 😃 ma vjerovatno je do same spoznaje da mjerimo tlak a znamo da ne smije bit povišen pa se malo mozak poigra s nama. I da, ovaj na zapešću ni nemoj uzeti u obzir, s razlogom se u bolnicama i domovima zdravlja još koristi onaj pravi 

• _Katja_
    20. Veljača 2022. 22:59

Ja usla da vidim tko je danas rodio 😆 Ne znam sta čekaju te bebe, možda utorak 22.02.2022. ☺️
    Tonka držite se, bit ce to dobro ❤️
    Demi uživajte sad 👩‍❤️‍💋‍👨 
    Ja sutra imam pregled, prvi put da mu je depilacija bila teska muka, ali uspjela sam 😅 Ne znam dal ova moja doktorica misli do kraja zavirivati dolje, do sad uvijek jest 🙄

Omerta
    21. Veljača 2022. 03:18

Demi napokon uživajte! 💖
    Evo ja moram prijaviti da mi je počelo curiti mljeko/vodica mala se prišteka na ljevu, a iz desne curi.  Na majici ostade ona dobro poznata skorena fleka. 🤦‍♀️ Nadam se sad kad opet krene u vrtić da će se to malo stabilizirati.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

CoKSa
    21. Veljača 2022. 05:50

antonela98

Ja sam prokrvarila 😰 sad sam na putu za sv.duh, ali osjetim bebu pa se nisam nesto uzrujala
    Nadan se samo da nece to krenut ranije

Sretno, nadam se da je sve uredu. Javi nam se, saljem ti zagrljaj❤

bebo
    21. Veljača 2022. 06:01

Antonela98 nela sve dobro prodje ❤ Mislimo na tebe i drzimo figice! Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.