A btw kad sam ja prvu rađala, Chicco su bili 50-55kn, kako gdje. Sad su 70kn jbt 🤦♀️
Stvarno nisu normalni s tim cijenama... 70 kn paket uložaka 🤦♀️ Koliko ih uopće treba? Koliko dugo i kako obilno ste vi krvarile nakon poroda? Sad sam skužila da baš ne znam ništa o tome.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Omerta kako je malecka?
Ej.. Pa ide na bolje. Temp nema, pisala sam da je čak i dost niska pogotovo ponoći pa valjda je do centra za termoregulaciju. 🤷♀️ Danas je u vrtiću, nije joj se nikako išlo i cendrala je, ali smirila se čim sam ju predala teti. Vidjet ćemo kad ju pokupim kako je prošao današnji dan. Ipak je nije bilo tjedan dana..
...
Jesi mjerila i tlak? Što se tiće kisika, meni nekad zna biti, evo danas baš, osjećaj kao da ne mogu duboko udahnuti ili me tjera na zjevanje.. Oksimetar kaže 97/98. Probaj si još koji put izmjeriti. Može biti od manjka željeza, tlaka, umora.. Pogotovo sad u zadnjem tromjesečju.
...
Nego, htjela sam kupiti ovaj sprej za dezinfekciju, ali vidim da ga dm više nema u prodaji. https://solav.eu/wp-content/uploads/2019/11/Desinfektionsspray-250-ml1.jpg
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nalaz na streptokok je negativan 🥳 malo me bilo teta iskreno, ali sad sam mirna
Antonela98 ovo sam nosila van bolnice na mikrobiološki i bila je interna uputnica i kao to ne mogu poslati na portal😔 ali barem sam šoping obavila usput i kavicu popila vani 🤭😂 neznam jesi me ti bila pitala za porod uz NMH u kojoj bolnici? Ugl u OB Zabok sam ja pa su mi tako rekli. Ako me nisi ti pitala, nadam se da će netko tko je pronaći😃
Anchy_23 bravooooo za super pregledić ❤️
Tejuska samo se ti pojadaj, zato smo tu, i meni nekad dobro dođe kad se ispucam tu ❤️
Ulošci - uzela sam DMove one Jessa, probat ćemo pa vidjeti. Jednog sam otvorila i čini mi se okej, mekani i veliki su i isto jeftini, mislim oko 30ak kn, Muller mi nažalost nije nigde u blizini
Ja sam vam nakon prvog poroda koristila te chico. Uzela jedan paket i bio mi je dovoljan. Prvih par dana sam jace krvarila a kasnije nije vise tak obilno bilo pa sam mogla najobicnije uloske libress ili always ili kaj god vec koristite samo sam kupila one nocne velike...i bilo mi je ok tak.
Nadam se i ovaj put isto...
I krvarenje mi je bas trajalo tak kak kazu od 4-5 tjedana...s tim da pred kraj to bude bas malo bezveze a moras ulozak staviti.
Mene je iznenadio poseban miris pomalo neugodan. Inace to krvarenje se zovu lohije. A onda sam procitala negdje da to stvarno tak i ima miris specifican.
Super za negativan nalaz!! 👏👏👏
Jesi to radila kod svog gin ili u TA?
Ja ću vjerojatno bez obzira na poz ili neg nalaz, dobiti antibiotik intravenozno prije poroda.. Jer tako rade ako ti je bilo kad tokom trudnoće izoliran streptok, bio lječen ili ne.
Koji su to Jessa ulošci, ako može link?
Hvala vam cure :).
Evo za sad na srecu imamo stvarno blage simptome pa vjerujem da ce tako i ostati. Cak nemamo ni temp. Evo od danas je i muz pozitivan pa ako nista barem cemo se svo troje sada rjesiti toga. Jedino nam je malo nezgodno jer se malom to spojilo sa zubicima pa je dosta cendrav i puno nacicava,a ja sam tako neispavana no prezivjet cemo 😊.
Antonela drago mi je da je sve u redu. Najvjerojatnije je stvarno neka zilica pukla...miruj i bit ce sve ok :).
Anchy super da je pregled prosao dobro🥳.
Tejuska nadam se da cete ostati negativni.
Ulosci- ja sam u prosloj trudnoci koristila Chicco i sad sam ih opet kupila. Jako dugo sam krvarila ali svejedno mi je jedan paket bio sasvim dovoljan, cak mi ih je i ostalo jer je samo u pocetku bilo obilno a za kasnije su mi dovoljni bili i obicni ulosci.
Ante 💙 Maro 💙
Jos uvijek mi ide nakon mokrenja krv, ali definitivno je iz urina.
Moze li sta biti do srijede? Nisam pametna sta da radim vise.. pijem brusnicu
Čudno, otkud krv u mokrači, a nemaš nikakvih tegoba??
Možda je glupo pitanje, ali jesi jela nešto crveno?
Ja neki dan ošla na wc i obrišem se sve ok nema tragova krvi, pogledam u školjku kad crvena mokraća ono krvava, na kraju je ispalo da mi je od cikle 😅
Termin 26.03.
Demi ja sam krvarila skoro 3 mjeseca od poroda 😐 ovako je sve bilo okej, ali ono 5 dana poplava pa se smiri pa onda tako u krug doslovno 3 mjeseca.
Antonela98 ja bih nazvala doktora i rekla to, jel krv svježa? Možda je neka upala, a možda bakterija? Ja nemam pojma uopće šta može biti, ako su pogledali u bolnici bebu i ako je okej po tom pitanju, možda nešto s mokraćom😶 jel te peče kad piškiš, imaš li kakav iscjedak uz tu krv?
Sortiraj odgovore
Najstariji