Obično krv u mokraći znači neka gadna upala, ali to bi te onda moralo bolit. Meni je to bilo kad sam imala upalu bubrega i plakala sam od bolova. Pa mi je malo nevjerojatno da ti je krvava mokraca bez tegoba.. Moguće da je kakva žilica, kapilarica.. Nešto potpuno bezopasno. Ali to će sad to znati.. Sad je već večer i ja jesam paničar možda, ali ti si trudnica i ja bi na tvojm mjestu otišla u bolnicu. Ja idem za sve što me muči i uopće ne nije briga što nekad ispadne bezveze. Nitko ti mir ne može platit
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Anchy super za dobar pregled 😍
Tejuska drži se i nadam se da ce proći brzo i bez kovida 💪❤️
Omerta drago mi je da je curka bolje ☺️
Kriss drago mi je za negativan nalaz 💪
Antonela baš mi te žao, a ne znam šta da ti kažem osim da slušaš neki svoj instinkt pa makar išla opet na hitnu 🤞❤️
Tonka nek ostane onda samo blago 😇 pa ste se toga riješili 💪
31👩❤️💋👨38
Ne znam. Bas se brinem..
Ajde ti pravac hitna ili bolnica..sto je sigurno je sigurno. Ne boj se niceg 💙 bit ces mirnija ako obave pretrage..
Drz se i javljaj..
Antonela ja da sam na tvome mjestu isto bi možda otišla na hitnu ili barem nazvala bolnicu pa se posavjetovala, ipak ti to traje i nije samo kad se obrišeš🤔. Nadam se da će brzo ipak proći🙏
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tonka drzite se sa Koronom i neka tako i odtanu blagi simptomi 🤞🍀
Antonela ak nisi jela ciklu ili nesto sto bi obojalo mokracu ja se ne bi zezala.. odi ti fino na hitnu neka te obrade i uzmu urin za urinokult. I onda si mirna i sigurna
Nalaz na streptokok je negativan 🥳 malo me bilo teta iskreno, ali sad sam mirna
Antonela98 ovo sam nosila van bolnice na mikrobiološki i bila je interna uputnica i kao to ne mogu poslati na portal😔 ali barem sam šoping obavila usput i kavicu popila vani 🤭😂 neznam jesi me ti bila pitala za porod uz NMH u kojoj bolnici? Ugl u OB Zabok sam ja pa su mi tako rekli. Ako me nisi ti pitala, nadam se da će netko tko je pronaći😃
Anchy_23 bravooooo za super pregledić ❤️
Tejuska samo se ti pojadaj, zato smo tu, i meni nekad dobro dođe kad se ispucam tu ❤️
Ulošci - uzela sam DMove one Jessa, probat ćemo pa vidjeti. Jednog sam otvorila i čini mi se okej, mekani i veliki su i isto jeftini, mislim oko 30ak kn, Muller mi nažalost nije nigde u blizini
Čestitam na negativnom nalazu, nije ni meni baš svejedno dok čekam svoj. 😐
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hoce li mi uopce uzet UK?
Ili ce napravit uzv i rec aj ti doma kao i svaki put 🤷🏻♀️
Trebali bi ako kazes da je u urinu krv...inzistiraj. Mislim nece te valjda pustiti pa da cekas svog gin da to odradis...
Antonela ako se radi o krvi u urinu, moja je pretpostavka da mozes otici na obicnu hitnu da ti naprave pretragu urina, a ne na ginekologiju, samo nisam sigurna hoce li te primiti jer si trudnica pa bi te mogli poslat ba ginekologiju..mozda da nazoves prema mjestu stanovanja bolnicu pa vidis..
Cure s koronom sretno neka prođe sa što blažim simptomima.
Držim fige za dobre nalaze za streptokok i moj je negativam 👍
Antonela98 🤞🤞 da bude sve ok
Ja bila na zadnjoj kontroli kod doktorice sad kreče TA.. S bebom je sve ok, zatvorena sam, sad sam 36+2 a mjere su za 37 tt..
Kaj se ulozaka tiće ja sam uzela isto chicco, a moram reć netko je napisao pelene za odrasle meni je rekla curka kod koje idem na nokte da je dobila taj savjet za pelene ali ga nije primijenila i da joj je žao što nije.. Tako da sam ja dobila savjet od nje.. Kad čovjek malo razmisli možda to stvarno nije loše🤔
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Nemoj čekati do srijede jer tebi da gin i uzme uzorak urina, on šalje u labos s kojim surađuje, njima ti dođe jednom dnevno netko po uzorke, ali u svakom slučaju nećeš brže dobiti nalaz nego što cure kažu da odeš na hitnu.
Ma uostalom, odi ladno i reci da te peče kad piškiš, šta oni moraju znati jel te stvarno tako boli ili ne, a barem ćeš imati nalaz da si sigurna jel neka infekcija ili ne.
Svi oni vječno peru ruke od svega, ali nemoj se sekirati nepotrebno, a i to sad ako se pojavljuje nije nešto što gin može skužiti bez pretraga, jer s bebom je sve okej, tako da očito je neko stanje u organizmu.
Mislim da uopće nije ni bitno da odeš na Duh, mokraća je mokraća i oni to obrade gdje god, najlakše je stvarno možda da malo "preuveličaš" ako već imaš iskustvo da bi te mogli sjuriti doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji