Jos uvijek mi ide nakon mokrenja krv, ali definitivno je iz urina.
Moze li sta biti do srijede? Nisam pametna sta da radim vise.. pijem brusnicu
Čudno, otkud krv u mokrači, a nemaš nikakvih tegoba??

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Možda je glupo pitanje, ali jesi jela nešto crveno?
Ja neki dan ošla na wc i obrišem se sve ok nema tragova krvi, pogledam u školjku kad crvena mokraća ono krvava, na kraju je ispalo da mi je od cikle 😅
Termin 26.03.
Demi ja sam krvarila skoro 3 mjeseca od poroda 😐 ovako je sve bilo okej, ali ono 5 dana poplava pa se smiri pa onda tako u krug doslovno 3 mjeseca.
Antonela98 ja bih nazvala doktora i rekla to, jel krv svježa? Možda je neka upala, a možda bakterija? Ja nemam pojma uopće šta može biti, ako su pogledali u bolnici bebu i ako je okej po tom pitanju, možda nešto s mokraćom😶 jel te peče kad piškiš, imaš li kakav iscjedak uz tu krv?

Obično krv u mokraći znači neka gadna upala, ali to bi te onda moralo bolit. Meni je to bilo kad sam imala upalu bubrega i plakala sam od bolova. Pa mi je malo nevjerojatno da ti je krvava mokraca bez tegoba.. Moguće da je kakva žilica, kapilarica.. Nešto potpuno bezopasno. Ali to će sad to znati.. Sad je već večer i ja jesam paničar možda, ali ti si trudnica i ja bi na tvojm mjestu otišla u bolnicu. Ja idem za sve što me muči i uopće ne nije briga što nekad ispadne bezveze. Nitko ti mir ne može platit

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Anchy super za dobar pregled 😍
Tejuska drži se i nadam se da ce proći brzo i bez kovida 💪❤️
Omerta drago mi je da je curka bolje ☺️
Kriss drago mi je za negativan nalaz 💪
Antonela baš mi te žao, a ne znam šta da ti kažem osim da slušaš neki svoj instinkt pa makar išla opet na hitnu 🤞❤️
Tonka nek ostane onda samo blago 😇 pa ste se toga riješili 💪

31👩❤️💋👨38
Ne znam. Bas se brinem..
Ajde ti pravac hitna ili bolnica..sto je sigurno je sigurno. Ne boj se niceg 💙 bit ces mirnija ako obave pretrage..
Drz se i javljaj..

Antonela ja da sam na tvome mjestu isto bi možda otišla na hitnu ili barem nazvala bolnicu pa se posavjetovala, ipak ti to traje i nije samo kad se obrišeš🤔. Nadam se da će brzo ipak proći🙏

Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tonka drzite se sa Koronom i neka tako i odtanu blagi simptomi 🤞🍀
Antonela ak nisi jela ciklu ili nesto sto bi obojalo mokracu ja se ne bi zezala.. odi ti fino na hitnu neka te obrade i uzmu urin za urinokult. I onda si mirna i sigurna
Nalaz na streptokok je negativan 🥳 malo me bilo teta iskreno, ali sad sam mirna
Antonela98 ovo sam nosila van bolnice na mikrobiološki i bila je interna uputnica i kao to ne mogu poslati na portal😔 ali barem sam šoping obavila usput i kavicu popila vani 🤭😂 neznam jesi me ti bila pitala za porod uz NMH u kojoj bolnici? Ugl u OB Zabok sam ja pa su mi tako rekli. Ako me nisi ti pitala, nadam se da će netko tko je pronaći😃
Anchy_23 bravooooo za super pregledić ❤️
Tejuska samo se ti pojadaj, zato smo tu, i meni nekad dobro dođe kad se ispucam tu ❤️
Ulošci - uzela sam DMove one Jessa, probat ćemo pa vidjeti. Jednog sam otvorila i čini mi se okej, mekani i veliki su i isto jeftini, mislim oko 30ak kn, Muller mi nažalost nije nigde u blizini
Čestitam na negativnom nalazu, nije ni meni baš svejedno dok čekam svoj. 😐

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hoce li mi uopce uzet UK?
Ili ce napravit uzv i rec aj ti doma kao i svaki put 🤷🏻♀️
Trebali bi ako kazes da je u urinu krv...inzistiraj. Mislim nece te valjda pustiti pa da cekas svog gin da to odradis...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji