Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Margita1906
    21. Veljača 2022. 08:33

Kod mene seksa isto ni na vidiku, planiram ga početi prakticirati idući tjedan kad uđem u 37i, onda me nije strah ni sukrvice. Muž se veseli idućem tjednu 😂

Termin 26.03.

Maya34
    21. Veljača 2022. 08:41

Omerta bitno da nema onu visoku temp. Sada će ona živnuti, samo da krene u vrtić ❤️
    Margita ista situacija i kod mene/nas 🤣🤣 Od kada sam mu rekla da neću prije 37. tjedna svako malo pita koliko još 🤣 i sada kada je blizu 37. tjedan dođe mi da mu kažem da sam krivo izračunala i da nije još, jer mi se uopće ne da 🙈🥴🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

meri97
    21. Veljača 2022. 08:44

Kod nas isto nista. Iako je doktorica rekla da mozemo bez problema, sa 6 mjeseci mi se jednom pojavilo malo krvi nakon seksa, doktorica kaze da je to samo zbog pojacane prokrvljenosti i da se stvarno ne moze nastetiti. Mozda smo malo previse zabrinuti pa nas zbog straha ni ne privlaci aaaa zeljaa nek raste hahah 🤣🤣

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

Margita1906
    21. Veljača 2022. 09:16

Hahah nisam ni ja baš nešto entuzijastična. Jedino kad mi seks padne na pamet je nedjeljom nakon ručka, ne kužim zašto, ali ok 😂

Termin 26.03.

Arsancres
    21. Veljača 2022. 09:38

Antonela98 super da je sve okej, možda je stvarno neka kapilarica ili nešto, dolje je sve prokrvljeno stvarno jako, otišla si odmah na pregled što je super, vidjeli bi oni da je nešto, a i smirilo se pa možda stvarno je tako neka žilica. Meni ovo što ti sad ide crvenkasto je i očekivano jer su te vaginalno čačkali, još ako si prethodno zbog nečeg iritirana, mislim da je to malo krvi i jedini ishod. A kakanje čak i da nije tvrdo može biti uzrok tih laganih sukrvica, tijelo se isto napreže, a di još ako je tvrda stolica 😐
    Čekaj da ti dr. odgovori, ja bi ga već nazvala tad u 5 ujutro već se vidim 🙈 moguće da ti on i danas kaže da dođeš da te pregleda, ako se ne osjećaš mirno pitaj ga i sama, neće te on sigurno odbiti niti pustit da se grizeš još 2 dana. Ja kad sam imala tak 2 situacije i nazvala ga za savjet, sam mi je rekao da se spremim i dođem čim mogu, mada uopće nije ni bilo krvi.. Valjda se čovjek sjeća mojih strahova😂😂
    U prvoj trudnoći sam ga zvala oko 8 navečer, više nije radio, jel, ali da pitam šta da radim jer sam imala bolove, rekao mi je da se spremim i odem na sv. duh, ujutro mi se javio da pita što je bilo na kraju, tako da, neće on sigurno ignorirati situaciju. 
    Dubrovčanka držim fige za negativan nalaz ❤️
    Mene glava možda mrvicu popustila, mala spava još 🥴
    Zadnjih dana me tak presječe ujutro i moram na wc, doslovno ko iz filmova imam osjećaj da ako ne nađem wc za 3 minute da će bit svega 🙈

Arsancres
    21. Veljača 2022. 10:13

antonela98

Malo sam odspavala. Znate sta sam sad primjetila, mozda je ta sukrvica iz urinarnog dijela. Nisam sigurna, ali sad sam obratila paznju dok sam brisala, iznutra nema nista a izvana ima.. ne znam sta da mislim? Nikad nisam imala nikakav problem s urinom pa ne znam ni prepoznat. Ne pece me ni nista
    Sta mislite da cekam do srijede ili da opet pisem doktoru. Vec mi je malo neugodno.

Ma de nazovi ga odmah

• katsy
    21. Veljača 2022. 10:20

Nooha - kako ste beba i ti?😇
    MarijanaMartin - kako je buco i mama? Kad idete kuci? 🤞
    Čoksa - sretan izlazak iz bolnice! 🎊
    Curke u terminu - Ajdeee…čekamo sljedeću bebu…….👶👶👶

LucK
    21. Veljača 2022. 10:27

Jutro 💞
    Sretno danas na pregledima i sa nalazima i sa tegobama🤞🥰
    Antonela ❤️ zovi dr i javljaj ☺️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Kriss
    21. Veljača 2022. 10:40

Hej curke 🥰
    Čestitam Coksa i MarijanaMartin na bebicama!! Uživajte puno i mazite se ❤️❤️❤️ jako mi je drago da je sve dobro prošlo, sad se lijepo oporavit i pođite svojim kućama 🤞🍀
    Demi neka je mužić stigao, sad puuunoooooo uživajteeee❤️❤️❤️
    Antonela držim fige da nije ništa strašno kako su ti i rekli ali zoooviiii, bolje nego da budeš nemirna 

• Kriss
    21. Veljača 2022. 10:47

Sretno svima na pregledima! ❤️
    Dubrovčanka dobro da si me podsjetila, moram i ja danas po nalaz, skoro zaboravih
    Mene stalno drmaju neki menstrualni, kičma me boli, joj nadam se da će nešto bit možda ovaj tjedan 😂😂 malo mi je dosta već hahahhahha noge su mi naotekle danas ko u babe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.