Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    20. Veljača 2022. 14:27

Tonka, da prođete sa što lakšim simptomima. 🤞🤞🤞
    Xoxo je možda već i rodila ha?? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Demi30
    20. Veljača 2022. 16:19

Ja sam samo došla reći da mi je muž sletio doma nakon 4 mjeseca i 5 dana 🥳🥳🥰🥰 Odradit ćemo koji dan izolacije za svaki slučaj, ali doma je!!! A sad vi krenite rađat da mi se val sreće nastavi 🥂🤞

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• katsy
    20. Veljača 2022. 16:25

Demi30

Ja sam samo došla reći da mi je muž sletio doma nakon 4 mjeseca i 5 dana 🥳🥳🥰🥰 Odradit ćemo koji dan izolacije za svaki slučaj, ali doma je!!! A sad vi krenite rađat da mi se val sreće nastavi 🥂🤞

Ajmee 4 mjeseca, svaka cast, sve ljubav izdrzi 😀uzivajte sada, nadoknadite sve! Mislim da ce muz biti iznenaden svojom trudnicom 🤰😀🥰

bebo
    20. Veljača 2022. 16:37

Demi ❤

anchika
    20. Veljača 2022. 16:37

Tonka da prode sve dobro drzim fige!
    Dubrovcanka, sunasce ma sad cete vi, za koji dan😁
    Demi ajme koja sreca! Uzivajte skupa🥰

Demi30
    20. Veljača 2022. 16:41

katsy

Demi30

Ajmee 4 mjeseca, svaka cast, sve ljubav izdrzi 😀uzivajte sada, nadoknadite sve! Mislim da ce muz biti iznenaden svojom trudnicom 🤰😀🥰

Bome bilo je svašta u ova 4 mjeseca.. On na drugom kontinentu, a ja pred pobačajem, sto probelma, krvarenja, bolovi. Nekoliko puta se spremao prekuniti ugovor i doći doma jer smo bili spremni na najgore, pa da bude uz mene. Ali ova mrvica je očito neka žilavica, izborila se i eto dočekali smo da za nekoliko dana idemo skupa s tatom na ultrazvuk i da pomalo pripremamo stvarčice. Osjećam se kao da sam u oblacima 🥰 Hvala cure, baš sam hepi i neka malo moje pozitive pređe na vas da krenete sretno u rađaonu pomalo 💪💪

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

mrzlopoljka
    20. Veljača 2022. 18:01

Coksa, drz se, valjda bude brzo proslo. I super kaj idete doma sutra. 😃
    Tonka, sretno. Mi smo covid odradili u 30.tj, nadam se da je to sad to do daljnjega. 
    Demi, kako lijepo. 😍 Uzivajte do maksimuma! Nadam se da dugo sad ostaje s vama...

zana89
    20. Veljača 2022. 19:39

Cestitke curkama koje su rodile 🥰 neka sve bude sa srecom 
    Brzo nam se svima blize termini, nekak mi ovo trece tromjesecje leti brzo. 
    Meni muz dolazi za 3 tjedna, jedva cekam, nismo se vidjeli 4 mjeseca 😩😩 

• Mariina1106
    20. Veljača 2022. 19:56

Cure je li koja imala problema s tlakom? Evo ja danas doslovno bezveze mjerila tlak jer je baka mjerila pa kao budem i ja. Kad ono sok, pokazao mi 147 sa 90 i nešto! Inače ne mjerim nikada na taj tlakomjer (to je onaj sto ide oko zapešća nego onaj sto ide bas oko ruke gore isto ej digitalni) i vrijednosti su dosada uvijek ili niske ili normalne. Na zadnjem pregledu mi je bio 100 sa 60. Trebam li se zabrinut?

• Mariina1106
    20. Veljača 2022. 20:42

Posvudusa, provjerila sam s tim koji ima ručnu pumpicu jer sam našla kod svojih taj ali nikada ga prije nisam koristila pa uopće nisam bila sigurna da li sam dobro koristila. Cula sam prvo neko suskanje oko 130 ali otkucaje srca bas oko 120 i zadnje oko 65. Ali od panike sam tri puta mjerila i u nis nisam bila sigurna vise pa sam pustila sve jer reko pod ovim stresom teško da će mi realan bit. Poprati ću sad par dana kakav je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.