Ja sam uzela Malm i doći će mi ove Dane dio koji smo napravili u stolara za prematanje 😄
Hocete je pricvrstiti na zid ili? Koje mjere ste radili nastavak? Najbezbolnije mi se čini taj nastavak izraditi i staviti..
Vidili smo i u Lesninu neku, sutra možda odemo do Dugopolja uživo pogledati…
Cure jel vas muče ružni snovi? Mene zadnje dane baš proganjaju.. I onda još sinoć sanjam da se bojim malog primiti u ruke da mu nešto ne bude kad je toliko sićušan 🤦♀️ sve više me neki strah i razmišljanja muče, hoćemo li uspiti do kraja i sl… :(
Ja sam isto Malm taman gledala (nije trenutno na zalihi😏). A ne bi se moglo samo gori stavit podlogu ili bi to bilo preusko? 😂 Kod mene u stanu nedostatak mjesta pa je ja ni ne bi na zid fiksirala (valjda je to ok?)😬
Dubrovčanka kolike će bit dimenzije tog dijela šta stolar radi i kako će se pričvrstiti na komodu? 😅
Mi smo kupili malm, sastavili smo neki dan i ja sam gore samo podlogu stavila, stane taman, ne klizi nigdje. Komoda je čvrsta, stablilna i ja sam baš zadovoljna (ni mi je nismo fiksirali za zid jer nismo u našem stanu), pripazit ću dok presvlačim bebu da ne drzim baš otvorenu ladicu da ne bi prevagnila.
Podloga isto iz Ikee ili?
Uzela sam čvršću podlogu nije iz Ikee
Ovako je kod nas
https://ibb.co/QQPm384
Ja nemam prematalicu. Uzela dam ju tako nadobudno za prvo dijete, a na njoj se prematala mozda mjesec dana na preskokce.
Ja sam to na krevetu obavljala ili u boravku i uvijek ju tak.malo ostavljala golu, pa ju mazuckala, masirala stopala, a obavljala sjedecki sve. Za drugo i sad nikakve prematalice.
Mi smo baš zbog komentara vas iskusnijih odlučili kupiti ormar. Odnosno muž je predložio, a onda sam skužila da je u pravu 😁 Krevetić je također već u bebinoj sobi (dobili ga), ali danas smo kupili i krevetić koji ide uz naš krevet - Kinderkraft Neste. Polovni je, jako kratko korišten pa nismo puno platili 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ja nemam prematalicu. Uzela dam ju tako nadobudno za prvo dijete, a na njoj se prematala mozda mjesec dana na preskokce.
Ja sam to na krevetu obavljala ili u boravku i uvijek ju tak.malo ostavljala golu, pa ju mazuckala, masirala stopala, a obavljala sjedecki sve. Za drugo i sad nikakve prematalice.
Imala sam komodicu sa kadicom i prematalicom i poslije se vrati pokrov na vrh pa bude samo komodica. Zalim novce koje sam na to bacila…pelena smo imali po cijelom stanu,kremica i robice,a najmanje u komodici😂. Isto ih presvlacili na krevetu, trosjedu…ma gdje god stigli. Robicu sam radije slozila u ormar koji im i danas sluzi kad su veliki. Mozda sam ja neka lijeva ali po meni je masu tih stvari nepotrebno, no opet da mi je prvo djetesce mozda bi bila i gora s tim stvarima za bebicu. Ali da, kad ih presvlacis pa ostavis malo gole kako uzivaju pa ih vjezbas, okreces…ipak mi ke krevet za to drazi nego ta mala prematalica.
Da, i mi dobili takvu komodicu, ocaj. I ona kadica mi je isla na zivac. Stalno vaddnje, pratnjenje, ak stavis vise vodd teska za izvadiz, ako pustis na ono crijevo van, tegli kantu. I brzo smo dali napraviti ovu veliku. Pin pogodak
Možda ja stvarno ne kužim, ali što ima veze ako se robica opere, opegla i složi čista u čistu komodu i da tu čeka nekoliko tjedana? Pa nije da će se isprljati u ladici 🤷♀️ I naša odjeća stoji tjednima složena nekad dok ne obučemo. Ima li neki razlog zašto mora sve biti baš freško freško oprano? Jer ja planiram to sve riješiti tjednima prije termina da sam mirna.
Ja imam alergiju na prašinu i kad mi veš duže stoji, ponovo ga operem inače kišem i curi mi nos. Tako da ću i bebi sa što manje prašine. Ne brinem se za prljavštinu, jer stvarno mislim da svi živimo u 21 stoljeću i nema tu nekih velikih opasnosti. Isto želim to napraviti prije poroda, čisto da vizualizirala sve te stvari i napravim si neki plan uporabe,haha Uvijek sam bila kampanjac i sve radim u zadnji čas! Ali stvarno nije važno kad napraviš, glavno je da ikad napraviš,haha!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Tako je bilo i kod nas...
Mislim da smo s prvim dijetetom to svi prosli 😀
Ja sada samo gledam kako bi sto manje vasara imala 😀😜
Kadica je nesto sto je forsirala patronazna, ja se ne sjecam zasto je mi nismo imali kada je ona prvi put dosla. I otisao muz i kupio neku veliku, mene je toliko nervirala da sam otisla po onu stokke sta se sklapa nekoliko tjedana kasnije 😂
Nije da zivimo u malom stanu, ali mori me biti zatrpana stvarima, bas ne volim to 🙈
Ruzni snovi i nesanica se izmjenjuju u fazama. Trudim se biti pozitivna, ponekad se zaokupiti nekim drugim stvarima da ne bih brinula bezveze. Medjutim, ocito se svi ti strahovi vrate na podsvjesnoj bazi 😞
Ja sam inace takva. Sve me mori pa rado toga ili ne spavam ili imam ruzne snove. Bilo da se radi o necemu vezanom za osobni zivot, posao ili nesto deseto. 😞 Voljela bih biti drugacija, moram priznati...
Kadica je nesto sto je forsirala patronazna, ja se ne sjecam zasto je mi nismo imali kada je ona prvi put dosla. I otisao muz i kupio neku veliku, mene je toliko nervirala da sam otisla po onu stokke sta se sklapa nekoliko tjedana kasnije 😂
Nije da zivimo u malom stanu, ali mori me biti zatrpana stvarima, bas ne volim to 🙈
Ma daaj, zasto patronazna?
Moje ni jedno nije kupala. Taman posla da ce ih ujutro kupat, ja nisam ni dala, nije ona ni puno inzistirala onda na tome.
Skicni mu pupak, izvazi ga i cao.
Za cas sam ja nju otpremila🙈🙈
Ja sjedim za ogtt i cekam drugo vadenje krvi. Vrijednost iz prsta prije vadenja bila je 4.5 tako da sam optimisticna. Ona tekucina nije bila tako strasna, popila sam u studentskim danima i gore.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji