Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    20. Siječanj 2022. 16:41

Kriss bila sam na kraju jutros u bipi i dmu i  isto sam pokupila taj paketić 💕 još par sitnica i spremna sam, hvala na poticaju 🥰😘
    Bambolina hahhaha tak je i meni bilo bed na početku dok nisam imala trbuh, a i danas sam se odvažila pitati jer sam kupovala sve baby potrepštine 🤣
    Anchy žao mi je radi covida ali ne brini puno,i ja sam imala takve simptome i evo sve je dobro završilo 💕
    Bebo "uređenje okoliša" 🤣🤣🤣 mislim da je ovo bilo zadnje samostalno, sljedeće će morati muž sve mi se čini 😊
    Bluebaby hvalaaaaaa za ovaj prah, već danima googlam kaj bi mogla umjesto brijanja, ipak mi muž ne treba... pfff 🤣

Pregled je prošao odlično, cerviks,plodna voda,posteljica i sve je u redu. Curka ima 1900g 💕 Pitala sam da li ovaj kašalj od covida šteti bebi i rekao je da njoj ne ali da to naprezanje od kašlja nije baš idealno i može doći do prijevremnog poroda u nekim slučajevima. Detaljnije je sve zato i pogledao i uz smiješak rekao mama opustite se, sve je dobro 😊 
    I nisam se počastila s krafnicom već cijelim ručkom u restoranu... 🙈 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Hukica
    20. Siječanj 2022. 17:50

Pozdrav žene.. Da se javim ja sam svoj pregled morala odgodit radi korone.. Tako da se toplo nadam kada izađem iz izolacije (da če to biti iduću srijedu) da će me doktorica odma primit idući dan 🤞
    Što se tiče korone sve je dobro imala temperaturu visoku 1 dan sljedeći je bila do 37. 5..više nemam temperaturu i nek tako ostane, jedino kaj me mući je  taj nos koji se malo odštopa pa zaštopa i kašalj koji je tu i tam prisutan, i još umor nešto bi krenula radit al nejde nakon par minuta moram sjesti jer nemogu.. Užas... Cure koje su u koroni sretno.. I curama kojima sljede pregledi isto sretno 🤞🤞💪💪🥰

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

elle 🙋‍♀️
    20. Siječanj 2022. 17:53

Sunašce83

elle 🙋‍♀️

Kriss bila sam na kraju jutros u bipi i dmu i isto sam pokupila taj paketić 💕 još par sitnica i spremna sam, hvala na poticaju 🥰😘
    Bambolina hahhaha tak je i meni bilo bed na početku dok nisam imala trbuh, a i danas sam se odvažila pitati jer sam kupovala sve baby potrepštine 🤣
    Anchy žao mi je radi covida ali ne brini puno,i ja sam imala takve simptome i evo sve je dobro završilo 💕
    Bebo "uređenje okoliša" 🤣🤣🤣 mislim da je ovo bilo zadnje samostalno, sljedeće će morati muž sve mi se čini 😊
    Bluebaby hvalaaaaaa za ovaj prah, već danima googlam kaj bi mogla umjesto brijanja, ipak mi muž ne treba… pfff 🤣

Pregled je prošao odlično, cerviks,plodna voda,posteljica i sve je u redu. Curka ima 1900g 💕 Pitala sam da li ovaj kašalj od covida šteti bebi i rekao je da njoj ne ali da to naprezanje od kašlja nije baš idealno i može doći do prijevremnog poroda u nekim slučajevima. Detaljnije je sve zato i pogledao i uz smiješak rekao mama opustite se, sve je dobro 😊
    I nisam se počastila s krafnicom već cijelim ručkom u restoranu… 🙈

Bas mi je drago da je sve super❤🥰. Ajde neka si se pocastila malo💪.

Provjerila sad šećer i 5,7... ooo pa sutra može i krafna 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    20. Siječanj 2022. 17:54

bebo

Dubrovčanka,zavidim na kremšnitama. Mislim da bih mogla skoknut do SamoboraCoksa,u kojoj je to bolnici bila babica, ja bi da i mene natracka tako pa da beba samo sklizne!Mayabravo za OGTT!!
    Curke sretno na pregleduElle,14.30 samo što nije, vjerojatno si sada u fazi uredjenja okoliša :P
    Kada smo već kod toga, cure.. ja stvarno ništa više na vidim dolje. Za poljednji pregled sam se toliko isjekla da su mi gatje bile krvave i sva sam se bila prepala kada sam to vidjela na pregledu. Imam ideju otiđi na čupanje, ali me sram ići kod moje kozmetičarke. Najradije bih otišla kod neke koju nikad više neću vidjetiKako se vi snalazite po tom pitanju?

Anchydrži se <3
    LucKja sam od heferola imala zatvorDeminalaz ti ja baš šarolik. Mođda da zovneš ginekologa i proslijediš mu ove nalaze?Lusvaka čast.. I svim curama koje se kuže u čitanje nalaza. Ja sam tonto za taj dio priče..
    Tejuškasvidja mi se ime - Lota mi je bila na popisuZa dečke nemam niti jedo ime na popisu, sve nešto moglo bi ovo i ono.. ok je.. i tak. U prvoj sam trudnoći nekkao bila više uzbudjena oko toga, iako nisam niti tada imala baš kandidata za muško ime. Jedva jedno isčupala.

Petrova

CoKSa
    20. Siječanj 2022. 17:55

BlueBaby0709

Lidera prah sto se tice brijanja.
    Samo otpada

Da daa.. pogotovo kad se krene u TA, pa svako malo pregled. Da nema lidere, sva koza bi mi bila izbockana i sa uraslim dlakama zbog britvice

CoKSa
    20. Siječanj 2022. 17:57

https://ibb.co/0h72K2b
    Di ste debele, pupe na sunce😜😜

Omerta
    20. Siječanj 2022. 18:42

CoKSa

https://ibb.co/0h72K2b
    Di ste debele, pupe na sunce😜😜

Divna! 
    A za mrežaste gačice.. Abri fix u ljekarni.. Ja imam još od prvog poroda, uredno ih oprala na 60 i super su. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Arsancres
    20. Siječanj 2022. 19:06

Dubrovčanka

U nas u dm vidila sam M najveći broj te gaćice. A bome meni to malo. Meni na popisu za bolnicu šta sam dobila piše i steznik. Imate li preporuke?

Ma nemoj kupovat steznik ovako bzvz jer ti možda uopće i neće trebat, čak vjerojatno niti neće. Kad sam ja rodila na SDu je bila fizijatrica koja nam je bila u viziti i svaku je pregledala i pipkala i gledala imaš li dijastazu i prema tome savjetovala šta i kako, ali nipošto nemoj niš na svoju ruku. Ne znam kak je po drugim bolnicama, ali svakako mislim da to možeš prema potrebi nego bacat lovu.
    I te M mrežaste gaće su ogromne, mislim da bi stala u njih komotno 😂

Arsancres
    20. Siječanj 2022. 19:09

I ni ja nisam još torbu spremila 🙈🙈🙈 a di ću ju spremat u ovom kuršlusu, eno muž mi obija pločice u hodniku, prašine na sve strane, onda me neko pita kak ti mala 3 godine nije bolesna nikad, di će dijete bolesno bit kad renoviramo stan već godinama hahahah
    Ta se napipka svega 😂😂

• _Katja_
    20. Siječanj 2022. 19:09

Bas sam vam htjela reci da su meni te mrežaste gacice iz dm-a očaj. Ovdje u bolnici imaju ove neke kao sto je Omerta poslala, odlične su, drže sve na mjestu, a mekane, preudobne. U bolnici sam ih bacala, a doma prala kad sam vidjela da mogu na 60, to je bila sreća 😊 Tako da topla preporuka 😊
    I za već spominjane chicco uloške 👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.